Waterfall hvala.

Nije to jos ni blizu kako bi trebalo, ali idem ka tome, nadam se... (Inace, stvarno je uzivo ljepsa, ovdje lici na uniformu za cistacice

)
PIL, za istu reakciju sam cula od jos jedne forumasice.

....ja preporucujem Fitogal ulje, em se brzo upija, cijena super, mirise, opusta... (nije ni cudo, zbog lavande)
A posto si na slicnom rezimu kao ja...moje iskustvo-jedva sam izdrzala 5 dana bez voca i povrca, nalivala sam se cajem-zelenim, nanom, kamilicom... (bas zbog metabolizma/probave)
Poslije 5 dana, ubacila sam povrce, i 1 jabuku... (i dalje sve na vodi kuvam)... tu i tamo kiksam sa malo slatkog, ali redukujem ishranu taj dan, drakonski, danas sam i malo tresanja probala, ali 7 kom., mislim ne vise...ali sam jela kuvanu mrkvu, karfiol, brokulu i zlenu salatu... (gladna dok jedes, ukratko

)
...nakon 20 dana-3, 5kg manje, ali stagniram zadnjih dana otkako ne vjezbam redovno...i to je super, jer dozvolim sebi pokoji izlet sa "zabranjenim namirnicama"...
Dobra strana je sto se stvarno smanji apetit, naviknes na hranu bez ulja/masti, hljeba, tjestenine... (ja obozavam spagete, sad mi i ne padaju na pamet)...
Losa sto fali to malo "slatko"...

Ubaci malo, ali bas malo kad ti padne secer...alii taj dan npr. spremi gljive, blitvu, spinat, celer... (sve one namirnice sa liste negativnih kalorija)...i nemas brige, kad se budes vagala.

Mislim na tebi je sta ces i kako, naravno...

Da, na ovo sam ulje mislila...