Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево ти један пресан, посан, врло здрав оброк без 'лебаца.
Шаку до шаку и по ораха, пресних бадема(мој избор, нажалост скупи су), лешника, пресних кикирикија или пресног ољуштеног сунцокрета(овај сунцокрет+кисели купус је укус+++).
Дакле имају само протеине и здраве масти да вам продихтују крвне судове, скоро су потпуно без УХ, и крајње се брзо спреме.
Ако немате једно од наведених јела имате друго, тј потпуно су међусобно заменљива, засићују, дуго се варе и ако се узимају САМО она без додатка других, нећете се угојити, бар не од тог оброка!

Pa Poznavalac,sve to moze da jede obaska sto birekli sta ima da pravi obrok...i to bas onda kad je uhvati glad... samo si zaboravio da su i te zdrave grickalice vrlo kaloricne,daklem oprez,moze al po malo...:)

..hehhe...izgleda...:)

..ja vodu ne kupujem, sem kad sam negde napolju, a budem zedna, pa flasicu
donesem kuci..i naravno sipam cesmovacu...uglavnom imam u opticaju 2-3 flasice
koje se vrte...i za sad mi dobro ide..jos da steknem naviku sad kad krene toplo
vreme da je nosim sa sobom...bice supet, tek da ne bih kao proslog leta zamal'
pala u nesvest na sred ulice...:mrgreen:

Da,kad je mnogo toplo,ja bez vode ne mrdam...nosim obavezno flasicu sa sobomi plus imam u tasni po neku bombonu,znas one najprostije stosadrze samo secer i boju...i mogu ti rece da mi je ta kombinacija nebrojano puta pomogla...:)

Da,kad je mnogo toplo,ja bez vode ne mrdam...nosim obavezno flasicu sa sobomi plus imam u tasni po neku bombonu,znas one najprostije stosadrze samo secer i boju...i mogu ti rece da mi je ta kombinacija nebrojano puta pomogla...:)

..ista stvar, sto se bombona tice...a vodu jos uvek nemam naviku da nosim
ali moracu..nema mi druge, nizak pritisak i vrucine bez vode ne mogu bas....

Dobro vece svima. Vratila sam se sa merenja i zadovoljna: 800gr manje.:D
A imala sam i po neko prekoracenje ovih dana al' to necu navoditi.
:rumenko:
Malo po malo...
Danas sam jela voce, pa opet voce a posle za rucak pire krompir sa gulasom od pecuraka (bukovace), veceras pola tosta i malo crne cokolade da se pocastim.(Ovo danas totalno van programa nutricioniste)
Za sutra sam skuvala socivo.
Draga Bi vidim da si bas resena. Samo tako, potpuno te razumem, i ja imam vise snage i volje od kad sam na postu.
Oranz, ne znam kojom si se ti jogom bavila ali ti mogu potvrditi da nije ni malo lako. Meni ide sve bolje ali ako sam malo neraspolozena tog dana pola stvari ne mogu da odradim, jednostavno nemam koncentraciju. Ja idem na pauer jogu i dosta je dinamicnija od obicne.:bye:

Ево ти један пресан, посан, врло здрав оброк без 'лебаца.
Шаку до шаку и по ораха, пресних бадема(мој избор, нажалост скупи су), лешника, пресних кикирикија или пресног ољуштеног сунцокрета(овај сунцокрет+кисели купус је укус+++).
Дакле имају само протеине и здраве масти да вам продихтују крвне судове, скоро су потпуно без УХ, и крајње се брзо спреме.
Ако немате једно од наведених јела имате друго, тј потпуно су међусобно заменљива, засићују, дуго се варе и ако се узимају САМО она без додатка других, нећете се угојити, бар не од тог оброка!

Imam dodatno pitanje.. ovo sve što si nabrojao.. izmedju stoji ili, znači ili orahe, ili bade, ili lešnike.... ne sve... i uz nešto od toga kiseli kupus?

Inače, ne znam gde ti živiš i gde i šta kupuješ, ali orasi su ovde toliko poskupeli da su sad skuplji od badema... Ja sam pre 10-ak dana orahe na Zemunskoj pijaci platila 900, a bademe 800 dinara.

:klap:pa ti si sve bolja i bolja...lepe su ti i ove povrcke sa pijace...sta da kazem BI,osim guraj do kraja disciplina se uvek isplati..e a kad pominjes jogu,nesto mi nije bas jasno za te polozaje...pa jesu li bas toliko teski?Ja sam bila par puta pa i kod kuce uradim nekoliko tih vezbi ali meni se cini da one nisu nesto bas teske,mislim da je zahtevniji fitnes ili aerobik...u svakom slucaju necemo da kvarimo zadovoljstvo postignutim...:ok:

Ova moja instruktorka joge kaže da su ti njeni časovi prilično teški i da su u Bgd uglavnom lakši i da "vežbaju spoljne zglobove" kako ona kaže. Ima ona i grupu s kojom radi lakše vežbe, ali meni nije dala da se premestim. Kaže, "možete Vi to"... i kad god nešto uspem, ona naravno kaže "Jesam Vam rekla", a ja rastem ko kvasac. Ja sam prosle nedelje, posle 3 meseca vežbanja uspela da nogama dohvatim pod kad ih prebacim preko glave. Imam problema sa kičmom i to mi je teško i bolno. Ali.. zamislite moju sreću kad sam uspela. A danas sam izdržala sve vreme u tom položaju kao i ostali. I sveću sam odradila zajedno sa ostalima. Da se malo hvalim. Ali u ponedeljak jedva nešto.. sve me bolelo i žuljalo. I još kad bih bila karakter pa bar malo da radim svaki dan kod kuće... gde bi mi bio kraj. Uh, ja se raspisala... pa pitala si me. :cmok2:

Malo po malo...
Danas sam jela voce, pa opet voce a posle za rucak pire krompir sa gulasom od pecuraka (bukovace), veceras pola tosta i malo crne cokolade da se pocastim.(Ovo danas totalno van programa nutricioniste)
Draga Bi vidim da si bas resena. Samo tako, potpuno te razumem, i ja imam vise snage i volje od kad sam na postu.
Oranz, ne znam kojom si se ti jogom bavila ali ti mogu potvrditi da nije ni malo lako. Meni ide sve bolje ali ako sam malo neraspolozena tog dana pola stvari ne mogu da odradim, jednostavno nemam koncentraciju. Ja idem na pauer jogu i dosta je dinamicnija od obicne.:bye:
:klap:za onih 800gr...sto se joge tice,nisam se bas bavila otisla nekoliko puta i to mi je bilo skupo,po mom misljenju sve moze da se uradi kod kuce! No,ko moze sebi da priusti...sto da ne ,lepse je u drustvu i zabavnije! Moram da kazem da ne znam kakve vezbe zadaju instruktori,ali po meni nema teze vezbe nego za stomak...znas one kad zakacis noge za krevet,ili ih nko drzi, a ti ustanes iz lezeceg polozaja... e sad,mozda radite vezbe sa nogom iza vrata,ja sam to mogla kao devojka e a sada jok:mrgreen:

E tek sada sam videla da mi je Bi pojasnila kakve vezbe radi...super si i da znas to zaista nisu mnogo teske vezbe...ajd malo jesu,ali ako ti dobro cine onda radi ako nista drugo ono zbog onoga sto rastes ko kvasac...:ok:

Imam dodatno pitanje.. ovo sve što si nabrojao.. izmedju stoji ili, znači ili orahe, ili bade, ili lešnike.... ne sve... i uz nešto od toga kiseli kupus?

Inače, ne znam gde ti živiš i gde i šta kupuješ, ali orasi su ovde toliko poskupeli da su sad skuplji od badema... Ja sam pre 10-ak dana orahe na Zemunskoj pijaci platila 900, a bademe 800 dinara.

Ova moja instruktorka joge kaže da su ti njeni časovi prilično teški i da su u Bgd uglavnom lakši i da "vežbaju spoljne zglobove" kako ona kaže. Ima ona i grupu s kojom radi lakše vežbe, ali meni nije dala da se premestim. Kaže, "možete Vi to"... i kad god nešto uspem, ona naravno kaže "Jesam Vam rekla", a ja rastem ko kvasac. Ja sam prosle nedelje, posle 3 meseca vežbanja uspela da nogama dohvatim pod kad ih prebacim preko glave. Imam problema sa kičmom i to mi je teško i bolno. Ali.. zamislite moju sreću kad sam uspela. A danas sam izdržala sve vreme u tom položaju kao i ostali. I sveću sam odradila zajedno sa ostalima. Da se malo hvalim. Ali u ponedeljak jedva nešto.. sve me bolelo i žuljalo. I još kad bih bila karakter pa bar malo da radim svaki dan kod kuće... gde bi mi bio kraj. Uh, ja se raspisala... pa pitala si me. :cmok2:
Кисели купус се лепо слаже, од наведеног, са пресним љуштеним сунцокретом, са осталим не, барем мени.
Многе семенке можеш јести и са јогуртом.
Код мене је орах, језгро, 600 дин кг, а бадем 800 дин, а код мене је Бечеј, с погледом на Тису!
:bye:

Malo po malo...

Jeste, i meni je bolja 10 puta, i zanimljivija je i meni licno vise prija. :)

:cao:
Doruckovala sam ovsenu kasu..a za rucak peceni krompir..

Neka se dolce vita javi kad proba onaj home made proetinski sejk, bas me zanimaju utisci.

Meni je, btw, muslija preko glave :roll: Izgleda da sam 'malo' preterala i sad mi se smuci kad pomislim na njega :aha:

i meni je muka od muslija :roll:

ja sam jutros jela bananu, a prije sat vremena skuhala 2 jajeta i uz njih pola čaše jogurta i malo pavlake. :)

za ručak nemam pojma šta ću, vjerovatno neko povrće, trenutno mi to najviše prija :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back