Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sejk ti je najbolje za dorucak ili veceru, mada ovaj moj savetnik kaze, kad skinem jos par kg, da nastavim za dorucak, iako sam ja planirala za veceru. Kaze da drzi secer u normali i ne izaziva napade gladi. Voce uvece goji, pisale smo to i svi to kazu. Uzine su ti vocne, samo sto ja ne mogu pre podne, kratak mi je interval izmedju dorucka i rucka, pa mi se ne jede.

kazi mi molim te o kakvom sejku je rec, htela bih nesto tako da ubacim za dorucak ili veceru :rumenko: imam nekih 3-4 kg viska....daj mi neki predlog plizzzz :bye:

kazi mi molim te o kakvom sejku je rec, htela bih nesto tako da ubacim za dorucak ili veceru :rumenko: imam nekih 3-4 kg viska....daj mi neki predlog plizzzz :bye:

Mozes i ti sama da osmislis sejk, tako cu i ja kad odhebem Herbelajf.
Uzmi 2.5 dl obranog mleka, stavi 2 pune supene kasike Ella sira, 2 pune supene kasike ovsenih mekinja, kasicicu kakaa i, eventualno, umesto sejka, 2 kasike surutke u prahu ili soja proteina.

mogu i ja da ti odgovorim, pošto nema dolcevite jer uzimamo isti šejk. Radi se o herbalajfu. Dalje na pp da ne bi ispala reklama.

Ja cu kasnije da predjem na OVO.

ELITE Whey Pro (2,27 kg)
80% proteina delikatnog ukusa
Elite Whey Protein je savršena mešavina koncentrata proteina iz surutke, ion-exchange izolata proteina iz surutke i peptida iz surutke. Ovaj proizvod je bez dodataka šećera, fruktoze, soli i ugljenih hidrata. Svaka porcija proteina je enzimski tretirana u laboratoriji radi poboljšane apsorpcije i biodostupnosti. Dymatize-ov Elite Whey Pro sadrži u sebi i patentiranu smešu enzima Aminogen®.
Cena: 4130din (Stara cena: 4380din)

cao devojke, jedan malecki savet al za veliku stvar...sve sto jedete da metnete na malo tanjirce,dezertno...a na njega ne moze mnogo da stane i nema repete

Stara dobra preporuka, koju ja na žalost nikad nisam primenila. Ali primenjuju neki moji prijatelji kad nas zovu na večeru. :zper: Nikad nisu postavili one normalne velike plitke tanjire, nego one male za predjelo. :eek:

Stara dobra preporuka, koju ja na žalost nikad nisam primenila. Ali primenjuju neki moji prijatelji kad nas zovu na večeru. :zper: Nikad nisu postavili one normalne velike plitke tanjire, nego one male za predjelo. :eek:
Pa stede ljudi,hrana nije bas jeftina a i nece da im se gosti ugoje...pa posle da pricaju kako su dobili kilograme bas kod njih!:hahaha:I ti to mozes da probas...tanjirice sigurno imas a i ne boli!:hahaha:

• Podržavam
Reactions: Em.
:rumenko:obrano mleko jel to ono 0,5 masnoce ili.....? a ove druge stvari ima u zdravoj hrani jel tako?hvala :bye:

Bolje sa 1.5 % masnoce jer, kako kaze Poznavalac stvari, a i ja sam procitala na netu, kalcijum se rastvara samo u masnoci, a 0.5 % je suvise malo. Ella SIR (pazi, ima i jogurt) kupis u Maxiju (132 d) ili u Ideo (147 d). Ostalo u ''Zdravoj hrani''.

Poslednja izmena:
...evo i mene konacno...:mrgreen:

...juce bez dorucka..rucak 2 lucene paprike, 1 jaje na oko i parce crnog hleba,
vecera 1 paprika i pola parceta hleba...znam da nije dobro tako, ali eto prodje
i taj dan...

..danas nes kafa, dorucak kasa sa crvenim mix vocem..za rucak malo piletine
bez kozice, paprike i crni hleb...za veceru tek treba da smislim sta bi mogla...
..mozda napravim vocni jogurt imam onaj Ela pa taj mix ili samo visnje..

jao dijetalke, što je post divna stvar.. toliko lepih recepata i ovde i na Šta kuvamo danas i na raznim drugim mestima. Ugojila sam se pola kile :zcepanje: a nisam uopšte jela testenine.
Danas za doručak ječmene pahuljice sa seckanim svežim jabukama, kivijem i pomorandžom. Ručak: čorba od praziluka, fileti oslića i salata od kukuruza, integralnog pirinča i praziluka. Za užinu šejk sa kompotom od kupina (bezveze).
Mnogo jedem tog skroba. Juče grašak, danas ovaj kukuruz i pirinač. Moraću to malo da eliminišem.

...cek Bi, ugojila si se od kad jedes kao da postis..ili ne...?

...da se mozemo resiti skroba, bilo bi nam lakse sigurno...

da, da, otkad postim... ma opet jedem puno, nije važno šta je. zaboravila sam da napišem da sam sinoć pogrickala sigurno 100 g badema. A taj badem uopšte nije naivan. 5-6 komada je ok, ali sve više od toga... :evil:
Ma nisam se ugojila, vrtim se na istom, pola kile dole gore... pa se jutros pokazalo gore... Ali srediću ja to... Zadovoljna sam što i dalje uglavnom ne jedem hleb i testenine, a ni napolitanke... pa pokazaće se i na vagi. Tri dana je ipak malo.

da, da, otkad postim... ma opet jedem puno, nije važno šta je. zaboravila sam da napišem da sam sinoć pogrickala sigurno 100 g badema. A taj badem uopšte nije naivan. 5-6 komada je ok, ali sve više od toga... :evil:
Ma nisam se ugojila, vrtim se na istom, pola kile dole gore... pa se jutros pokazalo gore... Ali srediću ja to... Zadovoljna sam što i dalje uglavnom ne jedem hleb i testenine, a ni napolitanke... pa pokazaće se i na vagi. Tri dana je ipak malo.

...znas sta, super si ti...obrni okreni hranis se zdravo, a to je najbitnije, sve ce
se to jednom ipak pokazati kao dobro...

Cao devojke,dijetalke i one koje poste:klap:,izgleda da polako uvodite red u nered:)...Afro, nije ti dobro da ne doruckujes bolje izbaci veceru ili nesto sitno ako bas ne mozes...ko ne dorucjkuje posle u toku dana jede vise... inace su rekli pametni da je za odrzavanje zeljene linije najbolje biti pomalo gladan...:)

Cao devojke,dijetalke i one koje poste:klap:,izgleda da polako uvodite red u nered:)...Afro, nije ti dobro da ne doruckujes bolje izbaci veceru ili nesto sitno ako bas ne mozes...ko ne dorucjkuje posle u toku dana jede vise... inace su rekli pametni da je za odrzavanje zeljene linije najbolje biti pomalo gladan...:)

...znam ali sam primetila da u zadnje vreme nisam gladna....a to je cudno,
i pijem vodu kao sasava...i to je cudno....nesto tu ne valja...:think:

...nocas sam popila skoro litar vode, a toliko nisam pila ni u 24h...:confused:

...znam ali sam primetila da u zadnje vreme nisam gladna....a to je cudno,
i pijem vodu kao sasava...i to je cudno....nesto tu ne valja...:think:

...nocas sam popila skoro litar vode, a toliko nisam pila ni u 24h...:confused:
Priseti se sta si juce jela, neka hrana trazi vise vode a neka manje.Ustvari ako nisi pila dovoljno tecnosti to ti je to,juce je bas bilo toplo,pa se znojimo ,bar ja,i sve ostalo sto radimo odvlaci tecnost...ne brini sve je ok.:)

Priseti se sta si juce jela, neka hrana trazi vise vode a neka manje.Ustvari ako nisi pila dovoljno tecnosti to ti je to,juce je bas bilo toplo,pa se znojimo ,bar ja,i sve ostalo sto radimo odvlaci tecnost...ne brini sve je ok.:)

..ne brinem nego sam iznenadjena, do pre par dana nisam pila ni casu vode
na dan...ni to nije bilo dobro..ali me ovo bas iznenadilo....:confused:

..ne brinem nego sam iznenadjena, do pre par dana nisam pila ni casu vode
na dan...ni to nije bilo dobro..ali me ovo bas iznenadilo....:confused:
Ти си недавно рекла да треба да идеш код лекара због тегоба са бубрезима, а да си приликом претходног прегледа добила савет да не пијеш превише воде.
Не ризикуј с тим и обави те прегледе што пре.

Ти си недавно рекла да треба да идеш код лекара због тегоба са бубрезима, а да си приликом претходног прегледа добила савет да не пијеш превише воде.
Не ризикуј с тим и обави те прегледе што пре.

...tacno, ali kako sam pocela da pijem vodu u normalnim kolicinama vise me nije bolelo nista i nisam otisla....

bubrezi se ne opterecuju sa viskom unete vode..opterecuju se sa filtacijom stetnih stvari..visak vode ( a to je normalna kolicina vode) im samo pomogne da isfiltriraju stetne materije nagomilane u vidu peska..
od unetih sokova, kafa, raznih sejkova zaboravimo da nam je potrebna cista voda..a to je jako lose i kad tad nam se obije o glavu..

...Jocika, ti si mlada, i tebi po mom misljenju ni jedno ni drugo ne moze biti
stetno....

...te fitnes pahuljice hvale..ja sam jedno vreme doruckovala musli....

..inace sad pijem kafu, pa onda dorucak kao juce...a dalje ne znam sta cu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back