Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Ево ти један пресан, посан, врло здрав оброк без 'лебаца.
Шаку до шаку и по ораха, пресних бадема(мој избор, нажалост скупи су), лешника, пресних кикирикија или пресног ољуштеног сунцокрета(овај сунцокрет+кисели купус је укус+++).
Дакле имају само протеине и здраве масти да вам продихтују крвне судове, скоро су потпуно без УХ, и крајње се брзо спреме.
Ако немате једно од наведених јела имате друго, тј потпуно су међусобно заменљива, засићују, дуго се варе и ако се узимају САМО она без додатка других, нећете се угојити, бар не од тог оброка!
Pa Poznavalac,sve to moze da jede obaska sto birekli sta ima da pravi obrok...i to bas onda kad je uhvati glad... samo si zaboravio da su i te zdrave grickalice vrlo kaloricne,daklem oprez,moze al po malo...

pa ti si sve bolja i bolja...lepe su ti i ove povrcke sa pijace...sta da kazem BI,osim guraj do kraja disciplina se uvek isplati..e a kad pominjes jogu,nesto mi nije bas jasno za te polozaje...pa jesu li bas toliko teski?Ja sam bila par puta pa i kod kuce uradim nekoliko tih vezbi ali meni se cini da one nisu nesto bas teske,mislim da je zahtevniji fitnes ili aerobik...u svakom slucaju necemo da kvarimo zadovoljstvo postignutim...