Filotea, ti postala najredovnija ovde. Volim kad nam se tako neko pridruži, uporan i dosledan, i uspešan - i u dijeti i u jogi.
Ja sinoć nisam jela sendviče i odmah je bolja situacija, a pojela sam i poslednju crnu čokoladu, tako da neće više biti ni tog iskušenja.
Što se tiče dijete samo sa mesom, neki su zaista bili uspešni, ali ja lično mislim da je to najopasnija dijeta koja je mogla da bude izmišljena.
Najbolja je ova filoteina, izbalansirani, raznovrsni obroci pod nadzorom stručnjaka.
Ja zvala na kafu pa zbrisala, izvini.
Posto ovu nedelju ne radim bas mi tesko pada da sam u kuci, sve se vrtim i vidim neku hranu pa bih gricnula..
Zato sam se spremila pa napolje, a i mala mi bila kuci zbog strajaka skole ne rade, pa mi u bioskop, setnja do trznog centra, pa u parkic da se ljulja i tako prodje dan.
Veceras sam bila na jogi i da znas Bi, bila si u pravu sad me bole ljedja ali ide sve lakse..
I da ne zaboravim, moram da prijavim prekrsaj: smazala sam jednu veliku kasiku nutele veceras. A sutra je merenje

to je ono pravo... 

nemoj da se plašiš vodenog dana... kad si ovih 25 izgurala tako disciplinovano, jedan dan - kakav god da je, biće ti kao šala