Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...tek sad sam doruckovala...kasu, sa kiselim mlekom (pola case) i visnjama....bez
dodatka bilo kakvog secera ili zasladjivaca...moze da prodje, mada mi je
lepse sa dodatkom...ali nije poenta u tome sta je meni lepse vec sta je bolje...

...za rucak jos uvek ne znam, imam brokoli pa cu neku corbicu sa njim,
sargarepom i ostalo sta mi dodje pod ruku....

...za neke medjuobroke imam kivi i jabuke....

..od ovsenih pahuljica....pisale su Bi, Zloca i Tara o njoj ima na nekoliko
strana...uglavnom ja stavim 3-4 supene kasike i vode da ogrezne, pa u
mikrotalasnu...u secka ubacim visnje i kiselo mleko, pa kad se kasa
skuva, dodam i nju....odlicno je.......

..devojke su pravile sa raznim vockicama....

smršala još 700 gr : ) tj spala na 54, 5
još 2 kg i biće to željena težina, računam da će ovim tempom biti za 3 nedelje, što je ok
kršila sam dijetu mada mislim da više i nisam na dijeti, samo vodim računa a vikendom se opustim i tako

Hej, sve pricate o toj kashi... Od chega je i gdje je recept? :D

Ja moju spremam sa mlekom 1,5mm (sa vodom mi bas bezveze) 1dl mleka i tri kas. pahuljica pa to prokuvam.
Dodam malo meda ili vestacki zasladjuvac, sveze voce... ma izbor zavisi od ukusa, mozes da je pravis i slanu i slatku.

Danas na programu: 2 parceta crnog hleba sa margarinom i 1 kuvano jaje, banana, riba, barene tikvice i salata, vocni jogurt i casa mleka

Bravo tara, bravo... Ja jedva cekam da vidim tu peticu kao prvi broj (trenutno sam 61kg a zeljena mi je 55kg)

..i ova moja se ohladi kad se pomesa sa kiselim mlekom i smrzlim visnjama....

Jaooooooo, dosta vise sa tom kasom sa kiselim mlekom i smrznutim visnjama, poludecu, je l' moras uvek da je pomenes kad mi se uzasno jede slatko!
Ja nemam prostora za kasu, jer mi je 2 X na meniju sejk, jedino je rucak normalan, a vi bas navalile sa receptima. Od tvoje kase mi ide voda na usta.
Cim prodje dijeta, ima da je isprobam.
Kod mene ide tako sporo, pada masno tkivo, ali dobijam misice, bicu kao Rambo.

Jaooooooo, dosta vise sa tom kasom sa kiselim mlekom i smrznutim visnjama, poludecu, je l' moras uvek da je pomenes kad mi se uzasno jede slatko!
Ja nemam prostora za kasu, jer mi je 2 X na meniju sejk, jedino je rucak normalan, a vi bas navalile sa receptima. Od tvoje kase mi ide voda na usta.
Cim prodje dijeta, ima da je isprobam.
Kod mene ide tako sporo, pada masno tkivo, ali dobijam misice, bicu kao Rambo.

...hehhee...ne radim ja to namerno...ja samo nju jedem za dorucak...;)

ja jela moju ovas jutros standardno ko i svako jutro, osim sto sam sunula cenim oko jedne supene kasike cimeta. evo vam idealno resenje za dijetu, posle toga ce vas ceo dan boleti zeludac na krajnje neobican nacin i necete imati zelju da zderete,a svaki pokusaj pitanje kako bi zavrsio :lol: :sad2:

Samo da znate da sam tu, nisam vas napustila... imate moju podršku, samo je ja baš nemam ovih dana.
Ceo dan lepo prodje, a onda uveče sendviči i čokolada.:rumenko: doduše, crna, po jedan red, ali dovoljno da kilogrami ostaju na istom. Nema još mnogo te čokolade, pa kad sve savladam, posle neće biti iskušenja. To je muz doneo iz Nemačke još za Novu godinu, a deci se ne svidja.
Samo su mi jednog dana saopštili da nema više slatkiša, ostali samo oni "tvoji". A meni crna bolja od ostalih...

ja drage moje nastavljam svoje..danas je proteinski dan dakle jabuke dorucak,jajca 2 komada barena i salata od krastavaca tost i posle supa bez rezanaca za rucak,za veceru ce biti jedno jaje i salata..mozda sam dosadna ali eto neko ko se bude usudio da krene sa ovom dijetom imace moj celokupan jelovnik i broj skinutih kg..

ja drage moje nastavljam svoje..danas je proteinski dan dakle jabuke dorucak,jajca 2 komada barena i salata od krastavaca tost i posle supa bez rezanaca za rucak,za veceru ce biti jedno jaje i salata..mozda sam dosadna ali eto neko ko se bude usudio da krene sa ovom dijetom imace moj celokupan jelovnik i broj skinutih kg..

E, cek, to UN dijeta? A je li odrzavas stabilnu kilazu kad poslije predjes na uoobicajnu ishranu?
Ja citav zivot kuburim sa nekim viskom (oko 5kg, idealno bi bilo 8kg da skinem), i kad ga i skinem, opet se opustim, vratim bar 3kgi tako u krug... :dash:
Zato mi ta dijeta ne stima...pokusavala sam, daje rezultate...ali meni se vrate kg...

Inace ko ima nerava, odlicne rezultate daje "mjeseceva dijeta", tj. mjene mjeseca 4 x mjesecno po 1 dan na vodi, caju i eventualno cijedjenjim vocnim sokicima...
Vise je blagodet za detoksikaciju i eliminisanje viska tecnosti...
I jos ovo...pijuckanje caja od djumbira...pogotovo zimi, jer je osim za detoksikaciju, dobar i za imunitet...1/2 kafene kasicice djubira u prahu, malo cimeta (kao da se "posoli"), vrela voda (ne kljucala), limuna nacijediti po zelji...i moze i malo, ali sasvim malo meda...vode 2-3 dl, a moze i vise solja u toku dana...

Sad sam skuvala svoju kasu sa mlekom, jabukom i kakaom. Ostavila sam da se hladi i nabubri, a ja cu, za kaznu, da popijem 5 casa vode. I to o'ma'!!!

ja jela moju ovas jutros standardno ko i svako jutro, osim sto sam sunula cenim oko jedne supene kasike cimeta. evo vam idealno resenje za dijetu, posle toga ce vas ceo dan boleti zeludac na krajnje neobican nacin i necete imati zelju da zderete,a svaki pokusaj pitanje kako bi zavrsio :lol: :sad2:
Не кажем да баш сунете по једну супену кашику цимета у оброк, али увек можете по једну кафену кашикицу, било уместо какаа(дпбро, није то идеална замена, али ако оцените да може да прође, онда је ок).
Цимет у количини(ци) од једне супене кашикице вам неће огадити оброк, али је он познат као материја која убрзава метаболизам угљених хидрата. Идеално би било комбиновати оброк са циметом и после њега неку физичку активност, па ако се неко одлучи нека јави.
И да, не морате имати три оброка са циметом, сем ако нисте незнане јунакиње.

E, cek, to UN dijeta? A je li odrzavas stabilnu kilazu kad poslije predjes na uoobicajnu ishranu?
Ja citav zivot kuburim sa nekim viskom (oko 5kg, idealno bi bilo 8kg da skinem), i kad ga i skinem, opet se opustim, vratim bar 3kgi tako u krug... :dash:
Zato mi ta dijeta ne stima...pokusavala sam, daje rezultate...ali meni se vrate kg...

Inace ko ima nerava, odlicne rezultate daje "mjeseceva dijeta", tj. mjene mjeseca 4 x mjesecno po 1 dan na vodi, caju i eventualno cijedjenjim vocnim sokicima...
Vise je blagodet za detoksikaciju i eliminisanje viska tecnosti...
I jos ovo...pijuckanje caja od djumbira...pogotovo zimi, jer je osim za detoksikaciju, dobar i za imunitet...1/2 kafene kasicice djubira u prahu, malo cimeta (kao da se "posoli"), vrela voda (ne kljucala), limuna nacijediti po zelji...i moze i malo, ali sasvim malo meda...vode 2-3 dl, a moze i vise solja u toku dana...

Draga moja,nemoj UN drzati za svega 5kg,to je dijeta koja se mora drzati 90 dana,a posle tih 90 dana idu jos 90 dana ODRZAVANJA dijete koje moras ispostovati da se kilogrami ne vrate..a ti si drzala dijetu bez odrzavanja pa se vracalo..

Не кажем да баш сунете по једну супену кашику цимета у оброк, али увек можете по једну кафену кашикицу, било уместо какаа(дпбро, није то идеална замена, али ако оцените да може да прође, онда је ок).
Цимет у количини(ци) од једне супене кашикице вам неће огадити оброк, али је он познат као материја која убрзава метаболизам угљених хидрата. Идеално би било комбиновати оброк са циметом и после њега неку физичку активност, па ако се неко одлучи нека јави.
И да, не морате имати три оброка са циметом, сем ако нисте незнане јунакиње.
ma meni ga nije ogadio, ja cimet obozavam a znam i da je dobar protiv holesterola pa ga iz oba razloga rado konzumiram, i volim ga u vecim kolicinama. zapravo ukus je bio sasvim ok, ali je mislim to mozda bio sok za moj zeludac pa je ceo dan bio nesto napet :lol: a i ne merim koliko stavljam, jer sipam direktno iz tegle...a jutros kako sam bila pospana dok sam spremala otislo je malo vise nego sto sam planirala :)))) inace meni cimet ima bolji ukus nego kakao, a i pojacava ukus slatkog. sad sam za vikend napravila neku pitu od mesanog voca i u opste nisam stavila secer jer sam turila podosta cimeta a on da ukus koji da li ja povezujem sa slatkim,ili stvarno jeste sladak, al meni pita super ispala samo tako.

ma meni ga nije ogadio, ja cimet obozavam a znam i da je dobar protiv holesterola pa ga iz oba razloga rado konzumiram, i volim ga u vecim kolicinama. zapravo ukus je bio sasvim ok, ali je mislim to mozda bio sok za moj zeludac pa je ceo dan bio nesto napet :lol: a i ne merim koliko stavljam, jer sipam direktno iz tegle...a jutros kako sam bila pospana dok sam spremala otislo je malo vise nego sto sam planirala :)))) inace meni cimet ima bolji ukus nego kakao, a i pojacava ukus slatkog. sad sam za vikend napravila neku pitu od mesanog voca i u opste nisam stavila secer jer sam turila podosta cimeta a on da ukus koji da li ja povezujem sa slatkim,ili stvarno jeste sladak, al meni pita super ispala samo tako.
Нарендаш бундеве, обилно их ставиш на коре, прелијеш са мало уља, засладиш, а и не мораш, моћно поспеш циметом, увијеш коре и туриш тепсију на пола сата на око 180 степени.
Бундевара само так'а!

Budite oprezni sa cimetom, ne sme se koristiti u neograničenim količinama. ja sad ne znam tačno zbog čega, ali upozoravala nas je Kistina svojevremeno. Ja lično ga volim i obavezno ga stavljam u te kašice sa voćem, ali pola kafene kašičice

Draga moja,nemoj UN drzati za svega 5kg,to je dijeta koja se mora drzati 90 dana,a posle tih 90 dana idu jos 90 dana ODRZAVANJA dijete koje moras ispostovati da se kilogrami ne vrate..a ti si drzala dijetu bez odrzavanja pa se vracalo..

Drzala ja, sve ispostovala, samo davno, u svojoj najdebljoj fazi, sa 87kg na 175cm visine. Tad sam skinula fino i odrzavala neko vrijeme, poslije se valjda opet metabolizam usporio...jedino sam zadrzala voce za dorucak, to vec godinama...
Znam bar 7 ljudi koju su drzali tu UN, ali samo 1 drzi kilazu vec godinama...je li ti drzis prvi put, ili periodicno tj. ponavljas? Zanima me samo ovaj dio "posliej dijete", jer je izgleda teze sacuvati kilazu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back