red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
vocni dan..laganica..sutra je vodeni dan,uz par kafa mozda izguram dan..ali predosecam vec glavobolju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nikako!
U cilju podrske svim mladim zenicama i devojkama(ja sam malo starija gdja) preporucujem nesto vrlo jednostavno.Ukljucite se u uskrsnji post koji pocinje 7.marta i traje sve do Uskrsa. Post ima duhovnu komponentu, sto sada nije tema al svakako doprinese jos necemu a to je metabolicki balans.Uz post ide dosta tecnosti a svi znamo da je voda bitna za izbacivanje stetnih materija iz organizma , elem nema u tome nikakave prisile osim sto se ne jedu mrsne stvari koje uostalom ,kad post prodje, svakako nadoknadimo.Po meni nije lose jer tako covek uci disciplini, znaci postim NECU da jedem to i to i gotovo. I dijete su po slicnom principu ali mi se cini da je ovde veci izbor drugih namirnica koje mogu das zamene ono sto ne jedemo. I znate sta, i u mojim godinama izgubim par kila sto je super, a post uvek izdrzim do kraja!![]()
Hvala
Ja sam kupila ovs. pahuljice na meru, i bas su mi nekako bile bljutave i ljigave..(ne znam da li sam ih dobro spremila,
kuvala sam ih par min. u vodi)
dodala rendane jabuke i suvo grozdje..nije bilo lose..ali mi opet bila malo bezveznjikava..
Ne znam..mozda sam negde pogresila.

Slazem se Mr. Bi. Ja sam ubacila ono sto sam imala, naravno sledeci put ubacicu nesto drugo ili dopuniti ono sto sam danas.
Dolce vita,
ne znam da li moze Nesquick?![]()

vocni dan..laganica..sutra je vodeni dan,uz par kafa mozda izguram dan..ali predosecam vec glavobolju..
, nekoliko čajeva, hektolitar vode, zabaviš se nečim
i bog da te vidi
prođe dan

), pojela narandzu, popila chaj od nane i sok od vishje (1 chashu).

Cao gospodjo Bi, istina ima takvih slucajeva valjda muski teze poste,nema mesa sira i tako to,ali poenta je u sopstvenoj kontroli!Mislim da kada postim prvenstveno mislim na to da se ne omrsim sto bi rekli, ali se trudim da namirnice budu raznovrsne a ine volim mnogo slatko! E sad ko voli onda trazi zamenu za ono sto nema itd.Ne znam mozda je nekome lakse da izdrzi dijetu ustvari je vrlo bitan motiv,a za mene je ovde manjak kilaze sekundarna dobit!![]()
...kako je ovo dobro, do sada najlepsa kasa...![]()
znači ta sa crvenim voćem ? ovsene pahuljice, crveno voće, kiselo mleko? med? cimet? pomešano u secku?
ja sam skuvala celo zrno ovsa i pojela klasično sa seckanom jabukom, cimetom i medom, ali mislim da bi bilo lepše da sam izmiksala to sve da se bolje sjedini. Inače mi se kuvani ovas dopada i samo tako skuvan. Može da prođe kao ono što mi je Poznavalac savetovao, da želju za slatkim podmirim sa 2-3 kašike kuvanog integralnog pirinča. Može valjda i ovo.

Opet ti dramiš unapred. Jesam ti već rekla da vodeni dan nije ništa strašno. Meni je voćni znao da bude mnogo gori. Par kafa, nekoliko čajeva, hektolitar vode, zabaviš se nečim
![]()
![]()
![]()
i bog da te vidi
prođe dan

Vodeni dan..prvi..ufffff..nisam imala vece krize,glava jos ne boli,ali predosecam tesko vece..ubedjujem sebe da sam ok,i da je ovo vredno svega...popicu jos koju kafu..donela sam posao kuci tako da sam misli preokupirala necim kreativnim..videcemo..
2-3 za mesec dana, tako da me zanaima koliko se gubi ukoliko se striktno pridrzava? hvala unapred 
Pa nece valjda obicna dijeta da me zeki
...elem na kraju ove zaista teske borbe izadjemo kao pobednici, a znamo da pobednicima pripada sve po zakoni i van njega

I koliko si smrsala za ovih prvih mesec dana?? ja sam je sprovodila nekoliko puta ali bas bezobzirno varala a ipak je bilo nekih rezultata2-3 za mesec dana, tako da me zanaima koliko se gubi ukoliko se striktno pridrzava? hvala unapred
![]()

)..pa se
A od nedostatka vode mi je i koža postala uzasno suva. Inače je suva, ali je ipak bila u malo boljem stanju kad sam pila više vode.