red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
zarazila sam pola familije ovom mojom dijetom,sve tetke me zovu da im izdiktiram rezim ishrane..hahahahahahaha..e veselja..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dolcevita bravo
Ja sam najsporija, al' nema veze..Juce sam jela strudlu sa makom..sta cu morala sam
Na preth. str. sam pitala kako pravite ovs.kashu, pa da priupitam jos jednom![]()
, pa dodaj pola kk kakaa i narendaj 1 slatku jabuku. Ostavi da odstoji (da jos nabubri). Prijatno.
)

Ja sam sanjala da sam opustosila frizider i tako sam se iznervirala u snu da kada sam se probudila bilo mi je lakse,ali sam ceo dan besno gledala hranu..danas uh dan,testenina sa paradajz sosom..

Gde bih mogla da nadjem Vitalia ovs. pahulje (sto je Zlotvor pominjala)?
Trazila sam u par prodavn. zdrave hrane i nema..
!Ja vidjala u DM-u, potrazi tamo!

kupila ovsenu kasu u zdravoj hrani, 144 din.
prvo napravila sa cimetom i jabukama i nista bljutavije i odvratnije u zivou probala nisam. onda mi tara predlozila orahe i med i to je bio pun pogodak! odlicna je, ne treba uopste ni puno meda, ni oraha da se dobije lep ukus i podseca malo na one decije medoline i cokoline![]()
pa probaj nekuvano, meni je daleko lepsa tako, jer ni ja ne volim bas nesto kad upije tecnost i nabubri.