Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budite oprezni sa cimetom, ne sme se koristiti u neograničenim količinama. ja sad ne znam tačno zbog čega, ali upozoravala nas je Kistina svojevremeno. Ja lično ga volim i obavezno ga stavljam u te kašice sa voćem, ali pola kafene kašičice

Ja nadjoh ovaj podatak...nimalo naivno...a uglavnom se cimet prepakuje, tako da i ne znam odakle je, kad kupujem... :think:

Kineski cimet sadrzi vise kumarina koji je toksican .Kumarin iz laboratorije je antirodentia (suzbijac glogara) kumulativni otrov (nagomilava se u krvizbog nemogućnosti prerade) i sprečava koagulaciju krvi.

Нарендаш бундеве, обилно их ставиш на коре, прелијеш са мало уља, засладиш, а и не мораш, моћно поспеш циметом, увијеш коре и туриш тепсију на пола сата на око 180 степени.
Бундевара само так'а!
znam znam pravim i tu pitu...:)

Bas dobro zvuci ova bundevara.:super:

Moj program za danas:
ovsena kasa(prazna),
jabuka,
grasak i salata+parce crnog hleba,
kivi,
barena piletina(120gr) i jedna porcija horte(to vam je obarena travuljina, vise vrsta, sa malo maslinovog ulja i limunom):sad2:

Posto ovih dana necu raditi (kod nas ovde non stop strajkovi) ne znam kako cu da izdrzima a da nesto ne gricnem. To mi je najgore kad sam kuci:whistling:

Dobro veče svima!
Ja danas nisam sela...
Doručkovala jutros u pola 8 musli, onda sam bila na faxu do 5, ogladnela naravno pa sam uzela jednu kiflu u pekari.
Stigla kućim pojela tanjir supe i pravac na trening.
Malo pre sam stigla sa treninga i večerala, dinstanu piletinu sa malo pirinča.
Crkla sam na aerobiku

Dobro jutro dijetalke, pa gde ste sve?
Evo ja pijem kaficu pa ako je neka raspolozena da se pridruzi...:kafa:

Program za danas::rtfm:
2 parceta crnog hleba sa malo margarina i meda,
jabuka,
kuvana piletina sa salatom,
1 banana (zelena),
Supa sa pecurkama.

Inace da vam kazem da je u ponedeljak na jogi bilo mnogo bolje.:)

Filotea, ti postala najredovnija ovde. Volim kad nam se tako neko pridruži, uporan i dosledan, i uspešan - i u dijeti i u jogi.

Ja sinoć nisam jela sendviče i odmah je bolja situacija, a pojela sam i poslednju crnu čokoladu, tako da neće više biti ni tog iskušenja.

Što se tiče dijete samo sa mesom, neki su zaista bili uspešni, ali ja lično mislim da je to najopasnija dijeta koja je mogla da bude izmišljena.
Najbolja je ova filoteina, izbalansirani, raznovrsni obroci pod nadzorom stručnjaka.

bljaks
ja bi umrla na tom fatkinsonu...:sad2:
:hahaha:
Додуше, и сам Аткинсон је капитулирао од свог ,,проналаска"!
Исто тако, једна група војних лекара из немачке ратне морнарице, почетком 20. века залагала се за исхрану претежно киселим намирницама.
Један њихов колега, који је заступао супротно мишљење о употреби намирница које су претежно алкалне(а знамо данас да је ово тачно)годинама касније прокоментарисао је став својих ,,киселих" познаника реченицом:,, Уосталом, да су били у праву, не би поумирали пре 50."!

Ja verujem da su te kašice prilično kalorične, jedina im je prednost što su male porcije, pa ako pojedete 2-3 kašice dnevno i NIŠTA OSIM TOGA, moguće da ćet oslabiti.

A jel vam se ne čini da je ta Dženifer ipak malo uvrnuta. Doduše, ko nije od tih holivudskih zvezda

Vecheee cure :D

Ja nisam spavala ciijelu noc, uchila... I ujutro odem na prozivanje...Nisam ocekivala da ce me pitati, kontala imam jos par dana... Kad ono - bum, pita me, pala kao krushka. :roll:

Jutros od muke nisam jela... pojela 2 reda cokolade oko 7 ujutro.
Popodne pojela komadic edamera.
Maloprije sam na silu pojela malo graha uz integr. hljeb... al kao da sam kamenje pojela, nije mi ni do chega, kamoli do hrane.
Spremala sam se za ovaj ispit...al mi je trebalo jos jedno ponavljanje. Pffffffffff... mrtva sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back