Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, pa valjda su ti objašnjavali na tom predavanju u herbalajfu, ako si bila, da broj kilograma i nije presudan. Prikazivali su slike dva čoveka koji imaju isti broj kilograma, s tim što je jedan onako kruškasto-jabučastog oblika, debeljuškasti, a drugi onako atleta širokih ramena i uskog struka i kukova. Tako da je to plivanje sigurno imalo uticaja.
I ovde nas povremeno neke drugarice dijetalke podsećaju da su mišići teži od sala ?! pa čak i kad nema smanjenja broja kilograma, to ne znači da nema rezultata. Zato mi je interesantno ovo merenje na koje idemo pa utvrde da je povećana mišićna masa.... a ja sva ponosna...:konfete:

Nista, na raspustu sam... jedino sam setala dok sam bila na Zlatiboru, ako se to racuna. Inace, volim plivanje, ali ne mogu da se nateram da idem na bazen. Secam se kad sam godinu dana isla 2 X nedeljno, plivala po 1500 m dnevno i to u cugu... Nisam smrsala ni gram. Cekam prolece da vozim bicikl. U teretanu me ne mozes naterati ni puskom!
pa verovatno nisi smrsala (gubila kilograme) jer su ti od plivanja ojacali misici :)
sta znam, meni je sad cilj da nabijem malo misice, te se skoro svaki dan koliko mi se uklapa u raspored bavim tegovima,trcanjem i ostalim vezbama. volim kad se i na muskom i na zenskom vide diskretno misici.
a sto se zdranja tice, mislim da sam konacno naucila da jedem onoliko koliko sam gladna. za rucak sam jela susi i prosto mi bilo neprijatno kolko nisam mogla vise da jedem, al jednostavno sam osetila da nema gde vise u zeludac i evo i dalje nisam gladna (a jela sam u dva) :)
inace meni ono jedenje pet puta dnevno u opste ne odgovara, jer sam ja od tolikog grickanja po malo konstantno gladna cekajuci sledeci obrok (missim meni je poslednja misao pred spavanje kako cu da doruckujem ujutru,a cim se probudim odma trcim u kuhinju,sta reci :lol: ). i bitnije mi je da jedem ujuturu (bez dorucka nisam vec godinama izasla iz kuce sem kad idem krv da vadim) i da imam dobar rucak ali kad sam gladna nego da se silim da jedem u odredjeno vreme a nisam gladna.

Moguce sto kazes, tako su mi i sad skrenuli paznju da u pocetku necu mnogo mrsaviti, jer ce rasti misici na racun masnog tkiva (sto se i desilo).
A to jedenje 5 X dnevno znaci da su 2 vocne uzine, pri cemu ne treba preterivati zbog fruktoze. Ranije sam jela mnogo voca, sad samo nekoliko mandarina, u zavisnosti od velicine.

Poslednja izmena:
E, pa valjda su ti objašnjavali na tom predavanju u herbalajfu, ako si bila, da broj kilograma i nije presudan. Prikazivali su slike dva čoveka koji imaju isti broj kilograma, s tim što je jedan onako kruškasto-jabučastog oblika, debeljuškasti, a drugi onako atleta širokih ramena i uskog struka i kukova. Tako da je to plivanje sigurno imalo uticaja.
I ovde nas povremeno neke drugarice dijetalke podsećaju da su mišići teži od sala ?! pa čak i kad nema smanjenja broja kilograma, to ne znači da nema rezultata. Zato mi je interesantno ovo merenje na koje idemo pa utvrde da je povećana mišićna masa.... a ja sva ponosna...:konfete:

Odmah su mi to napomenuli, ali zensko k'o zensko, odmah ocekuje cudo. Ipak, moram da se pohvalim da sam na vagu stala tek posle 2 nedelje, sto mi se nikad ranije nije desavalo.

Danas sam kupila ukusne lanene plocice u Maxiju. Sadrze integralno psenicno brasno, laneno, graskovo, sojino brasno... I jos mnogo dobrih stvari. Nagradjene su na nekom sajmu u Moskvi. To malo gricnem kad prigusti.

Poslednja izmena:
E baš sam juče videla te pločice kad sam kupovala jogurt za šejk. Tako su lepe i uredno poslagana u kesi.
Ali ja sam malo sumnjičava prema tim integralnim grickalicama. Mislim da to ima mnogo kalorija.
E večeras sam propagirala proteine. Pošto su koleginice častile danas, kao što sam već više puta pomenula, ostalo mesa i svega. A mi malo-malo pa uzmemo neku piticu ili kanape, a meso smo stavili u frižider. I ja onda kažem, mnogo bi nam pametnije bilo da jedemo to meso nego da testa, bolje za organizam. Pa smo onda nas petoro koliko nas je ostalo, uzeli i lepo večerali čiste proteine

Ja samo da vam kazem da sam se ugojila, sad imam svojih normalnih 55kgz:D

toliko bi meni bilo idealno, a ja sam srećna što nemam 65, nego "samo" 63-64. A u jednom momentu sam se bila ustalila na 62, čak stizala na momente i do 60. Nadam se da ću brzo opet stići do 62, pa onda polako na dole. Ali ne verujem da ću ikad stići do 55. Biću zadovoljna da ostanem ispod 60. Velika je borba i za to. A izgleda tako malo... eeeee

Eeee i ja bih volela da se spustim na 60 :)
Meni bi to bilo idealno, zbog građe :)
Spala mi je temperatura malo pre :brus: nakon što sam popila onaj koldreks.

A danas sam uspela da pojedem za doručak musli, za ručak kuvano jaje, malo pečenice i pola kriške hleba, i uopšte nisam imala apetit da večeram...
Drmala me ceo dan temperatura, i ništa mi se ne jede.
Ali pijem čajeve, vitamine, limunadu...

da se ubacim malo ovdje...uredno vas pratim, samo da znate
samo da i ja napomenem ovo za salo i mišićnu masu..znači, poslije izvesnog vremena imala sam isti broj kilograma i noslija 2 (dva) broja manje farmerke...mišići su tri puta teži od sala..tako, vaga i nije neko mjerilo, ako to ide u finom pravcu, a koliko vidim, ide vam...polako, ali sigurno

e pa i ja sam vec 4.dan na vrlo zahtevnom rezimu
doruckujem dve vocke, rucam supu i povrce, veceram parce mesa, ili voce
nista slatko, nista belo
jedino sto pijem slatku kafu (to vala moram, pa da ide zivot)
nekako mi na poslu ide relativno lako (puno radim i ne mislim o jelu, i ne stizem da jedem)
kod kuce me saceka opasna kriza, ali je nekako prevazidjem
i nisam preterano gladna, ili bolje vecito sam gladna tako da vise i ne osecam koliko sam gladna
mislim da malo pojacam (ali ograniceno) unos mesa tek kad dojem do prvih rezultata
al je tesko, ne mogu da vam opisem....

ehhh, 55kg....:aha:
znaš ti, sinko, kako sam ja izgledala sa 55kg:deda:
a i 60 mi je vrlo teško dostižno, mada nije nemoguće-prošle godine -9, nisam ništa dobila...
idemo dalje!!!!
sledećih -10...mislim da su krenuli-slomili mi vagu, pa ne znam, ali ulazim u neke stvari u koje godinama nisam:zpozdrav:

.....eeee...puste zelje moje, se nikad ostvariti nece..ili mozda hoce, ko
to zna...
.....mislim da ima nekih naznaka da cu se u narednom periodu mnogo vise
kretati, tako da ako ne budem poklekla sto se tice hrane...svasta je moguce...

....uglavnom veceras 3 kolusa wellnes keksa..i pola solje tolog mleka...

vi ste sjajne.
zaista vam se divim, ali stvarno

kada se samo sjetim prošle godine i nekog mog optimizma... pa, bude me malo i blam
baš sam se trudila, ali, godinu dana nakon toga, ja na istom
i taman kada donesem odluku, i sve isplaniram, nešto me ošine po glavi, po ramenima i novčaniku, da svi ti moji planovi izvise
malo jedem ovih dana, neka me bezvoljnost sustigla, ali mi je zato stomak naduven kao da sam vola pojela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back