tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
dakle ručala sam pola šolje jogurta i pola integralne kifle, večerala dinstane pečurke sa pola paprike i mrvicom mladog sira, onog bezukusnog, parče veličine prsta, dakle štapić sira : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa verovatno nisi smrsala (gubila kilograme) jer su ti od plivanja ojacali misiciNista, na raspustu sam... jedino sam setala dok sam bila na Zlatiboru, ako se to racuna. Inace, volim plivanje, ali ne mogu da se nateram da idem na bazen. Secam se kad sam godinu dana isla 2 X nedeljno, plivala po 1500 m dnevno i to u cugu... Nisam smrsala ni gram. Cekam prolece da vozim bicikl. U teretanu me ne mozes naterati ni puskom!
). i bitnije mi je da jedem ujuturu (bez dorucka nisam vec godinama izasla iz kuce sem kad idem krv da vadim) i da imam dobar rucak ali kad sam gladna nego da se silim da jedem u odredjeno vreme a nisam gladna.E, pa valjda su ti objašnjavali na tom predavanju u herbalajfu, ako si bila, da broj kilograma i nije presudan. Prikazivali su slike dva čoveka koji imaju isti broj kilograma, s tim što je jedan onako kruškasto-jabučastog oblika, debeljuškasti, a drugi onako atleta širokih ramena i uskog struka i kukova. Tako da je to plivanje sigurno imalo uticaja.
I ovde nas povremeno neke drugarice dijetalke podsećaju da su mišići teži od sala ?! pa čak i kad nema smanjenja broja kilograma, to ne znači da nema rezultata. Zato mi je interesantno ovo merenje na koje idemo pa utvrde da je povećana mišićna masa.... a ja sva ponosna...![]()

Ja samo da vam kazem da sam se ugojila, sad imam svojih normalnih 55kg![]()

Ja samo da vam kazem da sam se ugojila, sad imam svojih normalnih 55kg![]()

nakon što sam popila onaj koldreks.