Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao, i ti škorpijica :)
Ja mnogo volim svoj rođendan :mrgreen:
A sad pred rođendan idem u Beograd, ceo dan ću da provedem sa mamom
(šetnja, šoping, kod frizera itd), a uveče provod sa drugaricama odnosno doček rođendana :p
U petak imam snimanje, a dečko radi tako da ću ja uveče sa ekipom sa snimanja malo da slavim :)
A u subotu mi dolaze drugarice iz BGa u NS :heart:
Pa i sa njima provod.
U nedelju me možete naći negde na detoksikaciji :p

Dobro veče devojke... :)

Ja se ne javljam iz prostog razloga što se ništa novo ne dešava. Ono, standardno doručkujem jedno parče hleba, pa ga više ne jedem, slatkiše izbegavam i bežim od njih k'o đavo od krsta, vežbe ne radim, niti ću...Trudim se da ne večeram, i uglavnom uspevam u tome. Popijem oko 20 h jogurt, i onda mi bude baš super. Vaga i dalje stoji na istom mestu, ali se nadam da će do kraja nedelje pokazati 1 kg manje. Jer, poznavajući sebe, ako se to ne dogodi, lako mogu da se demorališem.:sad2: A to niti bi bilo dobro, niti bih ja to volela.

Ja sam se totalno demoralisala.
Realno, ja se stvarno trudim na onim spravama.
Ali bez nekog programa ne znam hocu li uspjeti.
A sramotam me pitati one tamo trenere da mi pomognu.
***, nicheg se ne stidim,al to me sramota. :/

Ja sam se totalno demoralisala.
Realno, ja se stvarno trudim na onim spravama.
Ali bez nekog programa ne znam hocu li uspjeti.
A sramotam me pitati one tamo trenere da mi pomognu.
***, nicheg se ne stidim,al to me sramota. :/

ako mislis na teretanu, pa jeste malo bzvz da pitas trenera da ti pokaze sta i kako, jer u teretanama postoji vodjeni trening (rad sa trenerom), a on je skuplji.

ali, probaj nista te ne kosta. neki hoce da pokazu i bez vodjenog treninga. :ok:

Dobro veče ljudi...
Soff, nemoj da ti bude problem da pitaš.
U svakoj teretani (bar kod nas) imaš po jednog "dežurnog" trenera,
koji je tu da te uputi u sprave.
On ne može da ti da kompletan plan vežbanja, ali može da ti pokaže šta i kako.
Ipak su to amaterske teretane, i oni ne mogu da prepuste ljudima da skroz sami rade pa da se povrede.
Sa personalnim trenerom je druga stvar, on je svih 60 minuta uz tebe, prati i zapisuje koliko šta radiš,
otkucaje srca, promenu težine, obima, svega... ali to je već druga stvar.

A možeš i da odeš ovde na rekreaciju ili da malo pročačkaš internet da vidiš neke savete,
lepo im kažeš koje sprave imaš, šta ti je cilj pa da te oni posavetuju.

Neko osnovno pravilo je da ako hoćeš da se lepo zategneš (i smršaš), radiš više ponavljanja sa manjim težinama
-npr ono za leđa, staviš samo jedan tegić ali radiš tri serije po 20 ponavljanja. I to se savetuje ženama
Za one jače, ne baš ženstvene mišiće, ide manje ponavljanja sa većim težinama. Tu se forsira snaga.

Inače, ja malo pre došla sa terena, izašla sam iz kuće jutros u 8, mrtva sam i raspala i nisam puno jela

da vidite šta je moja ćerka zalepila na frižider

i na plakar u kom, izmedju ostalog, stoje slatkiši kad ih ima. A ja sam se potrudila da ih nema

Ja sinoć kad sam došla sa posla i videla, počela nešto da se pravdam.... a ona kaže "To je za mene!" , a nije ni meni svejedno kad vidim. Nego, kakve smo mi, navići ćemo se, pa nećemo ni primećivati, a kamoli poštovati.
Ja nemam ništa da kažem u svoju korist niti odbranu. Vide se po tome koliko postujem ovde da nisam za pohvalu.

Poslednja izmena:
...dobar dan drugarice....

...e, Bi to je super, sad vas dve zajedno možete lakše da držite dijetu...ako se
ne budete pravile da ne primećujete to upozorenje...:lol:

...ea, meni nešto nije jasno, danima se svi kao oduševe i kometarišu da sam
smršala, a ja sam danas iz čista mira sva otečena...i baš mi nekako stomak
pritiska dijafragmu...moguće da je to samo voda..nisam već duže vreme pila
onaj Lasex...mada mi nisu otečene ni noge ni ruke...koji li je sad to đavo...:eek:
...jutros popila nes, pojela 2 madarine i popila čašu jogurta...za ručak sam
mislila prebranac, volim ga i nisam ga baš odavno jela..ako bude dobar pasulj,
biće to..ako ne nemam pojma šta ću...
...napravila koh, da ima u kući danas nešto slatko...trudiću se da ne pojedem
više od 1 parčeta...;)

Ja sam baš pre neki dan mislila na koh, ali pošto sam dobila veliku bundevu napravila sam baklavu od bundeve.
A danas sam smislila na brzinu Rižoto od bundeve. Skuvala pirinač, a onda izdinstala luk i malo praziluka (kad imam ja uvek ubacim) i dodala na sitne kocke sečenu bundevu, posolila, stavila malo kurkume i pomešala sa onim pirinčem. Meni se baš svidja. A ništa se nije raskuvalo, sve je onako ala dent.
I ispržila malo ribljih štapića, nije baš dijetalno, ali mislim da je solidna kombinacija.
Videćemo kako ćemo ćerka i ja zajedno da držimo dijetu. Tj. da se zdravije hranimo, bez slatkiša..

Ja sam prilično disciplinovana. I prilično sam ponosna na sebe zbog toga. :)

I sinoć me đavo nanese da večeram picu. Inače ne večeram, popijem samo jogurt, i bude mi super. I sad, nisam se ja iznervirala što sam večerala. Mo'š misliti, jedna pica. Iznerviralo me to što sam se osećala kao da sam pojela kamen. :( Nisam mogla da zaspim do pola dva, samo sam se prevrtala, i probudila se umornija no što sam legla. I ceo dan sam sva nikakva, pre podne nisam mogla ništa da jedem, pa sam sav svoj ritam poremetila. Uf, baš sam bila besna.

I svečano sam sebi obećala da neću večerati do Sv. Nikole. Tada moram, jer idem na slavu. :)

Znaš šta, Domaćice, možda je baš dobro što si pojela tu picu da bi ti tako teško pala na stomak i da zapamtiš da to više ne radiš.
Meni to ništa ne smeta. Najedem se uveče svega i svačega, što je za svaku kritiku, ali spavam super...

da vidite šta je moja ćerka zalepila na frižider

i na plakar u kom, izmedju ostalog, stoje slatkiši kad ih ima. A ja sam se potrudila da ih nema

Ja sinoć kad sam došla sa posla i videla, počela nešto da se pravdam.... a ona kaže "To je za mene!" , a nije ni meni svejedno kad vidim. Nego, kakve smo mi, navići ćemo se, pa nećemo ni primećivati, a kamoli poštovati.
Ja nemam ništa da kažem u svoju korist niti odbranu. Vide se po tome koliko postujem ovde da nisam za pohvalu.

hahaha
:D
zakon :lol:

Pa ne znam. Nemam odgovor na to pitanje. I meni se ne čini da je puno. Računam, to je oko deset nedelja, znači kilogram nedeljno. Meni se ne čini da je brzo.

I još nešto. Tih deset kg su mi bili baš višak. Dobro, i sada imam još deset koje bih volela da skinem, ali sa ovih deset će to sigurno ići teže. :( Jer, mislim, što je čovek deblji, to lakše gubi kilograme u početku. Lakše je bilo skinuti tih deset, nego posle neka dva koja će mi smetati. Ako se ne smorim, pa ne odustanem :confused:

I večeras kada sam se pogledala u ogledalo, pomislila sam da za mene ima nade. Jer pomislila sam da to nisam ja. Toliko sam se protekle tri godine navikla na sebe debelu. :(

p.s. Da, ono što bih mogla reći da kod mene "radi" je umerenost u količini. Bolje od bilo kakve dijete tipa UN, proteinske, ovakve, onakve....Ja jedem bukvalno sve. Samo u ograničenim količinama. Ali pojedem za doručak parčence slaninice, a ne musli, jer musli ne volim. I pojedem svaki drugi - treći dan kolač ili dva, ali ne pun tanjir. A svakodnevno sam u kontaktu sa kolačima. I danas sam pravila tri vrste, pa sam probala samo jednu. Popijem i čašu koka kole nedeljno, a ne litar dnevno. I pijem jogurt sa 2,8 % mm, jer takav volim. I tako. Biće da je to odgovor. Male količine svega. A mnoooogo volim da jedem.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je to najbolji način. Manja količina a ničeg nisi željna... i parčence slanine pozdravljam. Pa te to drži sigurno duže od muslija. Ja jedem musli, nije mi mrsko, nekad mi baš prija, ali ja od toga brzo ogladnim.

Domaćice super! Samo tako nastavi :)
Ja samo da vas pozdravim, narednih par dana ću slabo svraćati...
Danas idem u Beograd, sutra nazad na snimanje, prekosutra mi dolaze drugarice u NS :)
Odmah da prijavim da će se puno slaviti, piti, ali i hodati i đuskati :)

...dobar dan drugarice....
...ja se juče malo sladila..nisam preterala, samo jedno parče koha, doduše
nije baš bilo ni malo..al' eto valjda sam bar juče imala pravo da odrežem jedno
"domaćinsko" :lol:

...od jutros nes, 3 mandarine i čašu jogurta....
...danas imam neke obaveze po gradu, znam da ću dobro da se napešačim,
eto neka korist od obaveza...:think:
...za ručak imam prebranac od juče...probaću da ga jedem bez hleba, videćemo
kako će to izgledati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back