Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cure, hvala vam na podršci. :heart:

Doručkovala kiflu, ručala supu i dinstani pileći karabatak, sa dosta šargarepe iz supe, i salatu od cvekle. Posle ću da popijem jogurt, i mislim da će to biti to.

I ova moja zaova me nervira. :evil: Do sada nije umela ni jaje da ispeče, a sada se nešto us. kurčila, pa samo nešto mesi. :dash::dash: Eno, stavila je u rernu neku pogaču sa šunkom i kačkavaljem, i verovatno ću da idem na sprat da peglam, da ne prođem kao sa onom picom.:sad2: Sve ide protiv mene.

Da, ti neuvidjavni ukućani su najgori, nisu ovako fini kao mi ovde da te podržavamo...

Ja danas nisam stigla da doručkujem. Za ručak pojela čorbu od povrća od pre neki dan i dva riblja štapića od sinoć sa turšijom. Sad za užinu pojela jabuku i dok dodjem kući večeras ima da pregladnim. A pravila sam za ručak kremenadle i varivo od sočiva ... to ću večerati. Naravno u preteranoj količini. Takav mi dnevni raspored. To me uniištava, ali to mi je jedini obrok koji mogu na miru i sa zadovoljstvom da pojedem.

Dobar dan drage dijetalke!
Ja ovih dana nisam bila dobra, što se i očekivalo :)
Mada nisam ni puno jela, ali je tu bilo malo torte, malo alkohola, malo svega...
Sinoć posle snimanja otišli u neku kafanu, pa pila malo piva, uz pivo nabadala
pečenice i kajmaka...mmmm...

Nego, što se tiče dijete, trista puta sam išla gore-dole uz stepenice u studiju,
šetala sam dosta, i smejala se puno puno :)

...ćao drugarice....
...od jutros sa popila nes i ceđen sok od narandže i mandarine...posle išla na
pijacu našetala se baš lepo...kupila raznoraznog povrća pa ću sad da stavim
jednu čorbicu za ručak...imam onu posniju pavlaku pa ću nju onako u tanjir,
malo da obogatim čorubu...i dosta...
...posle opet idem da šetam...
...e sad mi stvarno nije jasno već par dana se opet osećam naduto, i to sigurno
nije od hrane...sreća pa idem uskoro na kontrolu kod endokrinologa pa ćemo
videti, sve mi se čini da će mi pojačati terapiju....

Ja juče bila baš disciplinovana, pa i danas nastavljam u istom ritmu. :)

Doručkovala okrajak od "francuskog" hleba i 5 - 6 čvaraka. Pre toga popila kafu, obavezno. Ručala čorbast, klot beli pasulj od juče, i jednu poveću glavicu crnog luka. Bez hleba. Večeras ću popiti jogurt, i biti ponosna na sebe. :lol:

Ja se odlično držim sa jabukom za užinu na poslu. Ručam pre polaska, znači oko 13h, i tokom popodneva popijem kafu i pojedem jednu jabuku, bez odredjenog redosleda. Kad mi se mnogo spava, a to je skoro svaki dan, ali kad je baš neizdrživo onda popijem prvo kafu, a ako nije toliko kritično, onda prvo jabuku. Važno da izdržim do kuće i do večere...
Našla sam jednu baku na zemunskoj pijaci, pa kod nje kupujem jabuke. Malo su neugledne, ali mnogo ukusne.

...eeeeee...te su prave Bi...nema ukusnijih jabuka od pravih ne prskanih,
a takve se i mogu naći samo kod tih bakica, koje valjda skupe po dvorištu
ili oberu što imaju...ove lepe na oku su nekako bez ukusa i mirisa...

Samo da se zna da sam plan ispoštovala, uz izvesnu korekciju. Neplanirano sam kod drugarice popila neki šumeći napitak (nemam pojma šta je, ali je bilo lepo ) i onda sam, kada sam došla kući odustala od jogurta. Zaovinoj pizzi ( opet :roll: ) sam odolela, ali to nije bio prevelik napor, uzimajući u obzir neprijatno iskustvo onomad. ;)

I ono što me najviše oduševljava u celoj priči je činjenica da mi večera uopšte ne fali, i da mi je sve lakše što ne večeram. Jupiiiiiiiiiii....:D

Samo da se zna da sam plan ispoštovala, uz izvesnu korekciju. Neplanirano sam kod drugarice popila neki šumeći napitak (nemam pojma šta je, ali je bilo lepo ) i onda sam, kada sam došla kući odustala od jogurta. Zaovinoj pizzi ( opet :roll: ) sam odolela, ali to nije bio prevelik napor, uzimajući u obzir neprijatno iskustvo onomad. ;)

I ono što me najviše oduševljava u celoj priči je činjenica da mi večera uopšte ne fali, i da mi je sve lakše što ne večeram. Jupiiiiiiiiiii....:D

Ne kontam kako neko ne zna napraviti pizzu, najjednostavnije jelo na svijetu XDDD

Bogami, ja se ne slažem da je pica najjednostavnije jelo i da svako zna da je napravi. Potrebno je zamesiti testo od tačnog odnosa sastojaka, pa potrefiti mekoću, tj. tvrdoću testa, pa odrediti pravu debljinu na koju treba da se razvuče, pa staviti sastojke koji dobro idu zajedno, pa na kraju peći tačno određeno vreme na određenoj temperaturi da testo ne bude ni živo, ni prepečeno, ni gnjecavo, a da se takođe nadev ili kako se već zove ono odozgo, takođe ne prepeče ili ne ostane presno.
Zašto su neke picerije na glasu, a druge za izbegavanje, a neki pica majstori odlično plaćeni, ako je to tako jednostavno!?

Ne kontam kako neko ne zna napraviti pizzu, najjednostavnije jelo na svijetu XDDD

Nigde nisam napisala da nije umela da je napravi. Moje loše iskustvo sa pizzom ( zaovinom, u ovom slučaju ) je sledeće:

I sinoć me đavo nanese da večeram picu. Iznerviralo me to što sam se osećala kao da sam pojela kamen. Nisam mogla da zaspim do pola dva, samo sam se prevrtala, i probudila se umornija no što sam legla. I ceo dan sam sva nikakva, pre podne nisam mogla ništa da jedem, pa sam sav svoj ritam poremetila.

Ali sinoć sam odolela. :lol: A sada sam kod mojih mame i tate na ručku. Doručkovala sam standarno 5 - 6 zalogaja, a sada sam ručala fenomenalne ćufte, pire krompir i kupus salatu. I malo supe pre svega toga. A kolača neću da jedem. :lol: Za večeru jogurt, ako bude sve po planu.

Zdravo, dijetalke :cmok:
Citam vas vec duze vremena i resih da vam se prikljucim;)
Koliko jakih karaktera ima ovde, svaka cast:ok::ok::ok:
Iskreno, ja padam na slatkise, testa, ma volim sve, gurman sam;)
Kad mi dodje pms, tada tamanim sve sto mi oci ugledaju, a posle sam ljutttaaa na samu sebe:evil::evil:
Obucem ja jutros moju haljinu, tesnu, nerastegljivu, kad ono cuje se krccccc, puca konac, a ja :rumenko::rumenko::evil::evil:
Kako uspevate da odolite hrani???? Ja nikako!!!! U kuci uvek imamo slatkisa, bilo domacih, bilo kupovnih zbog mog bratanca, koji cesto dolazi, takodje i grickalica, slanih. Kako da budem karakter kad otvorim spaiz i vidim krem, a meni odmah dodje ideja da pecem palacince:rumenko: Svi savetuje da uvece ne treba jesti, a kad dodje predvece, meni se otvore svi apetiti i jela bih i slanog i slatkog i svega!
E sad, posto hocu, da mi ovo haljince i dalje dobro stoji, za dorucak je bio musli i jabuka, za rucak pilece meso i salata od paprike i senfa, bez hleba!
Kako ukombinijete hranu i ovo neko bezvezno radno vreme?
Ja odem na posao u 8 sati ujutru i kuci sam u 6 sati, najcecse!

...dobro veče devojke..

..ja jutros popila nes, i doručak musli i mleko...onda otišla u grad, pa bila
gladna, kupila jedan balans jogurt sa pšenicom, i to popila onako usput...
..došla kući oko 17h..pa obarila par viršli, i to sa tankom kriškom ražanog
hleba..i malo one pavlake 12%mm...2 kocke crne čokolade...

...ako budem gladna kasnije imam jabuke...;)

Jao što sam ja zavolela picu :heart:
Doručkovala burek sa sirom :rumenka: ali pola porcije.
Ručala dva ćevapa (nisam spremala na ulju nego na samo maalo masti što je pustila slanina koju sam pržila dečku), i paradajz salatu.
Jela 2-3 mandarine. Pila vodu.
Bila na bazenu i u sauni, ukupno sat vremena.

E, drage moje, da iskoristim trenutak da vam se pohvalim jer neće dugo trajati (mislim, taj trenutak). Moja vaga jutros pokazuje 1 kg manje.... :D:super: ali s obzirom da večeras idem na slavu.... ne mogu ja tamo da se uzdržavam. :jede::rostilj::pivce::kolac: Uzdržavam se kod kuće kad nemam ništa naročito lepo za jelo...

Ja se nadam da ću krajem ove nedelje prijaviti još - 1 kg, da ću kilažu zaokružiti na cifru koju nisam sigurno 5 godina videla na vagi, i da će to onda biti - 12. I naravno, da krećem u pohod na novih - 10. :)

Juče skroz disciplinovana, čak nisam uzela ni jedan "grete" koji su deca sinoć nemilice tamanila, na moje oči. :neutral:

Danas doručkovala standardno, malo, ručaću neku ćuretinu, i iako sam pravila kolače, nadam se da ih neću ni probati. Ali zato već sada znam da sutra, kada odem na večeru kod meni dragih ljudi, neću se ponašati nekulturno, nego ću večerati. Da ne uvredim domaćine. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back