Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ćao drugarice...

...jutros nes i voćni jogurt...sinoć pojela jabuku pre spavanja, i prijalo mi je,
sad ću da se nateram da odradim vežbe...e što mrzim kad moram da teram
sebe na nešto, i što nemam više onog elana....al radiću makar na silu...
...šta ću posle jesti, za sad ne znam...možda ipak odem da iskoristim još
ovaj lep dan....;)

Trenutno stanje: šlauf oko struka i celulit na spoljnoj strani butina.
Cilj1: skinuti 4kg.
Cilj2: osloboditi se celulita.
Cilj3: očvrsnuti stomačne mišiće.

Krajnji rok: jun 2011.

Korak prvi: umesto peciva i bureka Fitness pahuljice (Nestline) sa suvim voćem. Već nakon 5 dana šlauf se smanjio. Za ručak juče čorba sa spanaćem i krompirom (+kašika pavlake). Danas: đuveč (piletina+povrće na malo ulja), kiseli krastavčići. Glavni problem mi je večera. Uveče sam užasno gladna.:( Voće ne dolazi u obzir, pošto mi izaziva kiselinu u te sitne sate. Jedino da probam sa bananom.

Nikako da počnem sa vežbanjem. :confused:

...Pile ti izgleda ipak imaš dobar metabolizam, čim se za 5 dana smanjio "šlauf",
za večeru probaj neki jogurt..ili nešto baš lagano...ja kad nemam jogurta za
večeru skuvam 1 jaje..onako tvrdo i zasiti me, mada od kad sam počela opet
da jedem jabuke sasvim mi je ok...

....vežbe su najbolja stvar....to ja mogu da potvrdim, jer sam više izgubila vežbanjem
nego svim dijetama i promenama ishrane....

...danas sam samo malo jutros vežbala, a onda sam prepešačila bar 3-4km..tako da
se i to valjda računa....al' opet to nije kao vežbe...

koji sam ja kreten XDDDD
vjezbala sam danas i to sa trenerom :)

ja lutala od sprave do sprave i prilazi on
"gdje je zapelo?"
reko' "ne znam sta da radim"
kaze on " znam ja"

znate kako me namuchio...svaki misic mi je proradio :)))

a onda sam dosla kuci i dosle mi drugarice i narucile smo pizzu. :/

i tako to. XD

..dobar dan devojke...

..jutros zorom popila nes, sad jedem musli i mleko...posle ću da odvežbam
bar pola od nekadašnjih vežbanja...možda popijem kasnije još jedan nes, pa
ću da stavim neki ručkić...kako ne stigoh juče ništa, znam samo da ću onu
čorbicu koju sam juče "prepisivala od Mmicice" na temi...i mislim da je to
sasvim dovoljno...;)

Mene ubiše slave i ostala slavlja. U subotu jedan rođendan, sutra drugi. Imaću 200kg do Božića.:dash:

jooo, i kod mene nešto učestale takve stvari. Vikend će biti kritičan, na 3 mesta ima da idem. A pišem mužu izveštaje gde sam bila, kako sam se provela, šta sam jela... a on odgovara... "Nemoj mnogo da se ugojiš, pa da moramo da kupujemo veća kola" (a već imamo velika)

Ja tu spravu dobila od tetke za slavu. Inače, kada se stara pokvarila, nisam htela da kupim novu, jer sam znala da mi se neće dopasti ono što budem videla kada stanem na nju. :(

Ali, u neku ruku i nije loše što je imam, jer je cifra zaista bila šokantna, pa me naterala ( za početak ) da počnem da razmišljam kuda sve to vodi....

Ja danas do večere skroz ok, ali znala sam da će to biti tako. Ja sam išla na večeru - da večeram. Od predjela, do torte...I sada sam mirna do Sv. Nikole...Samo ću pre toga pojesti parče torte u ponedeljak, jer je mm rođendan...:)

Sutra je novi dan, vraćam se na stari režim...

Ćaos svima...
Ja sam danas baš pazila.
Za doručak musli, za ručak tanjir supe i pileće belo sa kornišonima.
Ne znam šta mi je sa stomakom, juče ceo dan šta god stavim u usta - ko kamen da sam pojela.
Spremila karbonare, uzela 1 zalogaj - kamen.
Posle toga od momka uzela komadić kuvane viršle - kamen.
Na kraju sam zaspala gladna.

...dobro veče drugarice....

...ja jutros projicu iz pekare, rano sam ustala, na brzinu popila pola šolje
nesice...i tek kod lekara...
...terapija ostaje ista, dijagnoza mi se baš ne dopada, al' šta je tu je kad
budem našla neku vezu, možda se konsultujem još sa nekim lekarom o
tome...i uglavnom kažem toj doktorki da mi se ne sviđa što opet stagniram
sa kilažom i muke mičim..a ona će jedete...pa nešto moram da jedem,
kaže u logorima debelih nije bilo....drugim rečima treba da se izgladnjujem,
što je meni sumanuto...i ne mislim da je to nešto što bi trebala da čujem
od lekara, naročito ne na taj način...
...usput kupila jabuke, spanać, šampinjone..pa napravila one testenine sa
šampinjonima...jela i odspavala...sitra ću da obarim spanać za ručak, a
ostatak ide u friz duga je zima...sad mi žao što ne uzeh više..bio je samo
30 dinara kg...

Stvarno kako doktor može tako nešto da ti kaže, i posebno na taj način :eek:
Pa ne možeš da ne jedeš i da se izgladnjuješ, upropastila bi zdravlje.
To i najveći laik zna (iliti ja :) )

..eto ne znam...ni sama, neću da se izgladnjujem, i ovako jedem baš
malo u odnosu na ono što je bilo pre...
..probaću da konsultujem još nekog specijalistu, pa ću videti šta će
mi reći, nisu valjda svi isti...

Dobro veče drage dijetalke.

Ja danas po starom. Doručkovala sam kiflu, jer sam bila na pijaci, a onda baš nemam izbor. Tako da mi se kifla čini kao najmanje zlo. Ručala kada sam došla, oko 13 h pilav, koji obožavam, i kisele krastavčiće, a sada me čeka jogurt.

Zato ovi moji muški tamane jastučiće, a ja se pravim da mi ni ne mirišu...:) Stavila sam ih ( jastučiće ) na ignore. :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dobra noć,
samo da se javim. Ne znam ni gde sam ni šta radim, ali ne stižem da forumašim. Ali važno da ne stižem ni puno da jedem. Uglavnom vrtim neko povrće, karfiol, brokoli, šargrepa ... kao čorba, pa zapečeno sa bešamel sosom i sl. Vaga je dobra stvar, naročito kad pokazuje kilo manje. Počela sam opet da pijem puno vode. Jedno vreme mi se svelo na 2 čaše dnevno. Ali nisam imala potrebu.
Ide kritičan vikend. Slava na 3 mesta. Izmedju ostalih i kod mojih roditelja i znam da ću se tamo prejesti. Na ostalim mestima mi ne bude tako ukusno i slatko da se najedem svega po redu, pa uglavnom probrljavim neke salate. Često mi ni kolači ne budu nešto naročito. Valjda kad ima onako svega i svačega, čak i preterano ne privlači me baš mnogo. E jedino što popijem previše vina pa sutradan budem mamurna, pa ne mogu ništa da jedem. Ko kaže da alkohol nije dobar za dijetu! Živeli :pivce:

Dobra noć,
samo da se javim. Ne znam ni gde sam ni šta radim, ali ne stižem da forumašim. Ali važno da ne stižem ni puno da jedem. Uglavnom vrtim neko povrće, karfiol, brokoli, šargrepa ... kao čorba, pa zapečeno sa bešamel sosom i sl. Vaga je dobra stvar, naročito kad pokazuje kilo manje. Počela sam opet da pijem puno vode. Jedno vreme mi se svelo na 2 čaše dnevno. Ali nisam imala potrebu.
Ide kritičan vikend. Slava na 3 mesta. Izmedju ostalih i kod mojih roditelja i znam da ću se tamo prejesti. Na ostalim mestima mi ne bude tako ukusno i slatko da se najedem svega po redu, pa uglavnom probrljavim neke salate. Često mi ni kolači ne budu nešto naročito. Valjda kad ima onako svega i svačega, čak i preterano ne privlači me baš mnogo. E jedino što popijem previše vina pa sutradan budem mamurna, pa ne mogu ništa da jedem. Ko kaže da alkohol nije dobar za dijetu! Živeli :pivce:

...hehhe..još ćete me nagoriti da kupim vagu...:confused:

...neka nije to strašno, uživaj nije ni slava svaki dan....živeli...:D

Sve jedva čekamo večernji program televizije Forum :klap:
Osim što ću ja sve pratiti na odloženom gledanju, večeras sam na snimanju :roll:
Sinoć sam bila na bazenu, nekih pola sata sam plivala i radila vežbe u bazenu, ali sam udarila malo jači tempo. I bila sam u sauni nekih 15ak min, preznojila se. Lice mi se baš lepo čisti od saune, i sinusi :)

Danas ustala u 9h, konačno se naspavala. Sad doručkovala musli, pa ću par mandarina.
Oko 15h ću da ručam, danas dinstana junetina u saftu. Obožavam to.

..ćao drugarice,
ja samo da se javnem, pošto je preporuka lekara da više šetam, odoh
da iskoristim ovo vreme i završim još neke posliće, pre kiše, da spojim
lepo i korisno....i pošto reče da gladujem..danas za ručak spanać sa
parčetom belog mesa....za doručak bila nes i jabuka...baš me zanima
kako ću to izdržati....:confused:

Ručak nije loš, belo meso je ipak meso i najede a ne goji...
A šta je falilo musliju za doručak? Meni se čini da ipak bolje drži nego jedna jabuka.
A nije ne znam ni ja koliko kalorično...
Ja sad jedem tanjir supe da ne pregladnim, pa odoh na fax, ručak posle.

Jao, Afro, nisam noćas prokomentarisala, ali stvarno, kakva izjava te doktorke. Šta kaže? U logoru nije bilo debelih! Pa što su ih ukinuli kad su bili tako dobri? Mislim, logore. Baš bi mogli lepo da naplaćuju mršavljenje.
A mi ovde silno vreme potrošismo da naučimo da ne gladujemo nego da jedemo redovno, po malo i zdravo. Ne može da me ubedi da je gladovanje dobro, pa nek je sto puta doktorka.
Ja ovih dana jedem malo parče hleba sa paštetom (znam da nije najpreporučljivija) i mladim sirom i popijem šolju zelenog čaja sa aromom jasmina. Mnogo mi prija, tako divno miriše. Ručam neko povrće, a danas ću da napravim rižoto (od integralnog pirinča) sa šampinjonima. Užina na poslu uobičajena - jabuka i kafa, a za večeru šta je ostalo od ručka. Slatkiša nema i mislim da je to presudno.
E, da i vežbam. Ne puno, stalno pravim pauze pa krećem ispočetka pa sam uvek negde na 10 čučnjeva i 30 trbušnjaka. Malo? Ali osećam ih, pa ću povećati vremenom.

Domaćice, stvarno si karakter, odolevaš svim divotama :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back