Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeeeeeeeeeeeee :super::zurka:
definitivno je -4!!!!
možda nekom smešno, meni veeeliki uspeh
kad se pogledam u ogledalu, počinjem da primećujem oblike-ma glupo zvuči kao da sam do sada bila bezoblična a nisam, ali spada stomak i nazirem onu staru mene koju je "nešto bilo progutalo", kako kaže mm
danas voćni dan, taman se uklapa u Veliki petak
odoh na pijac u nabavku, jutros sam se već šetala i nabrala travke za farbanje jaja

bravo :super: sutra drzi vodeni taman da na uskrs jedes pecenje:per:
ti si bas dugo cekala na -3 tako da je ovo pomak,taj 4. kilogram je bio bas problem,e sad kad se zaletelo samo se drzi!!!i napred
ja sam utvrdila -5,sad idem dalje
bas mi se mucilo na -5 i -4.5:roll:
sad sam sebi zacrtala novi cilj i smislila novu motivaciju :tajna: pa cemo da vidimo
procitala sam juce da se sa wii sportom moze potrositi do 147kcal,tako da cu danas da cepam tenis i boks u svom salonu (napolju je brrr hladno)

bravo :super: sutra drzi vodeni taman da na uskrs jedes pecenje:per:ti si bas dugo cekala na -3 tako da je ovo pomak,taj 4. kilogram je bio bas problem,e sad kad se zaletelo samo se drzi!!!i napred
ja sam utvrdila -5,sad idem dalje
bas mi se mucilo na -5 i -4.5:roll:
sad sam sebi zacrtala novi cilj i smislila novu motivaciju :tajna: pa cemo da vidimo
procitala sam juce da se sa wii sportom moze potrositi do 147kcal,tako da cu danas da cepam tenis i boks u svom salonu (napolju je brrr hladno)

nije loša ideja, valjda ću moći, nisam nikad to probala

probaj vodeni,ali spremi guste sokove
mada bih ja stavila i neku vocku,da ne padnes u nesvest,neku laganu vocku
mislim bolje i da se pomognes tako necim nego da ti bude lose pa da navalis na nesto masno
i onda u nedelju lepo pecenje,kao i svi

Bravo BOKO! :heart::zag:

Ja sam krme. A zashto? Evo zashto.
Sinoc sam popila pivo i trecinu sendvicha iz fast fooda.
Jutros doruchkovala 2 malecne skushe i zelenu salatu,a onda popila brusnicu i jela studentski miks [~30 gr], 3,4 medena srca, 3 one posne napolitanke i malo smokija [tipa ~10 gr].

Inache, drugarice mi kazu da sam svaki dan sve mrshavija i mrshavija.
A,da,evo i fotka,vidim se do koljena. :)

Na prvoj sam uhvacena slucajno,zato sam i izrezala ostatak.:D

ja bash volim ovu nijannsu, bash sam sinoc farbala kosu :)
krajem mjeseca cu dati drugarici koja je frizerka da mi malo kosu proshara blanshom, da malo posvijetli...sad ce toplije vrijeme,pa malo i boju da promijenim,osvjezim... :)

Bravo BOKO! :heart::zag:

Ja sam krme. A zashto? Evo zashto.
Sinoc sam popila pivo i trecinu sendvicha iz fast fooda.
Jutros doruchkovala 2 malecne skushe i zelenu salatu,a onda popila brusnicu i jela studentski miks [~30 gr], 3,4 medena srca, 3 one posne napolitanke i malo smokija [tipa ~10 gr].

Inache, drugarice mi kazu da sam svaki dan sve mrshavija i mrshavija.
A,da,evo i fotka,vidim se do koljena. :)

Na prvoj sam uhvacena slucajno,zato sam i izrezala ostatak.:D

soffy pa ti baš lepo izgledaš,ne treba ti samo još par kilica da se skroz središ...:super:

Šta je ovo, dijetalke se razbežale pred uskrs :lol:
Evo ja ću da se prijavim, danas sam pojela krompir i paradajz salatu (sa lukom, maslinovim uljem i aćetom naravno).
Spremila sam dve torte i od svake sam probala komadić - morala sam da vidim da li su dobro ispale :mrgreen:
Popila sam u gradu ceđenu narandžu.
Sad pijem čašu gustog soka od breskve.
Učim ko kreten i tužna sam jer je subota uveče a ja sam sama sa knjigom.
Nisam išla na bazen ni vozila rolere, ali sam šetala po suncu.
Kako mi zvuči sve ovo dok pišem.... kao da sam na terapiji... zdravo, ja sam Sara D. i ja sam dijetalka :lol:
prsla. počinje rok za 17. dana

ja sam bila kao rešila da danas držim vodeni dan
i sve je bilo ok do predveče kad smo pekli prasence za sutra...
strah nas bilo da čeka za sutra, juče nam crko frižider, prase izvađeno iz zamrzivača i tako to...
tako se lepo smešilo i mirisalo...
al odmah sam ja to istrošila:rumenko:
a bila sam i na bazenu danas...
eto...
sutra je uskrs
prekosutra u normalu
zdravo Saro D. i ja sam dijetalka...
nemam da učim, al imam da pišem svašta nešto za posao...

Ma neka si jela prasence :)
Sutra uskrs, pa od ponedeljka jovo nanovo :)
Joooj momak i ja smo sutra ujutro trebali da budemo u Višegradu kod njegovih, i da jedemo prasence i sve ostalo, ali ne možemo zbog njegovog posla... zato ja spremam sutra but u rerni. Nije ni blizu pravog pečenja al ajde.
Cedim ovu čašu gustog soka kao da je najdragocenija na svetu :lol:
Nisam pila veštačke sokove baš dugo jer cedim voće, ali je danas bio toliki red u maxiju na voću da nisam mogla da čekam, pa sam kupila gusti :rumenka:

Devojke, baš mi se dopada ta šema "Zdravo ja sam Mrs.Bi i ja sam dijetalka"....
Ni ja nisam baš bila dobra juče i danas, spremala sam juče "zetovu tortu" sad ne znam sa kog je tačno pdf, super mi je ispala...
a večeras sam imala goste pa sam pravila razne mafine i projice i služila tu tortu, ali ja sam pored svega toga, pojela još i jednu skušu od juče, sa barenim krompirom i nekim super prelivom... bila sam gladna :(
Tešim se da tokom dana nisam mnogo jela, a dosta sam hodala....

Joj mene zovu one torte iz frižidera.
Prestajem sad sa učenjem, pravim veeeliku pauzu jer mi je koncentracija neverovatno opala, pa da ne bi proždrala sve iz frižidera, družim se sa TVom i forumom, pa nastavljam za neka dva sata.
Osim ako ne zaspim, naravno.
E Soffche nisam te pohvalila, super izgledaš :) Ja te nisam dugo dugo videla, ali mi deluješ dooosta mršavije :) Mislim da moramo da se vidimo, da to potvrdim :p

Shushu, pa ne možeš sama da načneš tortu... to ipak zahteva svečani trenutak.
Čitam šta radiš i kako provodiš dane... Baš si dobro organizovana i pravi karakter... sve isplanirano, učenje, fax, kuvanje, roleri, šetnje... super :klap:

Haha, torta je načeta još danas, momak pojeo skoro pola voćne, ja probala malo da vidim da li je uspela :lol:
Hvala, trudim se da budem organizovana :)
U stvari malo sam i opsesivna što se tiče organizacije (bar za fax i učenje), ja bih već sada volela da znam kad su mi ispiti u junskom roku, da bih mogla da se organizujem za učenje.
A imam planer, i zapisane sve bitnije događaje u narednih npr mesec dana, kao i predavanja, pa u odnosu na to svako veče organizujem sutrašnji dan (razmišljam šta ću kuvati, kad ću šta raditi itd...)

Skontala sam da mi je tako život mnogo lakši :mrgreen:

Još da sam i u dijeti tako organizovana... :rumenka:

Ma organizovaćeš i to kao i sve ostalo...
Jeste lakše kad sve znađ unapred
Ja ponekad više vremena potrošim da smislim šta ću npr. da kuvam i da nadjem recept, ako je nešto novo, nego što traje samo kuvanje... a kad znam šta ću, kao da mi je pola posla gotovo...
Samo ja nisam baš tako dobro organizovana...
Nadam se da nisi popustila tortama večeras :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back