Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe, pa mislim da su se danas svi oždrali... ali me nervira što sam taman krenula opet da gubim stomak i da se dovodim u red ali jednostavno nisam mogla da izdržim...
od sutra ćemo se praviti da ne vidimo ove poruke: )

Obavezno soff da dođeš na tuširanje, ja znam koliko je meni značilo tada što sam išla kod prijatelja da se kupam svaki dan (to je bilo u srednjoj školi pa nisam imala stan ovde).
Jeste exit kamp organizovaniji, ali imaš par hiljada pijanih i nadrogiranih ljudi sa kojima deliš nekoliko onih toi toi WCa i par tuševa... ja sam sve svoje obavljala kod prijatelja :mrgreen:

Hvala ti, shu :heart:
Mislim,ima josh do maja, izdogovaracemo se XD
Si ti ono na Grbavici? :)
Tamo zivi drugarica od moje mame kod koje sam se kupala ovih godina XD
Mozda i prespavam ove godine, prehladno je na Popovici za spavanje, pogotovo shto pola ljudi ne nosi vrece,a ne mogu biti smrad da nikom ne ponudim da se zagrne.

Dobar dan.
Skoro celu noć sam bila budna, tako da sam do kasno spavala...
Doručkovala sam bananu, sad pijem omiljeni čaj, bez šećera.
Kasnije ću u šetnju po gradu.
Za ručak ostaci od juče, znači pečenje, kornišoni, još neka salatica...

Uh, ovi praznici su ljuti protivnik dijete....
Ne mogu da se obuzdam kad ima svega i svačega u kući, a plus nema nekog reda, u smislu obaveza, kao što je odlazak na posao... :dash:
Sva hrana uvek dostupna.... pa ti sad budi karakter..:rtfm:

ja nisam bila karakter ni juče ni danas,
svašta sam jela:i pečenja i torte, nisam se baš prežderavala,
a nisam ni mogla, nekako dijeta i tako deluje da ne možeš mnogo
jake hrane da uneseš
sutra posao, redovni ritam,
što kaže, mrs.Bi nije više hrana dostupna u svakom trenutku
a mi besposlene pa samo jedemo.....

Joj i mene grčevi sinoć hvatali u stomaku nenormalno :confused:
I danas opet u jednom trenutku, nikako da mi se stomak oporavi od Uskrsa.
Za večeru samo tanjir supe, kontam da bi mi sve ostalo bilo kao kamen da sam pojela.
Sutra ću pokušati da ustanem ranije i idem na bazen, imam termin od 10:45-12:45

Ništa bolje od preciznog plana i po mogućstvu uvek istog ritma... kad se uvek ustaje u isto vreme, onda i svi obroci mogu lepo da se isplaniraju...
Ja ću ostati u opuštenoj varijanti do sledeće nedelje, jer je raspust, pa ne moram da ustajem zbog dece, a ni zbog sebe, pošto radim posle podne... Duže ću da spavam, a to je najsigurniji način da se ne jede :per: pa ću, nadam, ipak biti na dobitku

Večerala tanjir supe sa sitno naseckanim belim lukom.
Sad u šetnju, verovatno ću popiti limunadu, ili ceđenu narandžu, ili tako nešto.

Ne znam više šta da radim sa ovim kuvanim jajima, ja nemam običaj da ih jedem, a momak ne može sve da pojede.
Ima da ih delim sutra po faxu, zajedno sa čokoladnom tortom

Večerala tanjir supe sa sitno naseckanim belim lukom.
Sad u šetnju, verovatno ću popiti limunadu, ili ceđenu narandžu, ili tako nešto.

Ne znam više šta da radim sa ovim kuvanim jajima, ja nemam običaj da ih jedem, a momak ne može sve da pojede.
Ima da ih delim sutra po faxu, zajedno sa čokoladnom tortom

Dok je dete bilo malo još su i mogli da me nagovore da pojedem poneko jaje...
Ove godine nisam pojela nijedno, ja inače ne jedem jaja, osim u jelu, a i to retko
tako da mi neće biti mnogo da ih sutra jedem na poslu, a da i ja promenim-
do sad sam stalno nosila sir

jeste i meni je bilo muka i imala sam grčeve u stomaku
oćemo sutra ispočetka, od proteinskog dana?
ja mislim tako....
super ti je novi avatar, jel to posledica praznika;)

Dobro veče cure. Ja ovde nova, čula sam za dijetu gde idu ti dani, proteinski pa ne sećam se kako dalje, da li bi mi neko pojasnio o čemu se tačno radi. Negde sam imala režim ali zagubila, ali sam se ovih dana baš prejedala, već osećam posledice :mrgreen:
Hvala.

dijeta se zove UN dijeta i imaš detaljno na dijete.com, ne umem da stavljam linkove....
prvi dan je proteinski, drugi skrobni, treći ugljeni hidrati četvrti voćni i onda ispočetka...
za doručak je uvek dve voćke...
imaš baš detaljno na ovom sjatu, da ti ne pišem sad sve...
poenta je slaganje namirnica, kombinovanje
i meni najvažnije da sve smem, samo određenog dana
pridruži se, dobrodošla...

dijeta se zove UN dijeta i imaš detaljno na dijete.com, ne umem da stavljam linkove....
prvi dan je proteinski, drugi skrobni, treći ugljeni hidrati četvrti voćni i onda ispočetka...

Najlepše hvala. Tu dijetu je koristila jedna bivša koleginica sa kojom više nisam u kontaktu, odselila se za Kanadu, njoj je zaista uspelo, a kada je ona koristila, meni nije trebala ;)
Hvala na dobrodošlici.

Uhhh, a gde da nađem DIJETU??? :rumenko:

dobro jutro dijetalke moje...kako ste danas?jel počinjemo ispočetka posle Uskrsnjih praznika?ja sam se baš lepo pridržavala pravila,i nisam došla u iskušenje,plašila se da će mi pozliti,i idemo dalje...nesica se već pije a zelena jabuka čeka...aham...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back