sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Kukuuuu... ja bash loshe podnosim bol, umrla bih nakon dva dana. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ijaaaaoooo krempite!
Sta sad da radim, pada kisa, muz mi nije tu, a dok on dodje, Panta ce da zatvori poslasticarnicu...![]()

Ja bih mogla, ali Panta nema kucnu dostavu, a danas sam vec jednom pokisla kad sam isla na vezbe i to mi je dosta.

znam da me necete pogreshno shvatiti

Mislis muz? Mada, moze i tako da se nazove.
Radi.

...ma ne bre Krisi...onaj pravi Potrčko....![]()

Ma, znam, bre, Afro, zezam se.
![]()

jooooj sad prochitah na fb kod neke drugarice status i umirem od smeha
pa da podelimn sa vama
...people say there's a thin woman inside screaming to get out - I say, I ate that bitch a long time ago
prevod:
Prijatelji mi kazu "u tebi je mrshavica koja prosto vrishti da izadje na videlo (napolje), a ja kazem "tu kuchku sam davno pojela"!
ide mi uz temuznam da me necete pogreshno shvatiti
ja nemam shta da prijavim, sem da se dobro vladam, danas sam za ruchak prvo nahranila ochi punim tanjirom, pa tek onda stomak, ali sve samo povrce
grilovani shampinjoni 27kcal+brokoli 35kcal+krompir u ljusci 130kcal![]()

funkcioniše, probala jedna moja rođaka.
, ponesi neki veći peškir za umotavanje. Bila na bazenu, ta na na na....
Preplivala 550 m, nije loše za prvi put.
Celo telo mi se raduje, leđa nisu više onako strašno ukočena...
Mirabel, bazen se delimično renovira, sređuju onaj deo gde su svlačionice i sauna, pa se ulazi preko tribina, svlačionice su na samom bazenu, grupne, muška i ženska, a bogami može i da se virka, ponesi neki veći peškir za umotavanje.
Voda je čarobno topla, ja sam se zgrejala kad sam ušla u bazen posle ovog groznog dana
I nije bila velika gužva, a ja sam ostala do kraja i onda malo sedela na tribinama i gledala decu kako vežbaju umetničko plivanje... Baš mi je sve to prijalo, idem i sutra
Tako i mm kaže da je nešto progutalo njegovu ženu i da je ona negde unutra
Kistina, ima firme koje se zovu Potrčko ili momak za sve ili ne znam ni ja kako već, ali tu rade uglavnom studenti i bukvalno ti rade sve što treba tipa idu da kuše lekove, krempite, pijac, plaćanje računa....zamišljeno uglavnom za stare, može i za trudnicefunkcioniše, probala jedna moja rođaka.
odoh od nedelje da se aktiviram
do tada moram da nabavim kupaci
jel mora kapa jos uvek?

pa sam se onda setila da sam ja samo kao klinka visila tamo svakog vikenda i meni je bazen bogami bio veeeeelikiiiiii. 

)
(((((((((((Blago vama, sto bih ja sad na Vracar ili Banjicu
Boki nacisto si me zbunila sa opisom Vracara kao malog bazenapa sam se onda setila da sam ja samo kao klinka visila tamo svakog vikenda i meni je bazen bogami bio veeeeelikiiiiii.
Posle sam isla na Tas ili Banjicu