mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
ma ceo zivot sam tu plivala, nikad mi nista nije bilo, nece valjda ni sad
jel prevelika guzva?
jel prevelika guzva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boko, koliko je temin na vračaru?Ja ti predlažem, pošto smo svi različiti, da kupiš jednu kartu i da odeš da vidiš da li ti odgovara, tako sam i ja radila i shvatila da mi odgovara.
I sad odoh da završavam posao, nosim svoju kesicu i buć!

...dobro veče devojke
...Parka dobro nam došla opet....vidim uživala si lepo, a sad ćemo se
opet družiti....
...bila sam dobra i fina danas, nisam se prejela, i baš sam mislila da
ću kao i obično večeru preskočiti...ili eto popiti jogurt, kad eno ćera
pravi bruskete....one lepe, malinovo ulje, beli luk, paradajiz...ikako ja
sad da odolim tome...teško...moraću bar jednu pa šta bude....![]()

Ma uživaj u brusketima, od ljubavi su napravljeni, biće ti samo bolje od njih![]()

....hehe...i još pita jesu ti ukusni...što nećeš još....![]()

ja danas skuvala 3 ruchka
bash sam neshto bila expresna i efikasna...
a neshto u poslednje vreme kasno rucham
chitala sam neshto u nekom chasopisu, clanak neki mali "zdrava hrana-koliko je stvarno zdrava?"
pricha ide u smeru da su radili neko istrazivanje kod nas, analize tih kao zdravih stvari, integralnog brashna, pirincha, pahuljica i tako toga i doshli do porazavajucih rezultata..
na velikom broju uzoraka nadjene su neke...sad zaboravih tachno naziv valjda mikogene supstance, koliko sam skontala zbog nepravilnog skladishtenja te robe u rinfuzu tj uslova u skladishtima dolazi do stvarnja nekih plesni, a to moze da se desi josh na njivi dok su biljke...
a neke od tih mikogenih supstanci mogu dovesti do malignih oboljenja
ne drzite me za rech, laik sam za to sve, ali bash sam se zamislila
a najvishe je bilo nepravilnosti kod brashna, pa se teshim da to ne kupujem u "zdravoj hrani", ali sam pochela da delim drugaricama onu meshavina muslija shto sam napravila previshe, da mi ne stoji![]()

To ti je aflatoksin, proizvodi ga gljivica, Aspergillus flavus, veoma otrovan u vecim dozama i jedna od najkancerogenijih ponatih supstanci.
Napada zitarice, pa se zato moze naci u brasnu, ali ne samo njih, nego i kostunjavo voce, kao i mahunarke.
Zato sam ja protiv kupovanja lesnika, oraha, badema i svega drugog "na merenje".