Dobro veče dame,
ja ovih dana uživam u novom čokoladno-crunch Fit&fun musliju...
Mnogo je lepo čokoladast i meni jedna ta kutija od 250 grama traje celu radnu nedelju, pet dana i sipam u njega mleko od 1%.
Za ručak-opet smo imali neki ketering-meso i salata, ne jedem sve đakonije i onda nije loše....
Al sam zato večeras napravila pitu sa mesom

prste da poližeš, srećom dođoše terminatori adolescenti, sad će se oni postarati za moju liniju-sve će da potamane.
Majche, kako ti je tata? Jel izašao iz bolnice?
...dobro veče Boko...

...i taj sam probala...ali eto meni je presadak, iako sam sto puta bila u čudu
kako je to moguće kad sam ja poznata po tome da mi ništa nije dovoljno slatko,
uvek može još......šta se desi sa tim muslijima...nemam predstavu

...neka deca klopaju, a ti uživaj u njihovom zadovoljstvu...
...Majče nisam znala ništa za tatu...jel dobro
hvala na brizi

tata je izashao iz bolnice ima skoro dve nedelje, ok je koliko to moze biti jer mu je uzasno dosadno vec

ide sa shtakama, po malo, uskoro ce na kontrolu pa u banju na oporavak i vezbice

affro, slomio je kuk pre mesec dana i imao je operaciju...
on je inache jako ziva osoba, ne drzi ga mesto, nije navikao da ne radi i to mu najvishe smeta, brine za pacijente, a i oni navikli na njega pa slabo idu kod doktorice shto ga menja, vec dolaze njemu kao da ga obidju
kakva je to detoks čorba i kako i koliko toga jedeš?
ma to ja zovem detoks chorba

to je u sushtini ona chorba za tzv kupus dijetu, ali ja sam je modifikovala za moj ukus

meni je ukusna, ali poshto nisam pre jela kupus sem u salati malo mi je trebalo vremena da se naviknem na ukus...
e sad o kolichini povrca koje stavljam ne bih bash mogla, zavisi koliko zelish da skuvash

ja stavim:
pola male glavice kupusa iseckane na rezance,
2-3 shargarepice na kolutove,
celu glavicu luka,
jednu papriku iseckanu na kockice,
kockicu za supu,
i shta josh imam od povrca u ponudi, stavljam tikvice kad imam, karfiol, nekad shampinjone....
sve zalijem vodom, da bude srednje gusto, ostavim da se kuva polako nekih sat vremena i posle dodam kuvani paradajz po ukusu, pa josh 5-10min se krchka...
meni bash prija, proradi mi stomak u svakom smislu, a bubrezi pogotovo, bash mi se pokrene izbacivanje vode...
ne jedem je neshto chesto, ali kad skuvam imam za bar 3 dana pa dok ima...naravno ne jedem samo to tih dana