Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj bolaruki ja stalno hoću da ti dam reputaciju ali mi ne daju :(
I da odgovorim na dobijene :)

Posle tog krompir pirea nisam ništa jela, baš su počeli zubi da me zatežu, ali neka.
Momak ide po stanu i dere se "Gde je moj metalac Gornji Milanovac" :lol: :lol:

Jedva čekam da krenem opet na neke vežbe.
Još se dvoumim između teretane i akvabika.
Ali kontam da će pobediti bazen, u kom god obliku :)

ja vas uredno čitam i tako se saglasim preko reputacije sa nečim što mi se sviđa...
i dalje sam na istoj težini i nadam se da za koji dan krećem na bazen...
Nakupilo mi se mnogo umora, pa nemam volje ni da pišem svaki dan.
Ali tu sam i ne odustajem.:heart:

ides na Banjicu na bazen?
javi kako je
iako mi je Banjica predaleko

Ne idem na Banjicu, tamo mi je hladna voda, idem u sportski centar Vračar, to mi je dva minuta od posla.
Ako dođem do Banjice, onda ću kući, pa da ručam, pa kako ću sa punim stomakom, pa ima još ovo i ono da se uradi i ništa od bazena. Ovako pravo iz kancelarije, sa kesicom i opremom buć, isplivam se i onda kući. Bazen je mali, nije olimpijski, ali mi se sviđa i topla mi je voda i neki normalan svet dolazi.

Išla sam ja već na Vračar i eto. kažem ti: mali bazen, relativno čisto, ništa luksuzno, topla voda i normalni ljudi-nekad bude gužva, al svako drži svoju trasu za plivanje, nema klinaca koji ti skaču na glavu...Posebno me oduševljava stalna ekipa bakica od sedamedeset, pa i osamdeset i kusur koje uredno dolaze i isplivaju svoju turu, one me motivišu, kad mogu one, valjda i ja mogu....
Rade od 16-18 radnim danom, mesečna karta 3.500, kvartalna(za tri meseca 7.000)

cek cek paz vamo
radno vreme - 9 - 12 sati dnevno
+ kuca + dete + vannastavne aktivnosti
o muzu ne pricam on ume sam da se narani
na to dodaj jos 2 sata bar do prvog bazena

ja to vreme nemam pa nemam
a da manje spavam ne pada mi na pamet

a te fore ja sam super sega mega riba/frajer a vi ste gnjide samo se izgovarate - e na to se ne pecam
i sledeci put u teretani vezbaj i ne zveraj u druge

Držite vi samo dijete, trujte se raznim tabletama za koje vam kažu da su za mršavljenje, to je vaš problem, ne moj.
Imala sam dobru volju da pomognem ali vidim da ipak nije trebalo.

Držite vi samo dijete, trujte se raznim tabletama za koje vam kažu da su za mršavljenje, to je vaš problem, ne moj.
Imala sam dobru volju da pomognem ali vidim da ipak nije trebalo.

e kad nekome hoćeš da pomogneš onda prvo vidiš u čemu je problem, pa onda vidiš kako on taj problem pokušava da reši pa onda pokušaša da pomogneš
e sad, da si čitala temu, na kojoj pišu ljudi kojima od sveg srca želiš da pomogneš, videla bi da najviše dve osobe piju teblete za mršavljenje, te je onda citirana rečenica više nego suvišna
e sad, ako si htela da se samopohvališ kako si kul i ideš u teretanu, a kad hoćeš da smršaša ti mahneš čarobnim štapićem, izbaciš slatko, belo brašno zameniš inetgralnim i gle čuda, budeš super riba, onda lepo, ko guera, otvoriš temu gde se samoproklamuješ, uz obavezno pljuckanje po drugima, jer ipak je to jedinstven način da istakneš svoje kvalitete.

Poslednja izmena:
e kad nekome hoćeš da pomogneš onda prvo vidiš u čemu je problem, pa onda vidiš kako on taj problem pokušava da reši pa onda pokušaša da pomogneš
e sad, da si čitala temu, na kojoj pišu ljudi kojima od sveg srca želiš da pomogneš, videla bi da najviše dve osobe piju teblete za mršavljenje, te je onda citirana rečenica više nego suvišna
e sad, ako si htela da se samopohvališ kako si kul i ideš u teretanu, a kad hoćeš da smršaša ti mahneš čarobnim štapićem, izbaciš slatko, belo brašno zameniš inetgralnim i gle čuda, budeš super riba, onda lepo, ko guera, otvoriš temu gde se samoproklamuješ, uz obavezno pljuckanje po drugima, jer ipak je to jedinstven način da istakneš svoje kvalitete.

Pazi mogla sam i ja vrlo lako da dođem na ovu temu i da vas izvređam najstrašnije ali nisam, došla sam u dobroj nameri da vam kažem kako vam je najlakše da prebrodite svoj problem,meni reklama nije potrebna.
Vidim da sam ovde potpuno pogrešno shvaćena, tako mi i treba kad se upuštam sa nekim ko ne zna da sasluša druge... ok mislite šta hoćete, ako vam je tako lakše ali da ste ste samo malo zamislile bilo bam lakše,(umesto što ste me napale) a ne da kukate i radujete se ako uspete da za 5 meseci jedva skinete 2 kilograma.Neću više da gubim vreme sa vama radite šta hoćete.
Nije džabe ona ..da je put do pakla popločan dobrim namerama.

Pazi mogla sam i ja vrlo lako da dođem na ovu temu i da vas izvređam najstrašnije ali nisam, došla sam u dobroj nameri da vam kažem kako vam je najlakše da prebrodite svoj problem,meni reklama nije potrebna.
Vidim da sam ovde potpuno pogrešno shvaćena, tako mi i treba kad se upuštam sa nekim ko ne zna da sasluša druge... ok mislite šta hoćete, ako vam je tako lakše ali da ste ste samo malo zamislile bilo bam lakše,(umesto što ste me napale) a ne da kukate i radujete se ako uspete da za 5 meseci jedva skinete 2 kilograma.Neću više da gubim vreme sa vama radite šta hoćete.
Nije džabe ona ..da je put do pakla popločan dobrim namerama.

bravo za tebe, asada idi nadji džordžija, on će te sigurno razumeti

tako je drugaricice moje:D samo ostro
ja sam za vikend preterala pa sam se vratila na -4 ,ali sam se za ova dva dana uspela da povratim -5,znaci vec 4 meseca se drzim ovog rezima i super je
nisam zeljna slatkisa,nisam zeljna alkohola niti belog brasna,bas mi je cool
i nadam se da cu uspeti tako malo duzi period,tj forever
i opet uzivam u oblacenju,tako da se nesto razmisljam da kupim sebi neku masinu,manju pa da kreiram
uhvatilo me prolecno ludilo,a?:mrgreen:

e,garant je prolećnje ludilo, i mene je uhvatilo, samo gledam šta mi novo treba, suknjice, čizmice, minjduše, marame i sve veselih boja, i sunce je napolju, nije hladno, ošišala sam se prolećno i sve : )

de si metalac....:zag::zag::heart:

Tuj sam :heart:

I ja želim često da odgovorim na saglasnost tj reputaciju, ali mi dušmani nekad nedaju, ili nemam reputacija ili moram prvo nekom drugom da dam :D

Inače dobar dan dijetalke, ja se fino naspavala, iako sam se u toku noći budila par puta...
Gladna sam ali nemam želju ništa da jedem jer me zubi baš baš bole na dodir.
Znam da će tako biti još par dana, ali smaraaa :besna:

Momak sinoć hteo da mi malo udovolji, kao jer sam loše, pa me pitao da mi spremi
kokice :lol: A ja mislim da bi mi od kokica zubi otpali trenutno :P

Kupila sam one čokoladne musli, pa sam ih potopila u toplo mleko,
da skroz omekšaju. I to sam jela za doručak, ili bolje reći pila :)

Dinstala sam piletinu za ručak, ali ne mogu da žvaćem meso pa
sam prelila pirinač sa malo "supe" što je ostala od dinstanja.

Porcija je minijaturna, mrzi me da jedem :lol: A moram jer idem
još malo na fax, a tamo ne mogu ništa da jedem.

E jedno pitanje za Novosađanke, nevezano za dijetu:
jel zna neka gde ima dobar manikir u gradu, hoću da ojačavam
prirodne nokte i radim trajni frenč, a ne znam gde

edit: za užinu sam zgutala brufen, komada jedan :lol:
glava me razvaljivala, a sad je prestala

Dobro veče dame,
ja ovih dana uživam u novom čokoladno-crunch Fit&fun musliju...
Mnogo je lepo čokoladast i meni jedna ta kutija od 250 grama traje celu radnu nedelju, pet dana i sipam u njega mleko od 1%.
Za ručak-opet smo imali neki ketering-meso i salata, ne jedem sve đakonije i onda nije loše....
Al sam zato večeras napravila pitu sa mesom:rumenko:prste da poližeš, srećom dođoše terminatori adolescenti, sad će se oni postarati za moju liniju-sve će da potamane.
Majche, kako ti je tata? Jel izašao iz bolnice?

...dobro veče Boko...;)
...i taj sam probala...ali eto meni je presadak, iako sam sto puta bila u čudu
kako je to moguće kad sam ja poznata po tome da mi ništa nije dovoljno slatko,
uvek može još......šta se desi sa tim muslijima...nemam predstavu:eek:
...neka deca klopaju, a ti uživaj u njihovom zadovoljstvu...:heart:

...Majče nisam znala ništa za tatu...jel dobro :heart:

hvala na brizi:zag:
tata je izashao iz bolnice ima skoro dve nedelje, ok je koliko to moze biti jer mu je uzasno dosadno vec:roll:
ide sa shtakama, po malo, uskoro ce na kontrolu pa u banju na oporavak i vezbice:)
affro, slomio je kuk pre mesec dana i imao je operaciju...
on je inache jako ziva osoba, ne drzi ga mesto, nije navikao da ne radi i to mu najvishe smeta, brine za pacijente, a i oni navikli na njega pa slabo idu kod doktorice shto ga menja, vec dolaze njemu kao da ga obidju:lol:

kakva je to detoks čorba i kako i koliko toga jedeš?

ma to ja zovem detoks chorba:D
to je u sushtini ona chorba za tzv kupus dijetu, ali ja sam je modifikovala za moj ukus:mrgreen:
meni je ukusna, ali poshto nisam pre jela kupus sem u salati malo mi je trebalo vremena da se naviknem na ukus...
e sad o kolichini povrca koje stavljam ne bih bash mogla, zavisi koliko zelish da skuvash:think:
ja stavim:
pola male glavice kupusa iseckane na rezance,
2-3 shargarepice na kolutove,
celu glavicu luka,
jednu papriku iseckanu na kockice,
kockicu za supu,
i shta josh imam od povrca u ponudi, stavljam tikvice kad imam, karfiol, nekad shampinjone....
sve zalijem vodom, da bude srednje gusto, ostavim da se kuva polako nekih sat vremena i posle dodam kuvani paradajz po ukusu, pa josh 5-10min se krchka...
meni bash prija, proradi mi stomak u svakom smislu, a bubrezi pogotovo, bash mi se pokrene izbacivanje vode...
ne jedem je neshto chesto, ali kad skuvam imam za bar 3 dana pa dok ima...naravno ne jedem samo to tih dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back