Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahaha, ma ne bi.
Ma meni je najbitnije da me fixna nigde ne žulja, a bol će proći.
A pokušala sam malo pre da zagrizem napolitanku, nema šanse :lol:
Ne da mi se da prekršim dijetu :lol:

Sad pijuckam limunadu, bez šećera

jooooj sad prochitah na fb kod neke drugarice status i umirem od smeha:rotf:
pa da podelimn sa vama:mrgreen:

...people say there's a thin woman inside screaming to get out - I say, I ate that bitch a long time ago :zcepanje:

prevod:
Prijatelji mi kazu "u tebi je mrshavica koja prosto vrishti da izadje na videlo (napolje), a ja kazem "tu kuchku sam davno pojela"! :zcepanje:

ide mi uz temu:mrgreen: znam da me necete pogreshno shvatiti:mrgreen:

ja nemam shta da prijavim, sem da se dobro vladam, danas sam za ruchak prvo nahranila ochi punim tanjirom, pa tek onda stomak, ali sve samo povrce:)
grilovani shampinjoni 27kcal+brokoli 35kcal+krompir u ljusci 130kcal :zper:

jooooj sad prochitah na fb kod neke drugarice status i umirem od smeha:rotf:
pa da podelimn sa vama:mrgreen:

...people say there's a thin woman inside screaming to get out - I say, I ate that bitch a long time ago :zcepanje:

prevod:
Prijatelji mi kazu "u tebi je mrshavica koja prosto vrishti da izadje na videlo (napolje), a ja kazem "tu kuchku sam davno pojela"! :zcepanje:

ide mi uz temu:mrgreen: znam da me necete pogreshno shvatiti:mrgreen:

ja nemam shta da prijavim, sem da se dobro vladam, danas sam za ruchak prvo nahranila ochi punim tanjirom, pa tek onda stomak, ali sve samo povrce:)
grilovani shampinjoni 27kcal+brokoli 35kcal+krompir u ljusci 130kcal :zper:

Tako i mm kaže da je nešto progutalo njegovu ženu i da je ona negde unutra:lol:

Kistina, ima firme koje se zovu Potrčko ili momak za sve ili ne znam ni ja kako već, ali tu rade uglavnom studenti i bukvalno ti rade sve što treba tipa idu da kuše lekove, krempite, pijac, plaćanje računa....zamišljeno uglavnom za stare, može i za trudnice:lol:funkcioniše, probala jedna moja rođaka.

Bila na bazenu, ta na na na....
Preplivala 550 m, nije loše za prvi put.
Celo telo mi se raduje, leđa nisu više onako strašno ukočena...
Mirabel, bazen se delimično renovira, sređuju onaj deo gde su svlačionice i sauna, pa se ulazi preko tribina, svlačionice su na samom bazenu, grupne, muška i ženska, a bogami može i da se virka:zper:, ponesi neki veći peškir za umotavanje.
Voda je čarobno topla, ja sam se zgrejala kad sam ušla u bazen posle ovog groznog dana
I nije bila velika gužva, a ja sam ostala do kraja i onda malo sedela na tribinama i gledala decu kako vežbaju umetničko plivanje... Baš mi je sve to prijalo, idem i sutra

Bila na bazenu, ta na na na....
Preplivala 550 m, nije loše za prvi put.
Celo telo mi se raduje, leđa nisu više onako strašno ukočena...
Mirabel, bazen se delimično renovira, sređuju onaj deo gde su svlačionice i sauna, pa se ulazi preko tribina, svlačionice su na samom bazenu, grupne, muška i ženska, a bogami može i da se virka:zper:, ponesi neki veći peškir za umotavanje.
Voda je čarobno topla, ja sam se zgrejala kad sam ušla u bazen posle ovog groznog dana
I nije bila velika gužva, a ja sam ostala do kraja i onda malo sedela na tribinama i gledala decu kako vežbaju umetničko plivanje... Baš mi je sve to prijalo, idem i sutra

odoh od nedelje da se aktiviram
do tada moram da nabavim kupaci
jel mora kapa jos uvek?

Tako i mm kaže da je nešto progutalo njegovu ženu i da je ona negde unutra:lol:

Kistina, ima firme koje se zovu Potrčko ili momak za sve ili ne znam ni ja kako već, ali tu rade uglavnom studenti i bukvalno ti rade sve što treba tipa idu da kuše lekove, krempite, pijac, plaćanje računa....zamišljeno uglavnom za stare, može i za trudnice:lol:funkcioniše, probala jedna moja rođaka.

a moze i za lenstine :D

Blago vama, sto bih ja sad na Vracar ili Banjicu :heart:

Boki nacisto si me zbunila sa opisom Vracara kao malog bazena :eek: pa sam se onda setila da sam ja samo kao klinka visila tamo svakog vikenda i meni je bazen bogami bio veeeeelikiiiiii. :zcepanje:
Posle sam isla na Tas ili Banjicu

Zdravo dijetalke :*
Ja se od jutros osećam nekako ispuhnuto (što kaže sofche :) )
I čini mi se da su se oni jastučići još malo smanjili!
Doručkujem izgnjeckanu bananu i kivi.
Za ručak ću verovatno pasulja, sa malo drobljenog hleba - još uvek ne mogu da žvaćem meso.

Joj, piploviiii... Sva sam pod stresom, hrana 0 bambija.
Jutros pojela musli, otišla na ispit, dobila 6!!!! :((((((((((((
A učila kao debil. I postavi mi najveću glupost...
I da 6.

Al ae, bar sam riješila taj predmet.
Što se dijete tiče, opet su me danas ljudi hvalili kako sam lijepo smršala i tražili savjete.

Blago vama, sto bih ja sad na Vracar ili Banjicu :heart:

Boki nacisto si me zbunila sa opisom Vracara kao malog bazena :eek: pa sam se onda setila da sam ja samo kao klinka visila tamo svakog vikenda i meni je bazen bogami bio veeeeelikiiiiii. :zcepanje:
Posle sam isla na Tas ili Banjicu

ako se dobro secam, i jeste duplo manji od Tasa
a sad mi koleginica svasta naprica i olupanim plocicama i gljivicama :evil:
boki, ajde demantuj je molim te
bar za plocice

Bazen je svakako u fazi renoviranja...
Sad sređuju deo sa garderobama, već su sredili deo sa tuševima i toaletima, taj deo koji je bio najgori i najzapušteniji se sređuje, i to rade u fazama, tako da bazen ne prestaje sa radom.
Sam bazen ima stare pločice unutar batena i nove oko bazena, nove su i stolice na tribinama....
E sad, higijena....Čini mi se čistiji od Banjice, ili mi bar nije neka velika frka jer vidim neke normalne ljude, koji deluju čisto (koliko ovo glupo zvuči), ali nije mi gadno i nisam ništa zapatila, bar koliko ja znam, nemam nikakve tegobe....
A kažem ti da ima bakica koje redovno godinama dolaze i ništa im ne fali....
Ja ti predlažem, pošto smo svi različiti, da kupiš jednu kartu i da odeš da vidiš da li ti odgovara, tako sam i ja radila i shvatila da mi odgovara.
I sad odoh da završavam posao, nosim svoju kesicu i buć!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back