Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može, može. Drzala moja ćerka neku dijetu s limunom prošle godine u nekom momentu kad je limun koštao skoro 300 dinara. Posle kad je bio 70, nije. Kao iscedi pola limuna ili ceo, ili dva i popije u čaši vode.
Pa i ja, ako pijem limunadu, pijem bez šećera.

jooj, a što sam ja danas jela svega i svačega. Otišla rano od kuće, pa sve nešto usput. I sad sam još kupila neku pogačicu od heljde i koktel perece. U pekari. Sad mi muka .

...nisam ni ja danas puno bolja od tebe....doruckovala parce razanog hleba al namazano kajmakom domacim, rucak trecinu porcije ponfrita doduse kao domaci,
podelila sa bebom, dve nes kafe i sad cu neku tunjevinu jer sam gladna bas....

pa imamo afro, al nema 4 dana kako sam počela dijetu : (
a 19. idem na neku svadbu i rešila sam da se uvučem u haljnicu koja mi stiže, mala, crna, mnogo lepa
ima šanse da za 15 dana smršam 1 do 2 kg?
to je valjda ok, npr 1,5 kg

ne samo da sam ceo zivot pila limunadu bez secera
nego sam od malena volela da jedem limun
sa sve korom
grizem ga ko jabuku

seceam se kako su drugari bezali od mene, jer nisu mogli da me gledaju kako ga jedem, sve se mrste :) hahaha
a i moj cale ga tako jede :)
a i inace ne secerim ni kaafu ni caj, kafu zasladjenu ne bih mogla popiti pa da mi plate... mozda zato sto sam pusac, ko ce ga znati
ja danas sem kesice cipsa nista nisam jela, a nisam ni gladna
mnogo mi se svidja taj cips sa ukusom bele vesalice
sta da radim, znam da nije zdrav ali cipsa i koka kole se necu nikada odreci
msm, ne jedem ni ne pijem to saki dan, nego onako kad se uzelim i uopste me ne grize savest
:)

Upadam kao padobranac na temu...(a ustvari krisom)
Elem, zna li neko dobar, provjereno dobar, diuretik?
Pozeljno na biljnoj bazi?
(A da nije Diure erbe forte, taj ne fercera nesto posebno)

...meni je onaj caj za mrsavljenje bio strasan diuretik.....imala sam uzasne grceve,
znaci da bi oni koji imaju problem sa stolicom mogli da rese problem bas lepo....

Bila na kontroli posle 4 nedelje- 3,6 kg, 2 cm bokovi i struk, ruke 0...sve u svemu jako zadovoljna, još samo malkice do sledeće kontrole 28.11 i cilj ostvaren, pa sledi ono teže, održavanje, kad smeš a ne bi trebalo:D

....bravooooooo, cestitam...:D

....lako ces posle ako se budes secala koliko si se mucila.....a i mi smo tu da te kritikujemo:lol:kad preteras ako prijavis:P

...za te vase muke je dobro u jedno casu od 2dcl vode staviti 2-3 suve smokve, preliti vodom i ostaviti preko noci
da odstoji pa ujutro pojesti te smokve, a vodu pijuckati do rucka po malo...vrlo brzo se jave dobri rezultati...svi koji
su probali kazu da bas deluje....e i nije gadno...:)

Kafa ne pomaze ?

Pa i ne bas...Doduse ovo sto ja pijem je prije buckuris, nego kafa...tursku/"domacu" ne volim i ne prija mi, nes samo, to sa vrlo malo mlijeka, nekad samo sa vodom...

...meni je onaj caj za mrsavljenje bio strasan diuretik.....imala sam uzasne grceve,
znaci da bi oni koji imaju problem sa stolicom mogli da rese problem bas lepo....

Ne znam na koji caj mislis? A i ja tako reagujem na senu/bekunis i sl., grcevi, slabost...njima ni blizu. :lol: ...problem mi je bas tecnost, dr nece nista da mi prepise, kao nije alarmantno, kretanje, manje soli, bla, bla, sve postujem, ali opet...Ustvari najbolji diuretik su mi se ispostavile tablete protiv mucnine za putovanje, one galenikine...divota 2 u 1. :lol:

čaj od krušine....tako se zove
a u stvari je čaj od kore od kruške
ja ga pijem :)
poželjno da se pije duže vrijeme, 2 dcl pred spavanje, topao (odvratnog je ukusa)

Jesi probala caj od crnog kima? (ćurokot) E, to je odvratno. :lol:
Nisam pila taj, jesam od breze, uvin, svile kukuruza...isto su bljakasti...pila sam i neku mjesavinu caja, moguce da je u sastavni dio i taj...Dojadilo, sad bih nesto po "kratkom postupku"...

Pa i ne bas...Doduse ovo sto ja pijem je prije buckuris, nego kafa...tursku/"domacu" ne volim i ne prija mi, nes samo, to sa vrlo malo mlijeka, nekad samo sa vodom...

Ne znam na koji caj mislis? A i ja tako reagujem na senu/bekunis i sl., grcevi, slabost...njima ni blizu. :lol: ...problem mi je bas tecnost, dr nece nista da mi prepise, kao nije alarmantno, kretanje, manje soli, bla, bla, sve postujem, ali opet...Ustvari najbolji diuretik su mi se ispostavile tablete protiv mucnine za putovanje, one galenikine...divota 2 u 1. :lol:

uvin caj, zeleni caj, kleka...
turska kafa je dobar diuretik, a nes je sve sem kafe ;)

po kratkom postupku, ovako
2oo gr suvog groždja
2oo gr suvih smokava
2oo gr suvih šljiva
1oo gr sene (čaj, ali one listiće, direkt iz pakovanja)
u blender, naprave se kuglice kao veći kliker, znači, ne kao onaj mali staklenac, nego kao kliker četovođa
jedna prije spavanja
i ne mrdaj ujutru nigdje prvih pola sata

ja to napravim, pa u frižider, pa po potrebi
može da stoji i do pola godine

...mislim na Kirkolinu.....ja jedva pretekoh to...mada ja nemam probleme sa praznjenjem creva i probala sam to zato sto mi je predlozila drugarica kao za
mrsavljenje.....meni je to bilo kao za umiranje daleko bilo....

po kratkom postupku, ovako
2oo gr suvog groždja
2oo gr suvih smokava
2oo gr suvih šljiva
1oo gr sene (čaj, ali one listiće, direkt iz pakovanja)
u blender, naprave se kuglice kao veći kliker, znači, ne kao onaj mali staklenac, nego kao kliker četovođa
jedna prije spavanja
i ne mrdaj ujutru nigdje prvih pola sata

ja to napravim, pa u frižider, pa po potrebi
može da stoji i do pola godine

....axxaxaa...znam neke koji su to jeli, pa krenuli na put kolima, a nigde stati kad je stisla muka.....:lol:

Egreta, mozda ti pomogne kompot od suvih sljiva, nije ni los ukus. Ne moras da dodajes secer, sljive su i same dovoljno slatke.

Inace je korisno jesti sto vise vlakana (sveze povrce ili voce), na primer, kruske od voca ili kupus salata (mozes da dodas i izrendanu sargarepu, jabuke, luk) sa malo ulja i sirceta.

I jos da dodam, ne previse sljiva u kompot da ne bi bilo (previse) trckaranja :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back