Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. zato što sam lakša, lakše se krećem
2. zato što imam veći izbor garderobe da kupim (već sam nabavila toliko pantalona nikad u životu nisam ovoliko imala, nisam ni brojala....imam valjda 20 beš mi mater :super:)a pikiram jedan kompletić suknja i sako sladak je mnogo...ako se taj proda dok ja smršam, biće drugi, lepši ;)
3. nešto sam ubeđena da mršaviji ljudi duže žive

:lol:
nije nego zbog sebe

pa nije visoko, na prvi samo
na koji ti i koliko puta?

...ih na prvi, to je nista draga moja, ja se pentram na sesti (6)...znas ti koliko je stepenika do gore:lol:

...ih na prvi, to je nista draga moja, ja se pentram na sesti (6)...znas ti koliko je stepenika do gore:lol:

e od sad ću da se penjem i silazi 7 puta više samo da tebe preteknem ::plez:

šalim se
ali stvarno gledam ove stepenice su mi tu na dohvat ruke, mogu da se penjem stalno i dok deca spavaju npr a muž mi nije kući ili dok se kuva ručak tu su mi pri ruci

e od sad ću da se penjem i silazi 7 puta više samo da tebe preteknem ::plez:

šalim se
ali stvarno gledam ove stepenice su mi tu na dohvat ruke, mogu da se penjem stalno i dok deca spavaju npr a muž mi nije kući ili dok se kuva ručak tu su mi pri ruci

..xexeexe...a da se jednom ili dva puta u toku dana popnes do nekog visljeg sprata i sidjes...ne znam koliko ti je visoka zgrada, ali se isplati veruj mi svako penjanje,
a i silazenje....prosto se oseti kako rade misici :D

Pogledajte prilog 209401 Pogledajte prilog 209402

Evo i nasih fotkica :D :zurka:
Bas je bilo super, hvala vam svima jos jednom :zag:

Nisam svraćala na temu od prekjuče, pa nisam videla fotke... i nije što smo naše, al' stvarno smo lepe i vesele,
a verujem - bićemo još lepše i srećnije kad svaka dostigne izgled koji je sebi zacrtala...

Možda malo i zbog griže savseti nisam zavirila ovde, pošto zgreših na slavi kod mojih... ali ću sad biti opet dobra...:lol:

Nisam svraćala na temu od prekjuče, pa nisam videla fotke... i nije što smo naše, al' stvarno smo lepe i vesele,
a verujem - bićemo još lepše i srećnije kad svaka dostigne izgled koji je sebi zacrtala...

Možda malo i zbog griže savseti nisam zavirila ovde, pošto zgreših na slavi kod mojih... ali ću sad biti opet dobra...:lol:

...ihaaaj da si ti ziva i zdrava koliko smo mi puta zgresile....ajde pa nije slava svaki dan:D

....axxaxaaxa...vidi da je meni neko rekao pre par meseci da cu se samo jednom dnevno penjati na tu visinu rekla bi mu da je lud...al vidi sta se desi
kad moras.....i jos uz to imas i volju...:)[/QUOTE

Super, to i kažem, sećam se postova po useljenju i sad ove čitam i reko Afro postade sepenicomajstor;)

....hehehe....a da znas kako je ustvari lako navici se na to, i kako organizam brzo pokazuje da mu to prija, veruj izbegla bi svaki
lift koji ce brzo da te preveze do gore....:)

i tako sam ja, malo po malo, pojela 3 garlic knotsa, posle večere. I naravno da neću to više da pravim. A baš je lepo. E baš zato. I od prebranca sam se sva nadula, a razne vrste pasulja su mi idealna hrana. Uh, uh....

...a sto mislis da ja ne mesim nista, jel sto nema ko da jede, ili sto bi se ja "ubila" od tog testa...:rumenko:

...ja vecerala posle sto godina, Misura integralne plocice i ajvar...u jednom pakovanju ima 5 tih plocica, same su
neukusne ili da uprostim grozne, bljutave, a sa ajvarom su mi super dosle....:)

A ja od ponedeljak nešto nisam u elementu za hranu generalno...:confused:
prejela se na slavi od ono malo što sam pojela i nikako nemam apetit od tad.
Ali sam zato i ja nešto sva naduvena i nešto mi kao blago muka ova dva dana, pri tome mi kasni crvena već 15 dana :roll: hebem ti taj klimavac i menopauzu:neutral:

Morala sam da napravim da probam, tako su lepo izgledali svim našim drugaricama na slikama. I eto, napravil i sad sam mirna mesecima. A baš sam odolevala silnim slikama i receptima.
Pa ceci, to je baš lepo što nemaš apetiti. A ovo drugo... bojim se da nas muke tek čekaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back