Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Welcome to the club :zag:
Pokupila si ovaj nas virus i odnela ga u Bec.

Ja sam kilava vec treci dan. Sreca pa nemam temperaturu.
I merila sam se jutros...+1 kg...ne potresam se...i dobila sam, mozda je zbog toga.
Ako i nije, lako cemo za to.

Znaci ti si mi ga prenela :zplez: salim se malo :zag:
I ja sam uzasno kilava... a temp. nigde :eek:
Ja inace mrzim cajeve... kad ih pijem, znaci da sam baaas lose... juce popila 6 solja :sad2:

....cao drugarice...:)
....ala vas je stislo:(

...za lakse guranje je dobro staviti oblog, ako nemate i ne volite to onda bar neki mentol, on pomaze bas....

...pijem kafu pa odoh, mnogo je lepo vreme i treba ga iskoristiti na pravi nacin, dok ne krenu kise ...

...nedajte se:zag:

Devojke ja sam vam bolesnaaaaaa... :rida:
Grlo, uvo, kasalj, bljaks... :sad2:

Welcome to the club :zag:
Pokupila si ovaj nas virus i odnela ga u Bec.

Ja sam kilava vec treci dan. Sreca pa nemam temperaturu.
I merila sam se jutros...+1 kg...ne potresam se...i dobila sam, mozda je zbog toga.
Ako i nije, lako cemo za to.

Dobro veče, ja u prolazu :metla:

pih, vas dve najmlađe, a kilave :confused:... ccc

Šalim se, nego nek' vas neko muški malo "preznoji" da vidiš kako se brzi ozdravi :zper:...

p.s. curvy našla sam sličke i baš smo lepe...:aha:

..virusi i prolaze sami od sebe....jedino mogu da ti savetujem neke pastile za grlo, i sto vise limuna, ustvari cak bi bolje bilo da jedes
nar koji ima 5x vise C-e vitamina.....i da mirujes...
..ustvari ovo je savet za svaku od vas, a hocete li moci da odlezite vi znate...mada se preporucuje....

...e pa onda jos vise C-e vitamina...

...inace danas sam nesto razmisljala ja sam nesto zadnjih godinu dana prestala da pijem limun svakodnevno,
a pila sam ga godinama....onako dva iscedjena pa bez secera i vode, na ex...ne secam se kad sam bila bolesna...
..opet bez onog skoka u kilazi kad sam uletela u hipotireozu i klimax istovremeno..uvek sam imala "normalnu" kilazu,
pa bih rekla da limun radi na vise polja a ne samo na odbrani od virusa....
...probajte ako mozete tako....

Može, može. Drzala moja ćerka neku dijetu s limunom prošle godine u nekom momentu kad je limun koštao skoro 300 dinara. Posle kad je bio 70, nije. Kao iscedi pola limuna ili ceo, ili dva i popije u čaši vode.
Pa i ja, ako pijem limunadu, pijem bez šećera.

jooj, a što sam ja danas jela svega i svačega. Otišla rano od kuće, pa sve nešto usput. I sad sam još kupila neku pogačicu od heljde i koktel perece. U pekari. Sad mi muka .

...mogu, ja to razimsljam ako neko moze da popije litar rakije...i nije mu nista, a pritom pije na ex, sto ja ne bih mogla jednu malu casicu
ne bude cak ni puna kad se iscede 2 limuna, da saspem odjednom i gotovo....navikne se brzo, posle organizam trazi, ja sam pila ujutro
naste..pa posle toga dorucak....probajte nije tesko.....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back