Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pusti ti njih:):)
Ako resis i ostanes cvrsta u svojoj odluci mogu oni da se slikaju;)
Pre 6 neseci sam resila i to cvrsto resila da uradim nesto po pitanju svoje kilaze.
Za sve sam bila jedna slatka i simpaticna buca sa puno pozitivne energije, ali i pored svega toga to nisam bila ona prava ja.
Znaci, jednog ponedeljka sam otvorila okice i rekla e sad je dosta.
Tako je i bilo.
Oslabila sam do danas 22kg;)
I nemoj misliti da je bilo lako.
Pored dvojice sinova koji su u punoj snazi i jedu za 4-oro i muza koji je gurman,bilo je mnogo puta izazova, ali nisam poklekla.
Za njih sam spremala posebno, ponekad tako da sam i ja to mogla jesti, uklapalo mi se u dijetu.
Ispocetka muz nije obracao paznju pa me cesto nutkao sa nekom hranom koja mi nije bila na meniju dok jednom nisam pobesnela i rekla da bi mogao imati malo obzira i da nije lepo da mi to radi, da mi ne otezava ako vec ne pomaze.
Pa pomoglo je to sto sam rekla, danas je i on vrlo zadovoljan kada me pogleda, a ja tek, ne mogu ti ni opisati.
Znaci glavu gore i ne daj se ;):zag:

....braaaavooooooo Jacooo :zag:...cestitam!!!, ovo je za svaku pohvalu, ne moze to svako, jos narocito sto znamo da si u kontaktu stalno sa puno
raznoraznih slatih zadovoljstava....verovala ili divim ti se ti si bas karakter:heart:

OMG!
Svaka tebi čas', jaka ženo... Ja odmah čim mi krene nizbrdo u ljubavi, prestajem sa svakom aktivnošću, stolica, film.. slatkiši, film... pa onda plači, pa opet jedi. I to ti je jedan začarani krug. :(
Fala ti... :zag:

:lol:ma kakva stolica,slatkisi...kad sam neraspolozena, besna, ja menjam raspored u stanu, brisem, cistim,spremam ili setam...probaj...
Izadjem na ulicu i krenem u setnju, zastanem, zatvorim oci i duboko udahnem,a onda izdahnem i kao da pola negativne energije izbacim i onda jos sa setnjom drugu polovinu i to je to...a tako i sa spremanjem stana;)

....braaaavooooooo Jacooo :zag:...cestitam!!!, ovo je za svaku pohvalu, ne moze to svako, jos narocito sto znamo da si u kontaktu stalno sa puno
raznoraznih slatih zadovoljstava....verovala ili divim ti se ti si bas karakter:heart:
Hvala ti od srca,a ti znas da tako i mislim.
O karakteru nemoj pricati, ti si isto jedna jaka i odlucna zena i bogami znas i ti istrajati u odlukama tvojim i zato te volim do neba.
Ljubim te:heart:

Hvala cure,
ja sam vam nešto smorena ovih dana....
večeras treba mm da se vrati sa ekskurzije i tako sad čekam da se pojavi na vratima...
po tom pitanju je kao malo dete, voli da ga dočekamo (deca i ja) pa da ispriča kako je bilo i podeli neke poklončiće.

:lol:ma kakva stolica,slatkisi...kad sam neraspolozena, besna, ja menjam raspored u stanu, brisem, cistim,spremam ili setam...probaj...
Izadjem na ulicu i krenem u setnju, zastanem, zatvorim oci i duboko udahnem,a onda izdahnem i kao da pola negativne energije izbacim i onda jos sa setnjom drugu polovinu i to je to...a tako i sa spremanjem stana;)

Jaco, svaka čast!!! :worth:
Moram da prokomentarišem ovo boldovano. Tako mi na jogi, gde je disanje jako važno, ako ne i presudno, ono nas u stvari vodi u vežbama. I kad naučimo pravilno da dišemo onda i sve vežbe postaju lakše. Ali nije to važno samo kod vežbi. Kaže instruktorka sa svakim udahom udišemo pozitivnu energiju i snagu, a sa svakim izdahom izbacujemo iz sebe svu negativnu energiju, bol, umor, nezadovoljstvo.
Sad će neko reći, koja glupost. Ali nije! Ako veruješ u ono što radiš!
Tako da, Jaco, možda ne vežbaš jogu, ali koristiš isti princip i sve to znači!

Dobar dan drage dame
Ja se opet vratila na temu
Od juce sam krenula sa dijetom
Pocinjem od 67.5 kg

Dobila sam kod njegovih jedan socan komliment da sam debela i bila sam ljuta ko ris
i dobila sam motiv (mozda je glup, ali je motiv) da smrsam

posto sam probala razne metode, i manje i vise radikalne, u mom slucaju je zlatno pravilo - manje jesti, i nista vise
da i vise se kretati

u to ime svakog dana cu da belezim sta sam pojela i koliko sam fizicki bila aktivna
molim da mi ne zamerite sto cu ovde da istresam svoje frustracije :rumenko:

ma oni :roll: nisu znali kako drugčije da te bocnu i da te naljute
ali, ti smršaj, (zbog sebe :mrgreen:
Kako istrajati u dijeti, kad nas muški urnisaše??
:(

sexom

Pusti ti njih:):)
Ako resis i ostanes cvrsta u svojoj odluci mogu oni da se slikaju;)
Pre 6 neseci sam resila i to cvrsto resila da uradim nesto po pitanju svoje kilaze.
Za sve sam bila jedna slatka i simpaticna buca sa puno pozitivne energije, ali i pored svega toga to nisam bila ona prava ja.
Znaci, jednog ponedeljka sam otvorila okice i rekla e sad je dosta.
Tako je i bilo.
Oslabila sam do danas 22kg;)
I nemoj misliti da je bilo lako.
Pored dvojice sinova koji su u punoj snazi i jedu za 4-oro i muza koji je gurman,bilo je mnogo puta izazova, ali nisam poklekla.
Za njih sam spremala posebno, ponekad tako da sam i ja to mogla jesti, uklapalo mi se u dijetu.
Ispocetka muz nije obracao paznju pa me cesto nutkao sa nekom hranom koja mi nije bila na meniju dok jednom nisam pobesnela i rekla da bi mogao imati malo obzira i da nije lepo da mi to radi, da mi ne otezava ako vec ne pomaze.
Pa pomoglo je to sto sam rekla, danas je i on vrlo zadovoljan kada me pogleda, a ja tek, ne mogu ti ni opisati.
Znaci glavu gore i ne daj se ;):zag:

22 kg, svaka čast
ajd još tih 7 lako ćeš....

Dakle, juce unela 1400 kalorija, sto je dosta, ali s obzirom da sam ceo dan bila aktivna, potrosilo se

fakticki me zeznulo sto sam Mindjusicu posle bioskopa vodila u Mek i naravno pojela sam jedan hamburger (ali samo jedan, i jedno ono malecno cudo ima 255 kalorija)

I u dorucku sam se zeznula i uzela parce hleba i popila jogurt, ali ne bezmasni

a za rucak sam jela pire i pohovano meso, jeste da sam uzela malo, ali nisam mogla da odolim

tako da nije bio bas pravi dijetalni dan, ali sam setala jedno 4.5 km juce i to mi je bas prijalo

Jutros sam doruckovala jabuku i dve mandarine, i casu fit soka, s vremena na vreme volim vocni dorucak zbog ciscenja oprganizma, jutros mi je bas prijalo

Za rucak cu jesti malo pilava, bez hleba s dosta salate

a za veceru ako budem mogla opet voce, ako ne onda cu 2 belanca s krastavcicima ili tako nesto bez masnoce

Dakle, juce unela 1400 kalorija, sto je dosta, ali s obzirom da sam ceo dan bila aktivna, potrosilo se

fakticki me zeznulo sto sam Mindjusicu posle bioskopa vodila u Mek i naravno pojela sam jedan hamburger (ali samo jedan, i jedno ono malecno cudo ima 255 kalorija)

I u dorucku sam se zeznula i uzela parce hleba i popila jogurt, ali ne bezmasni

a za rucak sam jela pire i pohovano meso, jeste da sam uzela malo, ali nisam mogla da odolim

tako da nije bio bas pravi dijetalni dan, ali sam setala jedno 4.5 km juce i to mi je bas prijalo

Jutros sam doruckovala jabuku i dve mandarine, i casu fit soka, s vremena na vreme volim vocni dorucak zbog ciscenja oprganizma, jutros mi je bas prijalo

Za rucak cu jesti malo pilava, bez hleba s dosta salate

a za veceru ako budem mogla opet voce, ako ne onda cu 2 belanca s krastavcicima ili tako nesto bez masnoce

Ja bih se posle ovakvog dana onesvestila. Da nije malo?

E, sad... Ja u postu uvek dobijem koje kilo, jer ne jedem toliko proteina ko kad mrsim. I to nije samo kod mene; mnogi se bucnu u postu, pogotovo ako bez ribe poste.
Post nije vrsta dijete, vec telesno i duhovno prociscenje.
U postu se osecam predobro.
Nisam nikada razmisljala o postu kao jednom od nacina da izgubim koji kg.
Post za mene predstavlja nesto drugo, no to sa ovom temom nema veze.
Kao i u svemu i u dane posta se mora biti umeren.
Jedem svu hranu sem one koja je zivotinjskog porekla sem ribe, ali ni tu ne preterujem.
Nikada se nisam ugojila u postu vec se osecam lakse, procisti mi se ten, koza mi postane lepa i glatka, osecam se lepo.

Post nije vrsta dijete, vec telesno i duhovno prociscenje.
U postu se osecam predobro.
Nisam nikada razmisljala o postu kao jednom od nacina da izgubim koji kg.
Post za mene predstavlja nesto drugo, no to sa ovom temom nema veze.
Kao i u svemu i u dane posta se mora biti umeren.
Jedem svu hranu sem one koja je zivotinjskog porekla sem ribe, ali ni tu ne preterujem.
Nikada se nisam ugojila u postu vec se osecam lakse, procisti mi se ten, koza mi postane lepa i glatka, osecam se lepo.
Post prvo treba da bude duhovan, pa onda telesan i tu se savršeno razumemo. :heart:
A ako pričamo samo o telesnom postu- ja se ugojim jer nemam adekvatnu zamenu za mladi sir, jaja, mleko, a sojine supstitucije mi se nikako ne sviđaju. :ljutko:

Po mom iskustvu hleb ne goji. Zvakala sam kao luda, przila palacinke, komsinka donosila pite i jok

To sto nabrajas nije hleb..kad kazem hleb mislim na beli i akcenat na namirnice s kojim se kombinuje..svaki put kad skidam visak ili uopsteno zelim smanjiti obroke izbacujem hleb i za par dana se vidi smanjenje stomaka i manje hrane unosim..glad je manja jer se ne siri od hleba zeludac

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back