smfgreat
Aktivan član
- Poruka
- 1.159
ma bre nemoj da se brines uopse, samo jedi i uzivaj imas samo jedan zivot za svu ovu divnu hranu koja postoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..sve tako, kako si napisala...i listici jesu takvi, cak sam onaj drugi put kad sam ga pravila,
ostavila malo duze da odstoji...ma nista, blednjikav, blag...nista, jaca je kamilica kad odstoji
5-6 minuta...i sad mi krivo sto sam nasula u posudu koju sam planirala za caj, a kesicu
bacila...inace bih ja to sutra lepo njima vratila i uzela onaj Fruktisov dok ne nadjem pravi...
hm
ne znam opce sta ti podrazumijevas pod jacinom
zeleni caj nema boju kao npr crni
on je otprilike ovakve boje kad ga malo duze pustis
i prilicno neutralnog ukusa...po meni, mada nekima taj ukus smeta...
![]()
cinjenica je da moras pazit na datume jer on ne moze stojati dugo
kao neke druge vrste caja
takodjer, ti cajevi u filter kesama cesto imaju dodatke tipa aroma...
..pa vidi suv izgleda isto kao taj na slici...ali u solji,deluje bledje puno bez
obzira na kolicinu i duzinu stajanja...onaj u filter vrecici mi je bio jaci puno,
znaci jedva sam ga pila...a ovaj mi je kao onaj razblazen, ako me razumes
mogla bih da ga pijem ceo dan...znaci ipak nije to to...bar ja to tako tumacim,
otkud znam dok negde ne kupim jos jedan necu znati..da li je ovaj dobar ili
ne...![]()
vjerojatno im je predugo stajao
ako si kupila puno vrati ga
i gledaj da kupujes na frekventnijim mjestima tipa bio spajiza
nikad ne bih pomislila da o zelenom caju moze onoliko da se pise
od ovoga moze prirucnik da se objavi![]()
Mislim da je pogrešno da se svega lišavamo tokom dijete..dobro je temeljno promeniti navike koje će biti aktuelne i kad prestanemo sa dijetom.. mislim, zbog trajnosti rezultata.
...ja volim taj integralni pirinac, ali kad ga drugi spreme...meni nikad nije bio kako mi se svidja, negde gresim, nesto mu ne radim kako
valja...a nemam volje da spremam pa bacam...tako da ga nisam bas odavno ni kupila, ni spremala....
Не брини се, да постоји иоле нека опасност, зар би се сви ти ,,пиринчани" народи(Чајнезери, Индуси, Пакистанци, Вијетнамци, Индонежани, Џпанезери, Корејци, Тајланђани, Бурманци...) размножили у тој мери?!?mnogo hvale integralni pirinač i ja ga mnogo volim, ali mislim da ipak ima neka granica i za njega. Ne znam koja je. Mislim, koliko je dozvoljeno pojesti ga.
Zdravo svima, nisam se javljala, ukinuli nam krstu na poslu (dušmani, da ne dangubimo forumašenjem, nema ni fejsa, ni tvitera), a kod kuće nisam stizala od silnog pravljenja klope, pita, torti. Muž se vratio iz Nemačke, pa samo gostimo prijatelje i rodbinu koji dolaze da ga vide. A ja sam se i pored svega dosta dobro držala do danas, a danas se nešto opustila pa od jutros počela s nekim grisinama i ribicama, same gluposti. Sutra imam naporan dan, idem s ćerkom da tražimo haljinu i cipele za malu maturu, ima da se istrošim u svakom smislu, i finansijski i kalorijski.