Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Ja bih probala, mada ne želim da skinem tolike kilograme već samo 2-3. Da li možda postoji zamena za neke stvari koje ne volim (jaja, sir, pretpostavljam da umesto ribe može piletina)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja sestra je vrlo uspesno drzala dijetu sa nekom NEROM koja se muti u vodi i samo to pije valjda 9 dana...kaze da nije bila gladna a skinula je 4 kg po svakoj turi ,,,Nerisanja,,,
kupuje se u apoteci

))
Bolje vas nasla, vidim da ni vama ne ide lose, samo tako.![]()
Ma znas Affro i ja cu da probam taj zeleni caj, kupila sam neki jos odavno, zeleni sa jasminom ali ga jos nisam probala. Kod mene na poslu se sve nalivaju sa njim a ja cu ono solju do dve dnevno.
)))
Bolje vas nasla, vidim da ni vama ne ide lose, samo tako.![]()
Ma znas Affro i ja cu da probam taj zeleni caj, kupila sam neki jos odavno, zeleni sa jasminom ali ga jos nisam probala. Kod mene na poslu se sve nalivaju sa njim a ja cu ono solju do dve dnevno.
i ja sam se primila na taj zeleni čaj s aromom jasmina, mada sad već duže ne pijem nikakav čaj. Meni je muž zimus doneo neki divan crni celjonski marke "westminster" iz Nemačke, pa sam naručila još. Kaže da mi je kupio još dve kutije sa po 50 kesica. Ima da mi traje i traje. Doneo mi je i zeleni i crni u lišću (kako da kažem) i neki rooibos koji je kažu jako zdrav (ali meni se baš ne dopad ukus) i ono jaje u koje se stavi to lišće da ne mora da se cedi kroz cediljku. Ali, iskreno, bez obzira na to šta se bolje i kvalitetnije, kesice su daleko praktičnije.
Afro, dobro su ti rekle devojek ranije da ne bi trebalo više od 3 normalne šolje (2 dl) zelenog čaja dnevno. Nisu ti čajevi baš naivni. A baš si dobro dogurala do 2 lite vode dnevno + čaj. I mislim da je to dovoljno, da ne treba više.

tačno je to za jaje, ma nepraktično u svakom slučaju
a ja kad negde treba da idem, onda ipak gledam da manje pijem vodu, često ne popijem ni kafu ni čaj ujutru jer su to sve diuretici, a ja ne mogu gde god krenem da jurim wc.
videla sam da si pitala, ali sam to pročitala posle nekoliko sati, pa sam mislila da si to već napravila i pojela. Meni je najjednostavnije i najprihvatljivije da npr. izdinstaš malu glavicu luka (može i malo belog), dodaš iseckane drščice od pečuka, malo peršuna, pa time puniš. Do ovde se uklapa u post i u dijetu. Ako hoćeš malo bogatije, možeš da narendaš malo nekog tvrdog sira odozgo.
A sećam i recepte gde su u svaki šeširić stavi samo malo putera, pa u rernu da pečurke omekšaju a maslac se rastopi.

ej, došla sam da vam kažem moje najnovije iskustvo sa anticelulit mazalicama
dakle, još prošle godine žena, koja je frik u brobi protv celulita i super izgleda i sve, kaže meni da kupim konjsku mast, onu crvenu, neka nemača8ka marka, da je mešam sa bršljen gelom obavezno, da to utrljavam svako veče, masiram (ili ako treniram ili trčim, šetam), da se uvijem u foliju i držim minimum tako 20 minuta, rezultati su ludi
i ja to pokušala, radim to već nekih desetak dana (možda malo više ili manje, kada sam kod kuće mažem se uveče, a ako idem u duge polubrze šetnje namažem pre šetnje) i stvarno primećujem razliku baš vidnui, skoro da nemam više celulita, prosto mi je nevrovatno, jer sam se pre nešto više od 10 dana gledala i baš smorila
e sad ne znam da li je od toga, ok jesam poslednja dva meseca baš vodila računa o ishrani, pijem dosta vode i zelenog čaja ali tek sada primećujem rezultate vidno baš, pu pu pu da se ne ureknem
eto...
tara, da li ti je ta žena išta rekla u vezi sa tim kada se ova mast ne bi smjela koristiti?
na jednom drugom forumu sam naišla na isti savjet u borbi protiv celulita... samo što ga nije probalo mnogo žena, pa i nije bio hvaljen... uuz to nije objašnjeno koja je uloga konjsk masti u svemu tome, da li je u pitanju efekat zagrijavanja i pojačane cirkulacije ili nešto drugo
ja sam ovo probala nedavno, i nije mi baš prijalo unutrašnjoj strani koljena, iako nemam problema sa venama, kao ni onom karličnom dijelu s prijeda, gdje se nalazi šav gaćica(kako ovo grozno objasnih:/) tu me je koža užasno svrbila, ne pekla, nego baš svrbila, i pošto ja tu imam strije od ranijeg gojenja, malo me je bilo strah da to nije neka negativna reakcija koju bi trebalo izbjeći.
(jesi li našla tegiće... si gledala možda i one strunjačice)
) Doneo mi je i zeleni i crni u lišću (kako da kažem) i neki rooibos koji je kažu jako zdrav (ali meni se baš ne dopad ukus)
ja sve pijem nezaslađeno

...ja dodam tableticu zasladjivaca u kafu i caj....od kad sam kupila maltex, njega dodam malo, pola kasicice kad doruckujem musli....
...inace Bi, sampinjoni su bili super...eno okacila sam slike da vidis
....kupila sam tunjevinu da sledeci put probam one Safirine..