Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A meni mama kupila juce 2 cokoladice i napravila pitu sa visnjama, sve za UH dan i nisam ni probala nista od toga.

Al nedaj boze da je krenula da przi/kuva/pece meso, ili da jede sir.........a ja ne smem da jedem:histericna:

....auuu...kakva si neka....i čokolade i pita...:(, pa ja bi jela i jela i jela...ja sam
propast živa kad su slatkiši u pitanju, sreća pa mi se to nije uvek videlo, a sad bi
isto samo neeeeessmeeemmm......:dash::dash:

Hej cureee :D
Ja jutros pojela neki sendvic sa suvim vratom, puuun svjezeg povrca, za rucak kajganu od 2 jajeta bez hljeba... i to je to.
Sad cu uzeti nekoliko shljiva i caos. :D

Od ponedeljka joga i tae bo, a mogla sam i na zumbuuuu :D
Zum zum zuuuuum :D

...dobar dan drugarice dijetalke....

...opet se nešto slabo piše ovde....
...ja od jutros standardno, nes i musli...juče sam uz pomoć Lasexa izbacila višak
tečnosti iz organizma i savršeno se osećam danas, inače mogu da se pohvalim
da sam juče primetila po farmericama koje su mi stalno nešto bile uske da su mi
šire i oko nogu, pa sam ih nešto stalno namicala...e, to je ono što sam dugo čekala,
ipak za sve treba strpljenja..a mi smo nekad nestrpljive pa bismo sve sad i odma...

...šta ću da ručam nemam pojma, nešto lagano samo nikako da smislim šta..:confused:

...dobar dan drugarice dijetalke....

...opet se nešto slabo piše ovde....
...ja od jutros standardno, nes i musli...juče sam uz pomoć Lasexa izbacila višak
tečnosti iz organizma i savršeno se osećam danas, inače mogu da se pohvalim
da sam juče primetila po farmericama koje su mi stalno nešto bile uske da su mi
šire i oko nogu, pa sam ih nešto stalno namicala...
e, to je ono što sam dugo čekala,
ipak za sve treba strpljenja..a mi smo nekad nestrpljive pa bismo sve sad i odma...

...šta ću da ručam nemam pojma, nešto lagano samo nikako da smislim šta..:confused:

evo i ja da se pohvalim-ja sam morala da stavim kaiš na farmerke koje su bile tesne-pretesne, isto su mi stalno spadale....:)
ja nisam na dijeti i jela sam danas neke domaćinske sendviče, ali i onaj lepi korenčić koji se zove daikon(nešto između bele rotkve i kelerabe po ukusu, sa puno soka u sebi) i breskve

Evo i mene, i ja doručkovala fin domaćinski sendvič jutros u 8, bila na praksi do malo pre.
Popila oko pola litre vode, i sigurno ću do kraja dana još litar (idem na zumbu)
Stavila ručak, biće nekog mesa i naravno salata.

edit: bravo za pantalone i kaiševe, to su najbolji pokazatelji stanja :)

evo i ja da se pohvalim-ja sam morala da stavim kaiš na farmerke koje su bile tesne-pretesne, isto su mi stalno spadale....:)
ja nisam na dijeti i jela sam danas neke domaćinske sendviče, ali i onaj lepi korenčić koji se zove daikon(nešto između bele rotkve i kelerabe po ukusu, sa puno soka u sebi) i breskve

...super Boko, do proleća ćemo mi ući u sve što smo mislile da više nikad nećemo...:zag:

...ne znam šta je taj daikon, nisam to videla na pijaci, mada je moja pijaca spala
na 5-6 tezgi, i preskupa je pa je i izbegavam...sutra ću verovatno svratiti na Kalenić,
jer će me put voditi tuda, pa možda se i "častim" nekim lepim povrćem...imala sam
to u planu danas, ali to je bilo juče onda sam danas ustala sva nikakva i tako da
sam konstatovala da mi je bolje da ne idem nigde....a možda je to graška velika:confused:

..Shushu, samo nemoj da preskačeš zumbu i biće to super, kod nas to ni nema
a i da ima mislim da je to ipak za vas mlade:)

Bravo zenske, svaka chast za hlache! :DDD

Ja se borim sa uskim hlachama,al bozemoj, treba strpljenja... Jutros pojela kajganu od 3 mala jajeta sa kashikom sira i krishku graham hljeba. Kasnije jela 1 krushku i malo grozdja, maloprije pojela shnitu hljeba namazanog sa malo pashtete i chaj.
Sirotinjska hrana hahahaha :D
I to je to...neko voce kasnije :)

A da, danas bilo puno krevetskih aktivnosti.. i missed it :)
Poshto je momak uchio, spremao vazan ispit, pa je vidjanje svedeno na minimalac... A samim tim i krevetske. :lol:

..eee..ja sam uprskala skroz večeras....jela sam sutlijaš..to nisam jela odavno
a jelo mi se nešto slatko, a hranljivo...:rumenko:ko zna koliko sam kalorija unela
u sebe...jedino što me teši je to što je tu mleko koje je potrebno ženi u mojim
godinama naročito....

Evo ja sad došla sa zumzumzuuumbanja :)
Trening traje sat vremena, koraci se brzo pohvataju :)
Ja ne pamtim napamet koreografiju nego gledam šta trener radi pa hvatam korak...
U stvari mislim da tako sve žene rade, evo danas je došla neka nova malo starija gospođa,
pohvatala je sve sa malim pauzama i greškama naravno, ali kaže da se ludo provela :)
Poslednjih 5 min treninha je istezanje

Evo vam sajt zumbe, ukucajte ovde vaš grad pa će vam izaćui gde sve ima i koji su termini:http://search.zumba.com/classes
Sad je počela Marina Perazić da je drži na par mesta, znate da priča da ju je zumba prepolovila :)
Ja idem u wellness sanus, 2500 mesečno, tri puta nedeljno

Meni ova zumba izgleda ko pripreme za slet :mrgreen: Odlichno je, pa to mozzemo uz ove klipove i same, kuchi :think:

E affro, ja sam imala problem sa slatkishima i reshila sam ih tako shto sam pravila dijetalne varijante istih. npr. bash sutlijash...skuvam pirinach u vodi, dodam samo malo obranog mleka radi ukusa, zasladim Sussina technim zasladjivachem i ubacim malo sushenog ananasa.
Ili
chiz kejk dijetalni:
Wellnes keks za podlogu, Ella sir mekani bez mlechih masti za fil, zasladjeno zasladjivachem, dodat imun radi ukusa, gore namaz od dijetalnog pekmeza.
Ukusno a mnogo manje kalorija nego standardne varijante.

Meni ova zumba izgleda ko pripreme za slet :mrgreen: Odlichno je, pa to mozzemo uz ove klipove i same, kuchi :think:

E affro, ja sam imala problem sa slatkishima i reshila sam ih tako shto sam pravila dijetalne varijante istih. npr. bash sutlijash...skuvam pirinach u vodi, dodam samo malo obranog mleka radi ukusa, zasladim Sussina technim zasladjivachem i ubacim malo sushenog ananasa.
Ili
chiz kejk dijetalni:
Wellnes keks za podlogu, Ella sir mekani bez mlechih masti za fil, zasladjeno zasladjivachem, dodat imun radi ukusa, gore namaz od dijetalnog pekmeza.

Sladoled: nemasna pavlaka, zasladjivach, voche po zzelji umutiti i zamrznuti.
Njami, a ni blizu kalorija koliko pravi

....hvala ti Pipi...:rumenko:
....ja se ono baš držim, ali me nekad stigne i ne mogu da se oduprem, a onda
pokušavam da nađem nešto što je kao manje zlo...mada ne verujem da sam ovog
puta baš uspela...a nisam jela sutlijaš ni ne znam od kad...:dash:

Dobro veče društvo!
Ja evo i dalje odolevam slatkišima, nisam jela detetove torte, a bilo ih je dve, muž mi malo pre sipao sladoled i samo sam ga vratila nazad.
Što se tiče ostalog, smanjila sam, ali ne smem previše da ne bih ostala bez mleka. Sve kao pustiću bebu do godinu dana, a onda fajront.

Edit:samo da znate, wellness keks je užasno kaloričan. :aha:

Ili
chiz kejk dijetalni:

Edit:samo da znate, wellness keks je užasno kaloričan. :aha:[/QUOTE]

Pipi, svaka čast za ove recepte. Meni naiđe period kad ne mogu da se uzdržim od nečeg slatkog. Evo upravo večeras... i pojela sam posle večere dve smokve, iako znam da ne valja voće uveče, ni posle obroka, ali mislila sam da će mi pomoći. Ali nije, a deca pojela sve kekse i onda sam uzela 2-3 kašičice slatkog od višanja. To inače u mojoj kući niko ne jede, niti pravimo, ali uvek mi neko pokloni.. i to onda služi za ovakve trenutke najveće krize.....

a mislila sam da na opasku o kaloričnosti wellnesa napišem da može da se zameni neki posnim keksom, i onda uzmem ambalažu od "AVALE" (jer deca pojedu sadržaj, a prazne kese, papire i kutije uvek ostave u plakaru) i tamo piše da u 100 g ima 440 kalorija. Tako da je, po mom mišljenju i to puno... a šta je 100 g keksa, pojedeš ga ko ništa...

Pipi, svaka čast za ove recepte. Meni naiđe period kad ne mogu da se uzdržim od nečeg slatkog. Evo upravo večeras... i pojela sam posle večere dve smokve, iako znam da ne valja voće uveče, ni posle obroka, ali mislila sam da će mi pomoći. Ali nije, a deca pojela sve kekse i onda sam uzela 2-3 kašičice slatkog od višanja. To inače u mojoj kući niko ne jede, niti pravimo, ali uvek mi neko pokloni.. i to onda služi za ovakve trenutke najveće krize.....

a mislila sam da na opasku o kaloričnosti wellnesa napišem da može da se zameni neki posnim keksom, i onda uzmem ambalažu od "AVALE" (jer deca pojedu sadržaj, a prazne kese, papire i kutije uvek ostave u plakaru) i tamo piše da u 100 g ima 440 kalorija. Tako da je, po mom mišljenju i to puno... a šta je 100 g keksa, pojedeš ga ko ništa...[/QUOTE]

...ma da svaki taj keks ima kalorija koliko hoćeš, to što je kao posan ne znači i da
nije kaloričan...
...ja bi onda pre rizikovala sa ovim wellnes ako ništa sigurno ima bolji sastav, nego
ostali keksi....
...nisam ništa jela posle onog sutlijaša...i sad sam gladna ko pas...odoh da popijem
jednu čašu jogurta...imam balans srećom...

a mislila sam da na opasku o kaloričnosti wellnesa napišem da može da se zameni neki posnim keksom, i onda uzmem ambalažu od "AVALE" (jer deca pojedu sadržaj, a prazne kese, papire i kutije uvek ostave u plakaru) i tamo piše da u 100 g ima 440 kalorija. Tako da je, po mom mišljenju i to puno... a šta je 100 g keksa, pojedeš ga ko ništa...[/QUOTE]

Za boldovano, ako imas krizu za slatkim, ili ti padne secer,bolje je da pojedes nesto tako jako slatko, nego keks. Em ce brze kriza da prodje, em ti manja kolicina treba da zadovolji prvu potrebu za slatkim.

Ja danas zabusavam za rucak, nisam stigla nista da spremim za skrobni dan, pa cu da rucam sta stignem (za dorucak obavezno voce)

I da jos 1 kg je otisao, tako da je sada -3 :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back