Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Dobro jutro!
E, sinoć sam čitala Bruzlija i crkla sam od smeha kako ga je Parka iznervirala.
Ali je dao zanimljive savete u vezi ishrane, onako baš u detalje za koje nisam znala. Kad je vežbanje u pitanju tu sam ekspert, ali kad je ishrana u pitanju slabije baratam.
A to zato što mi je celog života bilo lakše da se znojim k'o stoka i vežbam, nego da vodim računa o ishrani.
Mada, ja nisam sklona bilo kakvom preterivanju. A brojanje kalorija, gledanje na sat i strogo kombinovanje hranljivih sastojaka je za mene preterivanje. Ja sam pristalica raznovrsnosti. Samo treba gledati da se što manje jedu prazne kalorije i to je to...
Što sam pametna na sabajle...
E, sinoć sam čitala Bruzlija i crkla sam od smeha kako ga je Parka iznervirala.

Ali je dao zanimljive savete u vezi ishrane, onako baš u detalje za koje nisam znala. Kad je vežbanje u pitanju tu sam ekspert, ali kad je ishrana u pitanju slabije baratam.

A to zato što mi je celog života bilo lakše da se znojim k'o stoka i vežbam, nego da vodim računa o ishrani.

Mada, ja nisam sklona bilo kakvom preterivanju. A brojanje kalorija, gledanje na sat i strogo kombinovanje hranljivih sastojaka je za mene preterivanje. Ja sam pristalica raznovrsnosti. Samo treba gledati da se što manje jedu prazne kalorije i to je to...

Što sam pametna na sabajle...

, bas sam se obradovala jutros.

ili da odem do Maxija u Čika Ljubinoj, tamo imaju gotova jela, pa da uzmem neko povrće sa ili bez mesa. Jednom sam jela neku piletinu sa povrćem... bilo je mnogo lepo. Uzmem 150 g. bude mi dovoljno, a ni ne izađe me mnogo skupo.

) i uporedjivali misice (on ima kompleksan program vezbanja,kod njega je trening 2h bar 4 puta nedeljno a i pije proteine) i mogu vam reci da sam skoro zadovoljna tu je sve cvrsto,noge zategnute,gooza fali jos jedan malo deo da dodam da se dobije savrsena oblina,ali i ovako je sjajna (moja gooza
Evo i sad, otkad sam ovde sa vama, u par momenata sam se spuštala na 60-61... ali samo na dva-tri dana.