Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.....:lol:

....od ponedeljka idem na sve analize, da vidimo u čemu je caka, šta je to
što mene od jogutra, vode, malo povrća i mesa, čini da budem ovolika...:mrgreen:

...upute uzela, samo da poranim u ponedeljak...

Drage moje,

moram da se izjadam
Sinoc mi dosla mama i donela gomilu hrane i ja sam dva puta vecerala
Jutros sam jos dobro prosla s 61.5kg
a na moru necu drzati dijetu, ali cu glwdati da jedem manje hleba i bez slatkisa, kao i do sad
kako mi je krenuo odmor, tako sam se ja opustila bukvalno u svakom smislu....
sto znaci i s hranom
a rucacu pohovane tikvice, pa nek ide zivot...

na moru nema potrebe držati dijeti, jer te voda ispije, umori plivanje, sunce, plaža i sve ostalo
ja na moru uvek smršam a jedem baš
inače opet sam povratila 2 kg i opet sam na prokletih 58 : I

..super..ti si sretna žena...:lol:

..moji nisu, ali ću zato znati šta ne valja, i šta treba da se leči...

Dobro, možda mi je malčice lenja štitnjača, trebalo bi više joda i omega 3 i 6 masnih kiselina da unosim. A koja si krvna grupa? Primetila sam da se kod većine žena koje su radile test intolerancije na hranu rezultati uglavnom poklapaju sa onim o čemu piše imunolog, dr Piter Dž. Di Adamo, inače pobornik ishrane po krvnim grupama. I da, fingers crossed!

Dobro, možda mi je malčice lenja štitnjača, trebalo bi više joda i omega 3 i 6 masnih kiselina da unosim. A koja si krvna grupa? Primetila sam da se kod većine žena koje su radile test intolerancije na hranu rezultati uglavnom poklapaju sa onim o čemu piše imunolog, dr Piter Dž. Di Adamo, inače pobornik ishrane po krvnim grupama. I da, fingers crossed!

...0+

Pa onda ti ne odgovara toliko mlečnih prerađevina. I izbegavaj crvenu hranu tipa jagoda, paradajza... i žitarice svih vrsta, i kvasac, a krompir je zlo kakvog nema, i ja sam 0+ i od krompira se ospem kao da mi je osinjak pao na glavu. :sad2:

...jedino od toga krompir ne jedem skoro uopšte..ili jako retko..kad baš moram...

...ne znam kako bi bez mlečnih proizvoda, naročito konkretno mleka i jogurta,
al' baš bi mi to bila kazna...:(

...nekako ja jedem ono što mi prija..a, mislim da sa dobrom terapijom, neće biti
problema, i da ću opet moći da jedem sve što volim...

...jedino od toga krompir ne jedem skoro uopšte..ili jako retko..kad baš moram...

...ne znam kako bi bez mlečnih proizvoda, naročito konkretno mleka i jogurta,
al' baš bi mi to bila kazna...:(

...nekako ja jedem ono što mi prija..a, mislim da sa dobrom terapijom, neće biti
problema, i da ću opet moći da jedem sve što volim...

Ograničava količinu na neki minimum, a možeš da probaš onu žutu Kravicu bez laktoze. Inače, uz test intolerancije dobiješ tromesečnu preporuku šta i kako da jedeš/ne jedeš, onda ponavljaš kontrolu posle tri meseca.

Joj, jeste da na moru te voda iscrpi i sve, ali se meni otvori apetit jos vise
ja se na moru cak i ugojim :(
nema, kako sam presla 30-tu, tako stvarno moram stalno da vodim racuna i sta i kad i koliko jedem :(

joj, i ja.... ali ja od svih "morskih" aktivnosti najviše volim da ležim i čitam....
a onda se obično sami hranimo, pa tu bude previše sendviča... kuvam ja i odemo i u restoran... ali opet nekako to nije onako raznovrsno kako uspevam da se hranim kod kuće.

a i ovo dalje potpisujem. nema opuštanja ni na trenutak, odmah nas kazaljka na vagi kazni

Ja bila danas, tj. juče u prirodi pa se pravio roštilj koji sam ručala i večerala... i onda sam rešila da zamenim voćni i proteinski dan... tako da ću danas voće i povrće jer sam juče jela meso... usput mi se negde izgubio uh dan... ali neću ni da ga ubacujem, kad mi se sve lepo uklopilo bez njega...

ja sam isto pogubila dane skroz
ebeš ga, na odmoru sam...
ne preterujem, ne jedem mnogo, vaga stoji tamo gde je i bila (ispod kreveta:p)....
jedem salate i sir i roštilj...i lubenice i voće i poneku crnu čokoladicu onu bambi...:rumenko: sa malinom:rumenko:

joj, i ja.... ali ja od svih "morskih" aktivnosti najviše volim da ležim i čitam....
a onda se obično sami hranimo, pa tu bude previše sendviča... kuvam ja i odemo i u restoran... ali opet nekako to nije onako raznovrsno kako uspevam da se hranim kod kuće.

a i ovo dalje potpisujem. nema opuštanja ni na trenutak, odmah nas kazaljka na vagi kazni

mene je vc i kaznila:(
jutros 62:(
bez veze
moracu na moru da povedem racuna:(
juce mi muz pokazuje sliku s mog rodjendana (pre dijete) i sinoc me sliknuo, posle dijete, razlika je drasticna
i onda sam sebi rekla - ima da vodis racuna kako znas i umes
sto to lepo zvuci:(

ja sam isto pogubila dane skroz
ebeš ga, na odmoru sam...
ne preterujem, ne jedem mnogo, vaga stoji tamo gde je i bila (ispod kreveta:p)....
jedem salate i sir i roštilj...i lubenice i voće i poneku crnu čokoladicu onu bambi...:rumenko: sa malinom:rumenko:

pa to ti je kao da jedeš voće ;)
a i dobro je da je vaga tamo gde je i bila :zcepanje:
treba se ipak opustiti na odmoru, važno da se ne preteruje sa nekom lošom hranom...
ja uvek kad sam kod kuće teže poštujem neka pravila

pa dosadno bre bilo ovih dana...
vrućina, ja dobila pa ne mogu na plivanje, šta god počneš da radiš vruće ti...
ležiš i ....šta drugo nego da gricneš nešto....
nisam preterivala, ok sam...
odoh na pijac, neću naći džigu...:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back