Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj, Afro, da se sekiraš, svima su nam nešto loši dani....
Ajde, pridruži nam se u obuci kako da sakrijemo sadržaj. Znam da i ti voliš da naučiš nešto novo.
Malo spamujemo temu, ali mislim da nije važno, dok se lepo družimo :super:

...eeeeee..ja to stvarno ne znam...:eek:

...hehhe..kao da sve ostalo znam...:lol:

...odoh da ipak nešto stavim u stomak a da nije tečno...pa se vraćam:ok:

Nije lepo da se ovde žalim na muža, ali samo kupuje neke slatkiše.
Evo večeras sam opet u frižideru našla kesu iz Štarka a u njoj kilo svita..
pa sad ti ajd' budi karakter i drži dijetu, pazi na ishranu, zdravo se hrani...:rtfm:
a voliš sve to.... eeee

ovo su "one" farmerke", koje sam čuvala da u njih jednom uđem...
nije to još kako treba, daleko od toga, ali obukla sam ih....i da naglasim-nemaju lasteks ni elastin u sebi...

http://img294.imageshack.us/img294/5016/023am.jpg

:vatromet:

Nije lepo da se ovde žalim na muža, ali samo kupuje neke slatkiše.
Evo večeras sam opet u frižideru našla kesu iz Štarka a u njoj kilo svita..
pa sad ti ajd' budi karakter i drži dijetu, pazi na ishranu, zdravo se hrani...:rtfm:
a voliš sve to.... eeee

Ja sa mojim nemam problema, on kupuje samo voće i povrće i tu i tamo sir i suhomesnato, i sam je na low-carb režimu a karakter je, mnogo više od mene. A još i radi po ceo dan i ima frižider u kancelariji, kad ga menjam nedeljom, obavezno mora da dopunjaava, celu dinju i sav sir mu pojedem. :lol:

Baš ti muž fin :worth:

Dobro jutro/dan... popila sam čajić, sad ću neko voće za doručak, nakupovala sam juče svega.
Sinoć opet udarila po napolitankama... i nervira me što sad moram da pazim šta pišem ovde i ne mogu onako od srca da vam se požalim, sve mislim sad će neki glas savesti da se javi ovde da mi svašta kaže :rtfm:
Ali bez obzira na rizično ponašanje uveče, nisam nezadovoljna. Juče sam puno hodala, po onoj vrućini, još na štiklama, ja mislim da se to računa duplo... treba tu balansirati, više mišića se aktivira ...:)

sve radim pogresno
nikako da uspostavim pravilan rezim ishrane
evo danas, popila sam kafu i nista nisam jela... kao ja mislim sagraditi misic, kako mislim da imam snage za trening?
i onda se pitam zasto sam letargicna
pa i ne bila kada se hranim lose

da imam dobre pare, prva stvar koju bih uradila bila bi neka dobra kuvarica... neka fina zena da mi sprema klopu
ja sama to nikako ne mogu
godinama pokusavam da udjem u kuhinju, i ne ide mi... jelo koje se sprema pola sata ja spravljam pola dana...

i ta probava... nekoliko dana sam bila van bg-a... i uopste nisam isla u vc
ne mogu da idem u vc kada nisam u svom stanu, jednostavno ne mogu... imam neku blokadu
i bas se lose osjecam

citam na ljisu... parka pocela da trci... gledam i ovdje taru na rolerima... vi jedete kao vrapci
a ja nikako da uradim nesto
jos ako je linda izdrzala onaj gladni dan
ja sam izdrzala pola, i onda zaboravila da ne treba da jedem, pa sam stukla sendvic

ne mogu da idem u vc kada nisam u svom stanu, jednostavno ne mogu... imam neku blokadu
i bas se lose osjecam

citam na ljisu... parka pocela da trci... gledam i ovdje taru na rolerima... vi jedete kao vrapci
ja sam izdrzala pola, i onda zaboravila da ne treba da jedem, pa sam stukla sendvic

:zag:
Teško je. Svima nam je teško. Malo, malo pa posustanemo. Ali šta god dobro uradiš za sebe - znači. I najmanja mrvica. Znam ovaj gore problem. Meni se isto dešava. Tu ti ne mogu pomoći. Nemoj da gledaš ove što trče i voze rolere. Možda je to previše za tebe. Šetaj. Stvarno treba primenjivati ono... sidji jednu stanicu ranije, odpešači pa sačekaj bus na sledećoj.... idi u dalju prodavnicu.... to su sitnice koje ja ponekad primenjujem.... ne uvek, ali budem zadovoljna i tim malim. Nemoj da postavljaš sebi odmah prevelike ciljeve. Skoncentriši se prvu na jednu stvar. Možda da pojedeš neki mali sendvič ili neku voćku pre te kafe ujutru.... pa posle polako, još ponešto....

Žurim sad na posao.... pa se javljam kasnije....

i bas se lose osjecam

Hajde, glavu gore, ti si me podsetila na sjajnu dijetu i zahvalna sam ti na tome! :zag: Ne znam da li si ti mislila samo da svakog dana kad je Mesečeva mena odgladuješ ali ja napisah na koju sam ja varijantu mislila. Pokušaj, stvarno nije teško, a daje rezultate.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back