Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm, skinula sam dva kg, kada bih uspal još 1,5 kg to bi bilo idelano
vozim rolere i idem na plivanje, malo sam smanjila hranu tj večeru i dalo je efekta
samo da me ne popusti ta vožnja rolera, do sada sam se uvek smarala da moram da idem sa nekim, ali pošto više niko iz mog okruženja ne vozi rolere odlučila sam da idem sama, ***, stavim slušalice na uši i pičim, kad već daje efekta

..tako i nastavi, ako budeš čekala na društvo, načekašeć se....:heart:

vozim rolere i idem na plivanje, malo sam smanjila hranu tj večeru i dalo je efekta
samo da me ne popusti ta vožnja rolera, do sada sam se uvek smarala da moram da idem sa nekim, ali pošto više niko iz mog okruženja ne vozi rolere odlučila sam da idem sama, ***, stavim slušalice na uši i pičim, kad već daje efekta

tara, to je baš cool... ja uvek volim da vidim devojke koje tako nešto čine za sebe....

ja sam jutros popila običnu tursku kafu na terasi. Ne znam zašto sebi to ne priuštim češće... u stvari, znam. Pijem je ovde na Krsti sa vama... :heart:

I mislila sam da je ona kafa marketniški trik, ali nastaviću da je pijem tako ponekad, njom se malo i zasladim, umesto sladoleda koji ne jedem uopšte... mora nekad malo ;)

...jogurt pijem balans ili vivu...od mleka redovno samo ono u čemu i nema ničega,
sa 0.5 ili 1.6%mm u najgorem slučaju...kajmak retko, pavlaku tad, a pre toga se
i ne sećam, sire jako retko samo fetu...znam da nije baš dijetalna, ali je to tako
mala količina da ne verujem da je moj stomak i registrovao...meni je doktorka preporučila
neke omega katrnitin tablete za čišćenje krvnih sudova, ali i gvožđe obavezno pošto
je u pitanju i anemija:dash:

Pa od čega onda?! A za gvožđe Tot'hema? :sad2: Jedino su čajevi za urinarne infekcije odvratniji od nje ali stvarno pomaže. A celog pretprošlog leta sam pila sok od cvekle, šargarepe, limuna i pomorandže... Ubacivala sam ja i jabuke u njega, i bio je čak i ukusan, pila sam to radije nego Tot'hemu pa ne mogu tačno da procenim, pomaže oboje.

Super, samo napred! :super:

au, mimi's, sad si me baš zabrinula. a ja sve mislim ti obični jogurti sa 3,2 % mm nisu strašni. Kao imaju druge zdrave stvari pa ovo može da se proguta. Valjda se ta opasnost odnosi na kačkavalje, punomasne sireve, kajmak i to što ima 50% i više mm, ne na jogurt od 3,2. uostalom koliko se toga popije. Valjda ne više 1/2 litre dnevno
Doduše ja ne uspevam ni da pijem jogurt. Kad poštujem ovu un dijetu, onda jedem te stvari samo svaki četvrti dan, kad mogu i meso, ribu i jaja, i onda obično jedem meso ili ribu, a slabije mlečne proizvode.
Nego, kad pominješ taj L- karnitin, jesi videla onu grand kafu u kesicama slim&fit... sa Q10 i L-karnitinom. Šta misliš, ima li to neke veze ili je samo marketinški trik... Meni se svidela, mada uglavnom nisam ljubitelj tih "obogaćenih" kafa.... poredila sam je sa nekom koju sam u tom momentu imala, sa dodatkom milka čokolade. Ova "slim&fit" ima više kalorija...
Ma nije da se ja nešto uzdam u nju, napravim nju svaki 3.-4. dan, a najčešće pijem najobičniju nes kafu.... nego da ne ispadne štetnija.. kao ta mlečna mast..

Nutricionisti preporucuju lakse da napravimo izbor zamene za lakse mrsavljene i manjeg unosa kalorija
:
1.Punomasno mleko/ obrano mleko
2.Pavlaka sa nad 20%masnoce/Jogurt ili kefir
3.Kajmak/Posni sir
4.Puter/Mladi sir (onaj koji se kupuje svez)
5.Ovci sir,Kackavalj/Kravji sir

ja se pridrzavam ovoga i mislim da je sasvim ok

hvala, Brineta, korisni saveti......
i ja se trudim da to koristim

Nešto smo zapustili ovu temu prethodnih dana, neki otišli na more, neki na adu, neki se slabije pridržavaju dijeta, neki se istopili od vrućine :confused:
Ja lično sam malo batalila un dijetu i to zbog rižota s morskim plodovima :zper:
Pa, nekako mi bilo besmisleno da jedan dan jedem morske plodove, a drugi dan rižu....
pa sam lepo dva dana jela to zajedno. Posle sam napravila musaku od tikvica... dobro, to može, kombinacija mesa i povrća, ali je i to bilo za dva dana.... pa opet nisam mogla da poštujem to po danima. A već pre toga sam zamenila neke dane, neke zaboravila, pa mi se sve pomešalo. Uglavnom i dalje jedem voće za doručak i trudim se da pravilno kombinujem namirnice....

ja sam jutros bila u akciji, sa sinom na adi, plivala, onda malo išla do pijace i popodne spavala ko tresnuta..
ubi ova vrućina danas, a kod mene zamračeno i klima, samo da spavaš...
pojedem šta se nađe-pola pljeske, dve breskve, nesicu, malu crnu bambi čokoladicu...
sad čekam da mm dođe sebi pa da njega odvučem na adu
zarđaću od ovakvog odmora, bar malo da plivam

da, da i pola je u frižideru...
obično su od 11 kg-pola smažemo odmah, jer ne može cela u frižider :rumenko:, a drugu polovinu jedemo sutradan
a od toga ne možeš da se ugojiš, a ne možeš ni nešto drugo da jedeš...
proglašavam dijetu "lubenica":D

ma pao je :sad2:
instruktor mu se razboleo i ovi ga izmaltretirali samo tako, čekao je četiri sata, poslednji polagao, do tada su se i policajci smorili i tako..
kažu nesigurna vožnja-pa kako neko ko još nije položio može da ima sigurniu vožnju, za to ti treba iskustvo...

a pistaće obožavam, kao i indijski orah, samo mi malko skupo...

Ja volim pistaće, ali ih ne jedem jer su mnogo skupi. Jeli smo ih kad smo bili u Bugarskoj na moru, tamo je cena bila malo prihvatljivija.
A ne znam da li goje... verovatno goje...

Kako to misliš, jela si samo ujutru? Posle ništa do sledećeg jutra? :eek:

Ja volim pistaće, ali ih ne jedem jer su mnogo skupi. Jeli smo ih kad smo bili u Bugarskoj na moru, tamo je cena bila malo prihvatljivija.
A ne znam da li goje... verovatno goje...

Kako to misliš, jela si samo ujutru? Posle ništa do sledećeg jutra? :eek:

ima 18 godina....
ali svejedno, nemoj tako da radiš veštičice, srušićeš se negde, meni se to dešavalo u tim godinama-zaboravim da jedem i nizak pritisak se još više sroza i ....na infuziju...

ma pao je :sad2:
instruktor mu se razboleo i ovi ga izmaltretirali samo tako, čekao je četiri sata, poslednji polagao, do tada su se i policajci smorili i tako..
kažu nesigurna vožnja-pa kako neko ko još nije položio može da ima sigurniu vožnju, za to ti treba iskustvo...

a pistaće obožavam, kao i indijski orah, samo mi malko skupo...

Ako je prvi put polagao... to tako uvek bude... Neće ni da puste odmah. Mora nekoliko puta da dodje, da uzmu malo para, pa da mu istekne lekarsko uverenje, da i ta komisija uzme još malo para .... nema to uvek veze s tim kako je on vozio...
Bar je tako bilo u moje vreme, kad sam ja polagala pre 22 godine. A kako stvari stoje, svi su se u medjuvremenu samo još više obezobrazili...

Tačno, ne treba izlaziti po ovom vremenu.... Došlo je dotle da ja jedva čekam da krenem na posao jer ovde (sad sam na poslu), za razliku od kuće, imam klimu, a onda ostanem uveče duže nego što bih morala.
E, a provalila sam kad imam autobus sa klimom, pa idem njime. Nisam si loše udesila život :zper:
Ne može se reći da nam gradski saobraćaj nije znatno poboljšan. Sad, što nekima nikad ništa ne valja i što samo vole da kritikuju...

de ste zene?
:D

jutros popila kafu, musli sa mlijekom... to je bilo za dorucak
rucala majusnu krisku razanog hljeba( i to onog pravog, tvrdog), batacic( deminutiv nije od milja, nego je bas bio majusan:)) i salatu od paradajza... malo sam i pavlake uz to... nju sam mogla izostaviti
posle lubenicu

upravo odmaram od treninga... bajs i steper... ima da se vratim u formu, ne zvala se ja pil

i gladna sam kao vuk

ovo od danas mi se ne cini mnogo
imam jos piletine... mogla bih nju i opet paradajz

moram podijeliti svoje impresije sa vama
obucem ja farmerke danas, i sve ok, malo landaraju oko butina, ali neznatno i odem do radnje... cim sam ziasla iz zgrade postalo mi je jasno da moram drzati ruke u dzepovima da se farmerke ne bi srozale na kukovima
butine ostale istog obima, ali mi se struk i bok bas utanjio
imam opasnu razliku izmedju sirine ramena, struka i kuka:D
a nikako da se utanje moje butkice

....bravooooo...baš ti je krenulo lepo...:super:

....nastavi da vežbaš, mislim da će biti efekta i na butkama..samo ne odustaj
nikako...kad već imaš volje da treniraš....:lol:

...to što si pojela danas, skoro i da se ne broji, slobodno večeraj piletinu i
paradajiz...samo nemoj hleb...:think:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cak sam i juce ucila da plivam
bicu riba:lol:

hvala afro na podrsci:heart:
ja drugima znam dati savjet, i nekako mi se cini da dajem dobre, ali, kada sam ja u pitanju, to ide samo u teoriji
posavjetujem se i ne znam da to sprovedem
da li sam lijena, letargicna, sta li

moram iskoristiti ljeto... ako sam prosle godine mogla napraviti cudo u profesionalnoj sferi, ove godine moram i kada je tijelo u pitanju

i bas me ohrabruje sto sam se otopila u bokovima
sve se pipkam i stipkam:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back