Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja burek nikad ne mogu da pojedem ceo, u kojoj god pekari da ga jedem.
Valjda mi je jak, šta ja znam.
A i jeste mi se malo smanjio apetit.
Ili je u pitanju to što jedem više salate, koju ranije nisam uopšte jela.
Pa se najedem od nje.

Za doručak kriška prepečenog hleba, malo pilećih prsa.

..od svega što sam danas pojela...najveći deo je bio sama sebe:mrgreen:
..nešto sam žvakala, od prilike ono sve standardno kao do sada, samo
tek da mi nije prazan želudac...mada mi je trenuto sasvim svejedno, jel
mnogo, jel malo....
...ima mleka, to je važno...pa ću to umesto večere...ionako ne verujem
da bi više išta mogla da zagrizem da da mi ne ostane u grlu....:mrgreen::sad2:

zene,znam da sam zapostavila ovu temu ali to je zato sto u poslednje vreme moja ishrana nije licila ni na sta
nije to bilo preterano ali nije ni imalo previse smisla
ali jutros sam se merila i -5:) posle toliko vremena,nisam mogla da verujem tri puta sam silazila s vage i vracala se na nju
kaze mi mama "jao koliko imas lepe garderobe" ja joj kazem da sve isto imala i prosli put kad smo se videle,a ona mi kaze "ma ti si smrsala pa ti sad sve lepo stoji" :)
vec sam se hvalila da sam kupila na decjem haljinu,e pa ako je probam danas postavicu je

ja sad ne bih izlazila iz istih :lol:
sad sam provalila,treba da se krene na dijetu u decembru a ne u martu,jer kad krenes u martu ne mozes potpuno da udruzis prolecnu euforiju i euforiju skinutih kg,nego to nekako ide jedno za drugim
a kad do marta vec smrsas kako si zelela onda dodje prolece a ti samo nabacis neko haljince ili slim i baletanke i napolje :D

mislim da jedno vreme ni neću, pošto sam od deset pari farmeroca, mesecima, nosila samo jedne, u koje sam mogla da udjem, mislim udjem ja nekako i u ostale al samo čekam kada će negde da puknu, a kad sednem negde lepo mi nije dobro koliko mi prepolove stomak...
i jeste kulije kada kreneš sa dijetom u decembru, ja sam uvek kretala u martu(mada se nikada ovoliko nisam ugojila), ali volela bih, mnogo bih volela, da krenem na neki fitnes ili bilo koju fizičku aktivnost ...

Dobro jutro dijetalke moje :)

Ja sinoć došla iz BGa, nisam mnogo jela ali nekako kao što je Linde rekla, bez ikakvog smisla.

Ali su mi svi redom govorili da sam primetno smršala...Roditelji, njihove kolege u kancelariji, čak i momak koji me viđa svaki dan... valjda kad je otišao taj peti kg, ja sam dobila pa sam bila naduvena sva, i sad sam konačno splasnula skroz...
U svakom slučaju dobar je osećaj kad te stalno hvale :)

Ovo lepo vreme mi je dalo neku posebnu energiju, sad ću malo na trčanje (brzi hod) po kraju.
Obožavam sunce.

E da, i ušla sam u pantalone koje sam kupila pre leta (pre nego što sam se ugojila dodatnih milion kila) kao cilj. Mogu čak i da ih zakopčam, ali još uvek ne mogu da dišem u njima i ne osećam se najudobnije :p
Koji cm da ode sa svakog dela tela i ja imam dva nova para farmerki

Vericice samo sa druži ovde sa nama, i dobijaćeš svakodnevno nadu i podršku :)
Mnogo je lakše uz druge dijetalke :)

E, ima da izračunam koliko je ova tema ukupno izgubila kilograma :lol:

Poslednja izmena:
sve kg sam vratila...
mrzim sebe
i mrzim prolece
u majicama se vise vide naslage:(
mrzim i onu temu dole

Citala sma na pocetku temu i secam se da si ti drzala dijetu sa vinom, tj. zamenila si hranu vinom i to mi je ostalo upecatljivo, posto je to jedna velika greska. Alkohol mozda ima malo kalorija, ali se ponasa kao UH u toku varenja, a drugo sta kada prestanes sa dijetom i pocnes da jedes? :sad2:

Izvini, ako sam te pomesala sa nekom drugom forumasicom.

Probja da jedes u tom periodu, ali malo........koa i vecina na ovoj temi. Ako pijes vino, ono se ponasa kao UH, a ako ga preskocis samo pravis veliki razmak izmedju obroka i izgladnjujes se.
A vino samo u specijalnim prilikama, tj. ako bas imas neku proslavu ili nesto slicno i znas da ne mozes da ne pijes tada.
Meni u martu predstoji odlazak na nekoliko rodjendana i znam da cu da pijuckam tada, jer bih se smorila da svi oko mene piju, a ja da cevcim mineralnu vodu. :lol: Ali ograniceno dve case belog i to je sve (oko 4dl)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back