Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije me bilo prethodnih dana, racunar me zeki:udriglavu:
Moj bilans je -7!

Znači sa tvojih -7 smo izgubile 58 kilograma! Wohoooo :)

Sofche, definitivno moraš da daš sliku stručnom žiriju tj nama :)
A nemoj toliko da se brineš oko kilograma, mogu dve osobe da budu visoke 175, jedna da izgleda skroz dobro sa 75 kilograma, a druga predebelo.

Moja najbolja drugarica je niža od mene 2-3 cm, znači nije velika razlika, i njoj je idealna kilaža oko 50 kg.
Ja stvarno mislim da bih sa 50 kg izgledala kao kostur. Sećam se da sam toliko kilograma imala u osnovnoj, i jesam ja tada bila vitka, ali nisam imala ni sise ni dupeta.

Sad npr mislim da bi mi skroz dobro stajalo 60-65 kg (nisam ni sama sigurna koliko tačno, ali gledam u odnosu na sadašnji izgled i kilažu).

Tako da ti pazi, iskombinuj to da se dobro osećaš i da dobro izgledaš, da ne preteraš :)

edit: I naravno čim počne lepo vreme, malo rekreacije za zatezanje ;) Kad se fino zategneš neće ti se kilaža promeniti, nećeš smršati, ali će ti telo izgledati mnogo lepše i vitkije ;)

Poslednja izmena:
E da, doručkovala sam voće, sad pijuckam limunadu,
za ručak ću izvaditi nešto iz zamrzivača... ***, kraj
meseca je nema se para pa se vade zalihe sa početka
meseca :lol:

Ova kiša me totalno spucala, došla sam sa faxa u pola 2,
već u 2 sam zaspala i malo pre sam ustala.

Ali sad da mogu, letela bih :p

~176,7 :)

[meni to nije visoko,al ae :roll:]
e pa onda defiitivno imas takvu gradju,posto slike ne pokazuju da si debela,tako da nemoj da se brines....verovatno imas veliku masu i u misicima i to je to.

ja bih recimo sa 75 kilograma izgledala debelo,mlohavo i rumeno (imam 175) ali je moja gradja drugacija.ti sasvim ok izgledas,i nemoj da se brines (naravno ako oces da izgubis jos kila samo napred,al nemoj da gledas cifru,vec ogledalo i da li kipi i preliva se sa svih strana ili ne) :)

bas se radujem za sve koje ste imale uspeha u dostizanju zeljene kilaze :)

...dobro veče devojke:)

...malo sam čitala šta ste pisale...i još uvek ne znam koja je razlika u mojoj
kilaži sad i pre..ali više nemam onaj pojas za spasavanje oko sebe, deo na
struku koji mi je jako smetao kad stavim ruku na leđni deo struka više NE
POSTOJI:think::super:

...danas me je koleginica pitala, dokle mislim tako...i zaključile smo da mi
lepo ide....neću još dugo da se mučim, ali ću sve od sebe dati da uđem u
neke od letnjih pantalona, koje su prošlog leta samo skupljale prašinu u
ormanu....

..inače danas za doručak standardno...samo sam već nekoliko dana umesto
običnog nemasnog jogurta počela da pijem Imlekov Balans, i nije da samo
na njemu piše da normalizuje metabolizam, već deluje...a nisam im baš
verovala...

...ručala nešto malo oko 15h...u 18 popila svoj topli nes...i to će biti to za danas...:)

e pa onda defiitivno imas takvu gradju,posto slike ne pokazuju da si debela,tako da nemoj da se brines....verovatno imas veliku masu i u misicima i to je to.

ja bih recimo sa 75 kilograma izgledala debelo,mlohavo i rumeno (imam 175) ali je moja gradja drugacija.ti sasvim ok izgledas,i nemoj da se brines (naravno ako oces da izgubis jos kila samo napred,al nemoj da gledas cifru,vec ogledalo i da li kipi i preliva se sa svih strana ili ne) :)

bas se radujem za sve koje ste imale uspeha u dostizanju zeljene kilaze :)

Iskreno, hocu da prva cifra bude 6,pa makar to bilo i 69 kg :)
To je josh 6 kg. ;)
Srecja, ne kipi nishta :worth:

Ovih dana cju icji kupiti hlache nove,zanima me koja cje velichina trebati :)
Kad sam startala, nosila sam 33,a sad stanem u 30-31 :) :heart:

Nego,danas sam bila nevaljala...nishta nisam jela osim dvije zdjelice sutlijasha, narandze,chashe jogurta i komada neke torte. Mislim,kalorijski sam ispunila kvotu,ali... nezdravom hranom. :rumenko::rumenko::rumenko:

Sutra u nabavku zdravih namirnica,prazan mi frizider :)

pocela sam da citam knjigu zdrava ishrana za neupucene.tu pise da 3500 kalorija je potrebno da bi dobili ili izgubili pola kilograma.to znaci da ako smanjimo dnevni unos sa 2000 na 1700 kalorija dnevno i odrzavamo isti nivo fizicke aktivnosti,za dvanaest dana cemo skinuti(samo) pola kile.

Neopisivo me bole leđa od sedenja i rada za kompjuterom...
Sutra idem da kupim kvartalnu kartu i da se potopim u bazen....:lol:
jedva čekam, al kakve sam sreće sutra ću da dobijem:roll:

.....neudobna ti je stolica:heart:..ili nisi navikla, ja provodim po minimum
12h..ispred kompa, što na poslu, što kod kuće, i nemam taj problem,
navika je čudo...
....a to drugo, pa postoje tamponi, i da te bog vidi...plivaj bre kad možeš,
šta ima zdravije od toga:think:

pocela sam da citam knjigu zdrava ishrana za neupucene.tu pise da 3500 kalorija je potrebno da bi dobili ili izgubili pola kilograma.to znaci da ako smanjimo dnevni unos sa 2000 na 1700 kalorija dnevno i odrzavamo isti nivo fizicke aktivnosti,za dvanaest dana cemo skinuti(samo) pola kile.

Uh, kakva zamena teza, strasno!
Iskaz je istinit, ali nema veze sa realnoscu.

znam, ali baš prvi dan ne mogu...
nije to samo od položaja, to je i od stresa, baš je gadno ovih dana, vidiš da nemam strpljenja ni da pišem ovde....:sad2:
trebalo bi da se agonija sutra završi, posle će biti malkice lakše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back