Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shu,ja isto ljeti ne mrshavim XD
Jedem puno sladoleda,slatkisha,da utolim zedj tu su bili Cappy,Fanta i Cola, pila galone Cedevite, dzaba shto sam jela vocje...
Tu su uvijek pizze u fast fudova, hladni frapei sa tonom shlaga,preliva,chokolade i shecjera... Galoni alkohola...
Nije ni chudo. :)

Ove godine planiram na moru biti riba,iako idem sa momkom, vjerovatno na neko pusto hrvatsko ostrvo... ali svejedno, ocju da voda pored sebe trebu,a ne tenkicj. :)
A ne znam za vas,nekako je ljepshe seksati se sa manje kila :P Pozeljnije se osjecjam. :)

Inache, jela tanjir i po nekog rizota sa piletinom i crvenim paprikama, zachinjen senfom... mmmmm...
I zelena salata,ofc. :)

Poslednja izmena:
...dobar dan devojke....
...opet danas isti doručak....:mrgreen:

...posle toga, pojela 2 koluta jafa keksa...mada za njega kažu da najmanje goji
i da nije nešto kaloričan..ali eto da prijavim...;)

...sad ručala onaj kineski mix, sa pilećim belim...i tanku krišku ražanog hleba....

...biće nešto kasnije...i obavezni topli nes oko 18h....;)

...dobar dan devojke....
...opet danas isti doručak....:mrgreen:

...posle toga, pojela 2 koluta jafa keksa...mada za njega kažu da najmanje goji
i da nije nešto kaloričan..ali eto da prijavim...;)

...sad ručala onaj kineski mix, sa pilećim belim...i tanku krišku ražanog hleba....

...biće nešto kasnije...i obavezni topli nes oko 18h....;)

Ko kaze da jafa nije kaloricna?
Ima oko 400 kcal/100g.
Mada, ti si super, umerena si, 2 keksa su oko 100 kcal, nije strasno! :cmok2:
Ja kad otvorim jafu, ne stajem dok je ima...:rumenko:

Ko kaze da jafa nije kaloricna?
Ima oko 400 kcal/100g.
Mada, ti si super, umerena si, 2 keksa su oko 100 kcal, nije strasno! :cmok2:
Ja kad otvorim jafu, ne stajem dok je ima...:rumenko:

...joj Krisi, ni ja ne bi stala..ali to je bila kolginicina, pa me bilo sramota
da navalim...i retko je kupujem zato što ne umem da se iskontrolišem:rumenko:

...ali zato sam sinoć sve pokvarila, sa one 4 palačinke:dash:, doduše ništa
se još to ne vidi..i danas me ta ista koleginica pita, na kakvoj sam dijeti kaže
vidi se da sam smršala.....:lol:

...joj Krisi, ni ja ne bi stala..ali to je bila kolginicina, pa me bilo sramota
da navalim...i retko je kupujem zato što ne umem da se iskontrolišem:rumenko:

...ali zato sam sinoć sve pokvarila, sa one 4 palačinke:dash:, doduše ništa
se još to ne vidi..i danas me ta ista koleginica pita, na kakvoj sam dijeti kaže
vidi se da sam smršala.....:lol:

:super:
Ma, daj, ne moze to tek tako da se pokvari jednim obrokom!
Nema veze, zaboravi to i samo nastavi! :cmok2:

@Soff
Ma ja inače leti smršam, ali ovo je bilo izuzetak zbog povrede stopala i totalno poremećenog načina života...

Za ručak imam kuvani kupus i svinjski but, mama mi poslala, al ja nešto ne mirišem kupus tako da ću da izvadim iz izamrzivača malo pečenja

Malo da me sad strefi srcka. Gledala cene na Starom Dif-u,posto sma mislila da krenem malo i na plivanje (jednom nedeljno) i vidim mesecna karta 650 din :eek:, a 10 termina koji vaze 45 dana 4200 :eek: I sad se pitam da li su normalni, pa to je plivanje, a ne jahanje :heart: ili taekwondo:heart:. Mislim, kapiram ja da je tandemski skok padobranom bio od 120 do 150e, ali to je ipak skok sa padobranom, pa makar i u tandemu.

Sve u svemu, mene tamo nece videti. :lol:
I niko da mi ne kaze kako plivanje veoma blagotvorno deluje na organizam. :zcepanje:

Ok, kapiram da ima ljudi koji bas vole da plivaju, kao sto ja volim neke druge sportove i rekreaciju.

Malo da me sad strefi srcka. Gledala cene na Starom Dif-u,posto sma mislila da krenem malo i na plivanje (jednom nedeljno) i vidim mesecna karta 650 din :eek:, a 10 termina koji vaze 45 dana 4200 :eek: I sad se pitam da li su normalni, pa to je plivanje, a ne jahanje :heart: ili taekwondo:heart:. Mislim, kapiram ja da je tandemski skok padobranom bio od 120 do 150e, ali to je ipak skok sa padobranom, pa makar i u tandemu.

Sve u svemu, mene tamo nece videti. :lol:
I niko da mi ne kaze kako plivanje veoma blagotvorno deluje na organizam. :zcepanje:

Ok, kapiram da ima ljudi koji bas vole da plivaju, kao sto ja volim neke druge sportove i rekreaciju.

...naravno da deluje blagotvorno...kad mogu da plivam osećam se duplo lakše
i lepše...;)

Ručala malo pečenja (ali baš malo, izvadila sam neko loše parče iz zamrzivača, sa malo dobrog mesa)

Sad se psihički spremam za peglanje dva puna plakara stvari.
Mrzi me, o tako me mrzi.
Za večeru ću onaj voćni jogurtić

...sad sam večerala, 3 one velike kašike za sipanje, a nije kutlača...onog
kineskog mixa od ručka...bez hleba naravno.....;)

...eto da ne kaže Kris..kako stalno jedem manje nego što je normalno...
...i samo da prijavim...stomak se polako ali sigurno smanjuje...:lol:

...naravno da deluje blagotvorno...kad mogu da plivam osećam se duplo lakše
i lepše...;)

Ajkule na moru i cene na bazenu ic nisu blagotvorne. :lol:

Ipak cu samo da trcim na traci + yoga + vezbe za oblikovanje tela, ali ovo poslednje kada se setim,posto ot ne volim i malo mi je dosadno.
Cim bude toplije ubacicu jedan dan vezbanja napolju. Nije mi problem da se bavim aktivnostima napolju kada je hladno, ali tamo gde ja obicno vezbam ima ljudi samo kada je toplije, manijake ne racunam. :lol: :lol:

....oooooooo....svašta, izvini ali stvarno sam se začudila....
....znam da ljudi imaju strahove, ali baš toliko da se plašiš, ne vidim
razlog.....
....mora da si kako klinka mnogo gledala one glupe filmove sa ajkulama....:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back