Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Hormone stitne sam radila relativno skoro, i bili su u redu. Ginekoloski UZ pre mesec dana. Isto sve ok.Ja tako za 5 dana od dva odlaska u bolnicu na prijemu čujem i neverujem +6kg više. Kad im kažem da im vaga nije ok oni se smeju i kažu kako mogu da pitam doktora šta sam primila od terapije da bi mi toliko podiglo kilažu. Srećom to kod tebe nije slučaj ali uradi hormone štitne, i to sam prošla i od njih kad polude hoće kilaža nekontrolisano da krene gore i teško se skida na žalost.
Moja creva su problem, i ovog puta mislim da sam sama kriva za to, zbog restriktivnog rezima dijete, kad mu vreme nije (nedostatak normalnog povrca u prolece). A ja i ne mogu svo povrce iako ga ima, zbog problema sa gastritisom i gorusicom.
Moram da menjam nesto...i to ce najverovatnije biti nesto vrlo slicno hrono ishrani, gde je ipak ukljuceno sve po malo.
Inace jutros bolja...2 kg manje nego juce. Prodisala sam, bukvalno.
Posle sam popila tabletu za izbacivanje tecnosti, i nalivam se vodom...bas da vidim kakav ce rezultat biti sutra.
I eto...treba mi podrska, iako kazu da kukam bezveze... angazovala sam i kolege (ekipa sa kojom pijem kafu ujutru)
Mucenici, svi se bave mojim stomakom

))