Naravno da nisi. Nego uvrezeno je misljanje da oni koji nemaju problem sa kilazom, nemaju pravo glasa.
To moze da vazi za muskarce, koji nista ne razumeju, a pogotovo ne zenu sa hormonskim divljanjima, pa ti daju savet...ma samo
umereno.
Odmah mi iskoci koprivnjaca.
Elem, ja u udarnom PMSu. 1 cm manje u struku i butinama, Kukovi ne mrdaju (osim na zumbi

).
Na vagu ne stajem bar jos nedelju dana, obecala drustvu s posla... oce da me biju, onako dobronamerno i vaspitno
Hormoni su ozbiljna stvar, to stvarno nije sala. Narocito kod 40+ zena.
Sa druge strane, moram biti iskrena. Mislim da zene toliko preteruju sto se tice kilaze da to prelazi u nepristojnost.
Mi imamo kovid, tezi oblik smo dobili svi i meni je danas poznanica poslala da je neka baba omrsavela deset kila sa kovidom. I wow! To je ono, prava stvar.
Meni je to ludilo mozga, dokle to ide. Valjda je osnova svega biti zdrav.
Mora covek da rascisti u cemu je tacno problem. Da li u tome sto ima zdravstveni problem ili u tome sto vise ne moze da jede vece kolicine? Da li je problem u tome sto se goji od vazduha ili rucka malo vise pa se to lepi a ranije se nije lepilo?
Da li se goji ako jednom nedeljno pojede parce torte ili jede po parce torte dnevno? Prvo mora da pregleda lekar a drugo je preterivanje.
Nismo netolerantni ako ne mozemo da popijemo limenku piva uvece. Ko pije limenku piva ugojice se, pre ili kasnije. Ni vrhunski bilderi ne piju alkohol cesto.
Imam jednog druga. Poznajemo se celog zivota i super je covek. On je bio centar jedne ekipe a ja bek druge. Imao je cudan put, od kosarkasa i studenta elektronike do svetskog prvaka i bodigarda zvezda u Americi.
On ima aplikaciju za personalni trening i recepte i sve kako to vec ide. Za tri meseca naplacuje 240 evra. Taj covek zna sve. Izgleda zastrasujuce ali je medaaa medeni.
I razume se u sve, u namirnice, u telo, u trening...ako je covek ozbiljan Milan moze da resi problem za tri meseca.
On moze da objasni zasto uzimamo tri puta dnevno cokoladu. Gde je insulin, gde se skladisti, kako raditi na gustini kostiju, koliko su misici vazni.
On je ozbiljno - neozbiljan covek, voli zivot, nema komplekse pa ih ne nabija ni drugima, glasan, zdrav...njegov sajt je Milanstrongman. Deluje zastrasujuce ali nije, grizli bearrrrr...niti je jeftin, svesna sam toga ali ko zaista procenjuje da ima problem i da taj problem zdravlje moze da plati od srca ga preporucujem...neki mesec mogu parice da se pristede i sa njim korak po korak problem zauvek da se resi.
Ali...da budemo mladji ne mozemo. Treba i tu biti realan.
Ko ne moze sada da plati moze da ga cuje na youtube-u...objasnice covek sve polako, kortizol mnoge stvari blokira...pogledajte i ne odbucujte to sto je musko.