- Poruka
- 29.459

to isto je i moja sreca....jedan takav frizider + lidl = katastrofa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Исто.i ja volim velike frizidere, volim ona kuhinjska ostrva
msm uvek sam mastala o veelikoj kuhinji ali hbg, imam tacno u glavi kako je zamisljam ali ali
Ја волим велике јер су уреднији. Али то је за комплетне породице.

i ja volim velike frizidere, volim ona kuhinjska ostrva
msm uvek sam mastala o veelikoj kuhinji ali hbg, imam tacno u glavi kako je zamisljam ali ali

e ja dubko verujem da cemo zmu i ja, za nekih 10tak god da odemo u kucu, a da ce j da ostane u stanuИсто.
Мало пре сам трчала да препаркирам кола. Звали паука. А јуче сам требала ући у стан и 16:10. Ушла сам у 17. 50 минута сам тражила место!
Ако о нечему маштам, маштам о кући. Да живим као госпођа а не као сироче.
И већ неко време мислим како смо били глупи и уместо куће у Петроварадину узели ову кутију проклету!!!
А сада су цене ужасне. Кућа поготово. Ето, када не мислиш на време паметно.
ma da a nama su to bili prioriteti sadaИ ја се надам. Мењају се потребе. Одавно ми није важно да је школа близу, добра веза за тренинг и сл.
mislim, ne mogu celu vanglu krofni da napravim, umreću jedući ih 
Ово је по мојој вољи.Divan, zdrav obrok, a meni u glavi samo krofne![]()

Mogu da potpisemJa bas nesto nisam fan profita, ali jesam fan krofni, ne znam jel sam vec pomenula![]()

Možda vaga nije ok, ne zezam.Zene moje, ja moram da prijavim....
Jos kilo na vagi od jutros.
Ukupno 5 kg za 5 dana.
Nesto defintivno nije u redu.
Ja se osecam lose, ali ne toliko nateceno koliko bi trebalo za takvu razliku u kilogramima. I bas me to zabrinjava![]()
Proverila na drugoj vagi juce. Vaga je ok. Ja nisamMožda vaga nije ok, ne zezam.
Da li si trudna, možda?Proverila na drugoj vagi juce. Vaga je ok. Ja nisam
Hahhahahh.... ne bi trebalo. Ako se ovo nastavi, provericu, ali nema sanseDa li si trudna, možda?
Ne bih ja to nazvala pravim gojenjem.... do 3 kg mozes da 'skines' samo sa diuretikom na prazan stomak i 3 litre vode. Vaga nije bas merodavna. Niko se realno nije ugojio 5 kg za 5 dana.Čekaj ugojila si se 5 kg za 5 dana?
To mi je stvarno čudno. Možda da proveriš hormone.
Ne bih ja to nazvala pravim gojenjem.... do 3 kg mozes da 'skines' samo sa diuretikom na prazan stomak i 3 litre vode. Vaga nije bas merodavna. Niko se realno nije ugojio 5 kg za 5 dana.
Ali tu nesto nije kako treba o mora da se vidi sta
To, klimaks na pragu, su priče za malu decu.Hahhahahh.... ne bi trebalo. Ako se ovo nastavi, provericu, ali nema sanse
Pre ce biti da su mi hormoni polideli, klimaks je na pragu
Ma jasno mi je... ali sanse su minimalne svakako. Znam sta smo radiliTo, klimaks na pragu, su priče za malu decu.
Znaš da sam ja u četrdesetoj "slučajno" zatrudnela i rodila dete, pored toga što sam imala miom i gledala plodne dane na mini mikroskopu. A rekoše mi da pored takvog mioma ne može da se zatrudni.
I sad, u 51 na uz kod ginekologa, reče "imaš ti još šta da ponudiš, oba jajnika ti dobro rade"
Pa, nisam baš srećna što sam i dalje plodna i što sam opet ugradila mirenu.
Tako da taj termin "prag klimaksa" je vrlo diskutabilan.
Ja tako za 5 dana od dva odlaska u bolnicu na prijemu čujem i neverujem +6kg više. Kad im kažem da im vaga nije ok oni se smeju i kažu kako mogu da pitam doktora šta sam primila od terapije da bi mi toliko podiglo kilažu. Srećom to kod tebe nije slučaj ali uradi hormone štitne, i to sam prošla i od njih kad polude hoće kilaža nekontrolisano da krene gore i teško se skida na žalost.Ne bih ja to nazvala pravim gojenjem.... do 3 kg mozes da 'skines' samo sa diuretikom na prazan stomak i 3 litre vode. Vaga nije bas merodavna. Niko se realno nije ugojio 5 kg za 5 dana.
Ali tu nesto nije kako treba o mora da se vidi sta