ja sma bila u lidlu. kupovina je bila uglavnom uspesna, sve sam kupila sto sma htela, osim sv. plecke. mislim da je nisu ni izbacili ili zaista mora da se stoji u 8 ujutro ispred.
i napravila sam sebi obrok salatu. isekla zelenu, skuvala jaje, isprzila 1 kobaju sa lidlove akcije, onu rostilj kobaju na kupon, iseckala je, ubacila sve to i izmesala, dodala kasiku majoneza, malo vocester sosa, izgrilovala tjah probala da izgrilujem ovaj sumadijski zreli sir iz lidla 1 kg 300 kinti. ali ne topi se uopste, samo je malo smekasao. poredjala preko one izmesane salate i stavila odozgo nekoliko cerija, sekla sma ih na pola.
i bas sam se najela.
uh mizerija, sir ima na 100 grama samo 2,2 gramna uh ali provericu jos jednom.
kupila sam i javorov sirup poslednji komadi za 200 i nesto dinara i pudinge i cokolade z akuvanje i keks kao ti ber, ali to sve pakujem u jedan ormaric.
hocu reci hrana za mrsavljenje ne mora biti mucenje...ja cesto pravim te obrok salate i koristim dresinge, ali u vrlo malim kolicinama.
onda pravim red super zdravog tipa karfiol, brokoli, na kasiku, bareno, pa opet red hrane sa malo uh, ali sa nekim nezdravim sastojcima....kao npr. danas.