Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Domacice, kako ide?
Nikako. :( Em mi je došlo veliko dete, pa samo nešto mesim i peckam, em tri dana imam majstore, a i njih treba nahraniti.
Ne izlazim iz kuhinje, i jedem li jedem. Prekjuče buhtle, juče lepinjice, danas štrudle...
U petak ću u izazovu iskoristiti džokera, pa se onda potruditi da ostanem do kraja aprila u igri, dokle izazov traje.
Sinoć sam pored svega pojela i najlepše želje. Jeste to 85g, ali ne smem to da radim.
Što nisam neka mrljava, koja ne voli da jede, i u kuhinju ne zalazi, nego ala prokleta, gladna, nezasita...

Nikako. :( Em mi je došlo veliko dete, pa samo nešto mesim i peckam, em tri dana imam majstore, a i njih treba nahraniti.
Ne izlazim iz kuhinje, i jedem li jedem. Prekjuče buhtle, juče lepinjice, danas štrudle...
U petak ću u izazovu iskoristiti džokera, pa se onda potruditi da ostanem do kraja aprila u igri, dokle izazov traje.
Sinoć sam pored svega pojela i najlepše želje. Jeste to 85g, ali ne smem to da radim.
Što nisam neka mrljava, koja ne voli da jede, i u kuhinju ne zalazi, nego ala prokleta, gladna, nezasita...
Ehhhh... ti mrljavi ne dolaze na ovakve teme, osim da nam kazu kako treba sve "umereno", a djavo bi ga znao sta je to... i da se pitaju sta je tu problem da ne razmisljas o hrani i prosto da zaboravis da jedes :zcepanje:

Ja planiram da se dohvatim plehova i mesenja tek za Uskrs....eventualno ako bude trebalo nesto za mamin rodjendan a dotle... nit mesim nit jedem. Ni mami ne treba, zaokruglila se.
Valjda ce se plan i odrzati...
Zato mi je muka od mesa i salata...

Ehhhh... ti mrljavi ne dolaze na ovakve teme, osim da nam kazu kako treba sve "umereno", a djavo bi ga znao sta je to... i da se pitaju sta je tu problem da ne razmisljas o hrani i prosto da zaboravis da jedes :zcepanje:

Ja planiram da se dohvatim plehova i mesenja tek za Uskrs....eventualno ako bude trebalo nesto za mamin rodjendan a dotle... nit mesim nit jedem. Ni mami ne treba, zaokruglila se.
Valjda ce se plan i odrzati...
Zato mi je muka od mesa i salata...

da bre ta rec umreno je sirok pojam. :lol:

Prva sedmica je bila prilično loša kad pogledam. Nisam poštovala kalorijski unos, na poslu je bilo strašno, a obaveza nikad više. Nisam čak ni večeru još izbacila. Za sada sam na istom. Moja volja je tu da skinem tih 4 kg, ali sam jeboteh gladna stalno i nema pomaka, samo sam jela. Valjda će ebemmumater konačno toplije vreme da mi se manje traži jaka hrana i malo smanji apetit.
Mada kad vidim šta ona Stojmenov jede u toku dijete smuči mi se. Ona pojede više mesa za ručak nego nas troje ukupno.
Verujem da treba njoj mnogo na njenu težinu, ali to je ipak previše.
Suština je definitivno da samo treba jesti manje i umereno.
Ja nisam na pravoj dijeti, ali pokušavam da se vratim na režim od prošle godine, manje hrane, ranija i manja večera.

ali ona ima 200 kg i teska je koliko vas troje zajedno ili mozda malo manje od vas troje.

ako neko oce.podsticaj za dijetu ima novih emisija o debelima. zovu sw to big i sad je neko dr prokter , ne znam sta se desilo sa doktorom hrckom.

ima neka 32 godine i 321 kg....i jos moze da.hoda. ja ne znam kako kako semkicma ne rastavi od zivota.
Meni to nije podsticaj, ba suprotno. Ne mogu da zamislim da bih ikad imala 300 kg, ako se ja tu nesto pitam. Ja jesam bila debela, ali to je potpuno druga kategorija.
A kad ih vidim nekako mi to moje mucenje sa 65 na 62 kg postane jadno, nebitno i smesno. I nekako mi postane jasno zasto me odredjene kolege pitaju... a sto si ti propala tako? 🤣🤣🤣

Meni to nije podsticaj, ba suprotno. Ne mogu da zamislim da bih ikad imala 300 kg, ako se ja tu nesto pitam. Ja jesam bila debela, ali to je potpuno druga kategorija.
A kad ih vidim nekako mi to moje mucenje sa 65 na 62 kg postane jadno, nebitno i smesno. I nekako mi postane jasno zasto me odredjene kolege pitaju... a sto si ti propala tako? 🤣🤣🤣

ja kad ih vidim izgubim zelju cak i tople gude i jage da jedem. a na ugljene hidrate dobijem gadjenje.
sad gledam emisiju i trebalo bi da veceram, al je nestao apetit. :lol: mislim da mi ni ohb12 ne bi vratio apetit, a on je stvarno zlo.

ja kad ih vidim izgubim zelju cak i tople gude i jage da jedem. a na ugljene hidrate dobijem gadjenje.
sad gledam emisiju i trebalo bi da veceram, al je nestao apetit. :lol: mislim da mi ni ohb12 ne bi vratio apetit, a on je stvarno zlo.
Da je grozno, jeste. A meni ih je zao ? Sta god tu bio problem, nije im lako.
Najteze je boriti se sa samim sobom. Ja sam tu kreten. Tipicna skorpija. Sve ili nista. Ako resim, samu sebe cu da sahranim ako treba. Pa opet nije lako. A nije svako mentol ko ja ?

Elem... ovo su mere na danasnji dan. Sledece pocetkom meseca

Screenshot_20220321-192500_Chrome.jpg

Da je grozno, jeste. A meni ih je zao ? Sta god tu bio problem, nije im lako.
Najteze je boriti se sa samim sobom. Ja sam tu kreten. Tipicna skorpija. Sve ili nista. Ako resim, samu sebe cu da sahranim ako treba. Pa opet nije lako. A nije svako mentol ko ja ?

Elem... ovo su mere na danasnji dan. Sledece pocetkom meseca

Pogledajte prilog 1123923
Iste smo visine. Ja bih sa 65kg izgledala kao iz logora da sam izašla. A u licu bih imala 102 godine.

Iste smo visine. Ja bih sa 65kg izgledala kao iz logora da sam izašla. A u licu bih imala 102 godine.
To je malo stvar gradje, a malo navike. Kazem ti da sam nekim mukarcima "propala" :zcepanje:
Ja sam tako izgledala... mislim kao iz logora, kad je cerka imala godinu i po, a ja 48 kg.
To je bilo strasno. Uvek bi se radije vratila na onih kasnijih 92, nego na tih 48. Decije farmerke br 12 sam nosila. Uzas.

То су емисије због којих се као оне бабе свађам са телевизором.

meni su te emisije super, samo sto ove sa.dr.prokterom nisu zanimljive kao sa dr hrckom. evo sad sam pustila hrcka i dosao lik na kontrolu smrsao 7 kg a treblo je 36...jao kako ga je hrcak napenalio, ali onako onim svojim tihim i stabilnim glasicem. :lol:
bas je neumoljiv. :rotf:

Možda bude nekog efekta od mog ovolikog kretanja. Nisam ovoliko hodala ko zna od kad. Svaki mišić mi se probudio i počeo da se buni. Jedem prilično zdravo i sveže kuvano svaki dan, pod ćerkinim nadzorom koja bi da mi skine koji kg, hoće li uspeti, videćemo. Inače su obe izjavile da sam puno "tanja" nego što sam im izgledala preko telefona što i nije loše.

Сестра је студирала у Америци. И то преко одбојке, значи редовни тренинзи. А прве године се угојила 6 кг тамо. После је пазила.
Tamo trpaju secer u bukvalno sve. Nije ni cudo sto se ugojila, obicno dobiju po 10 kg

u srbiji ima puno gojaznih i debelih, ali extrema mislim da i nemamo toliko. msm, ovde bi prvo porodica neskodljivo uklonila takvu osobu ako postane nesposobna da radi. :rotf:

mi jednostavno sebi ne mozemo da priustimo ni 150 kg, a nedajboze 300. :rotf:

koliko sam skontala uglavnom su to siromasniji slojevi, koji ceo zivot jedu brzu hranu. i sto je fora vecina pojma nema o zdravoj ishrani, iako zivimo u svetu interneta. meni je fascinantno da oni neko povrce tipa spanac, paradajz, brokoli, karfiol nisu probali u zivotu.

gledala sma emisiju o tom liku koji je na kraju umro, sa 26 godina je imao 417 kg.

Napravila krug kroz Pt i sad sela čekam ćerku da završi trening pa da pijemo kafu ❤️

sad bih mogla da ti se pridruzim na toj kafi. bas mi treba odmor....da izadjem iz beograda :(

inace na temu da dodam...ja bih te extreme ostavila d acrknu. njima drzava daje socijalnu pomoc da bi zdrali,a toliko zdravih ljudi zavrse kao beskucnici, jer izgube posao npr. ili ljudi koji zaista imaju zdravstveni problem ne mogu da se lece.

jos kad pomislim da u srbiji ja npr. nisam mogla nikakvu pomoc da dobijem kad sam povredila kicmu, a oviuma placaju da bi jeli. i gledam ih tako smao nesto quqaju kao boli ih tesko im je...pa i mene je bolelo nakon povrede, pa kad sam konacno pocela da izlazim napolje ja sam hodala neverovatnom brzinom od 2 km na sat.....do doma zdravlja sam imala 1 km i isla sma peske na terapije 30 minuta u jednom pravcu. i tako 2 nedelje. znaci ja sma ustala i pored toga sto su mi trnule noge i sto me je cela leva noga bolela, sto se na kraju ispostavilo da je zato sto je disk usao skoro u kicmeni kanal i bio za operaciju. i onda kada je pokojni sele poceo da me namesta, ja sam ustala i otisla na kosutnjak da hodam i pored rizika. a ove drzava hrani li hrani.

dal je normalno da njima drzava placa socijalnu pomoc. pa ja da sma im drzava ne bi imali leba da jedu. :evil:

Back