Ja imam tolikoMislim, ovo iz poslednjeg pasusa mi je bilo cilj, do kog sam i došla, i čak i uspela da se spustim na 76 zarez nešto. Ali je kratko trajalo, vratila sam se na oko 80, i nisam umela ni to da sačuvam. U nekom trenutku sam imala 93kg.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam tolikoMislim, ovo iz poslednjeg pasusa mi je bilo cilj, do kog sam i došla, i čak i uspela da se spustim na 76 zarez nešto. Ali je kratko trajalo, vratila sam se na oko 80, i nisam umela ni to da sačuvam. U nekom trenutku sam imala 93kg.
Sad tačno imam 91kg, i dr je rekao da je to tako zbog terapije, a naduvena sam sa groznim stomakom kao da sam pred porođaj. Užas, na porođaj sam išla jednom sa 55kg, a drugi put sa 64kg. Najteža sam u životu pre terapije bila sa 68 i to je onako, moja idealna je uvek bila kad sam prešla 30, 64kg, sve preko mi je stvaralo šlaufe one poviše kukova, stomak nisam imala, a zamisli me sad. Sve ovo ostalo trpim ali ovo čudo od stomaka baš teško.Koliko, 80,90?
Ja bih bila premršava sa 70kg. Ni kada bih mogla, dotle ne bih išla.
Čak i kada sam imala 76 - 77kg Sava mi je govorio da sam mršava u licu, i da mi ne stoji. Bez obzira na to, ja bih volela tih 76, 77, a volela bih da dođem i do 75kg.
Ali ne bih mogla ovako kao @Cru* . Ne bih mogla u potpunosti da se odreknem onoga što volim. Jedino kada bi mi zdravlje bilo ozbiljno ugroženo.
Meni su se stepenice pokazale kao najbolje, kad smo živele na 8 spratu, a lift nije bio uključen. Možeš misliti nekoliko puta gore dole. Svaka cura je mogla da mi pozavidi, a sad se jedva popnem ovih 16 stepenikaJa sam samo jednom u životu imala 55kg, i izgledala sam kao kostur. Majka me bila oplakala, mislila je da bolujem od neke neizlečive bolesti. A ono bila samo hipertireoza.
Kao papagaj ponavljam, ali opet da napišem - vežbanje je zakon za fizički izgled. Ja nisam brže mršavila dok sam vežbala, ali sam daleko bolje izgledala. Noge su mi bile kao u tridesetogodišnjakinje. A sada opet balvani.![]()
Nikako da sednem za racunar danas.Koliko, 80,90?
Ja bih bila premršava sa 70kg. Ni kada bih mogla, dotle ne bih išla.
Čak i kada sam imala 76 - 77kg Sava mi je govorio da sam mršava u licu, i da mi ne stoji. Bez obzira na to, ja bih volela tih 76, 77, a volela bih da dođem i do 75kg.
Ali ne bih mogla ovako kao @Cru* . Ne bih mogla u potpunosti da se odreknem onoga što volim. Jedino kada bi mi zdravlje bilo ozbiljno ugroženo.
Ја у последње време када не знам шта некоме за рођендан да купим, купим вагуMoje veliko dete je sinoć došlo kući posle duže vremena, i obradovalo majku vagom.
Meri telesni sastav, jer bez obzira što ne mogu da se nateram da vežbam, u kući me zovu "fitnes instruktorka".
Jedva čekam da je stavim u funkciju.
Pogledajte prilog 1119269
Moje veliko dete je sinoć došlo kući posle duže vremena, i obradovalo majku vagom.
Meri telesni sastav, jer bez obzira što ne mogu da se nateram da vežbam, u kući me zovu "fitnes instruktorka".
Jedva čekam da je stavim u funkciju.
Можда да га замениш сочивом.Bravo za decu
Inace, sutra cu da jedem pasulj za rucak, posle 3 nedelje. Nije mi bas zabranjen, ali je za izbegavanje.
I bas mu se radujem.
U utorak je sestri rodjendan, Ne planiram da prekrsim rezim, torta me ne zanima....jedina opasnost je neka vruca pogaca, ako bude mesila.
To se jede tek za Uskrs![]()
Da, socivo ima nizak GI i moze, ali nije pasulj... njega ubacim u kombinacije sa oslicem, tunjevinom ili nekom ribom od koje ne mogu da se najedem nikako,Можда да га замениш сочивом.
slazem se, ali mi posle treba tri dana da tu vodu izbacim..I meni treba takva vaga, nikako da je kupim.
Samo te vage umeju da te bace u depresiju. pre par godina sam isla na pilates i aerobik u isto vreme...nisam bila na mom rezimu ishrane, bila zima i mrzelo me jos i to. Ali brojala sam kalorije. Kilaza je bila na nekih lepih, prilicno utegnutih 65 (visoka sam 170).
Elem, fitnes instruktorka resila da nas izmeri, i ispalo je da imam 31% masti u telu...sto znaci da sam gojazna. A samo 3 kg viska do moje idealne od 62.
NIkad vise nisam htela da stanem na tu vagu.
Doduse, opasna gojaznost je oko struka...tu ja sala nemam, samo butine i guza...ali ipak...
@koto To pola kile je zadrz.ana voda od UH... niko se nije ugojio toliko za jedan dan
Znam, i ja nateknem od svih brzih UHslazem se, ali mi posle treba tri dana da tu vodu izbacim..
mism to sto kalorijski secer radi je jedno, a to kako moj organizam reaguje na njega je nesto sasvim drugo.
e ja ne umem da prvim socivo..misim nikad nisma probala..aj saveti