Meni je zaista nemoguće. Ja sam za 6 meseci skinula 12kg, i odmah za mesec dana vratila 3. I onda sam tih -10 krckala godinu dana. Svaki mesec +1kg, i evo me tu gde sam.

Nisam karakter, ebiga. Ne volim da sam debela, a mnogo volim da jedem. Ta dva u mom slučaju ne funkcionišu nikako. Pa ili sam debela, ili sam željna hrane. Ne toliko ni gladna, koliko željna. U stvari, ne umem to ni da objasnim. Znam samo da mi nedostaje hrana, i da se mučim prilično.
Ma razumem skroz.
Ja sam gurman, obozavam da jedem. Sve. Slatkise najmanje, ali obozavam testo, posebno kad sama mesim. Kaze mi neko, zaobidji pekaru...haha...
ja u pekari kupim jedno pecivo koje mi se ne svidja, kuci napravim dva pleha onoga koje mi se svidja... pa lepo, pa vruce.
I muku mucim sa zeljom za tim...sto ti kazes, nisam gladna...ali sto sam zeljnaaa...
A ja sam na LCHF rezimu uglavnom, tako da svi brzi UH ne dolaze u obzir, osim jednom u 2 meseca po malkice. Posebno psenicni proizvodi.
A ja dajem kamion cokolade za parce dobrog bureka sa sirom. Moze i prazan.
Nisam pojela palacinku godinu dana

Pogacu samo kad mesim za Bozic i Uskrs....i tako.
Lepo sam se letos drzala na 65-66 kg...meni je to taman, ja ne volim da sam mrsavija. Ne stoji mi, i tu se svi oko mene slazu.
Ugojila sam se 5 kg lezeci za vreme korone u oktobru...3 nedelje nisam nista jela osim dvopeka, hleba i pavlake.... samo sam to mogla.
I eto +5 dok kazes keks/hleb

.
I tako...pokusala samo da probusim kasiku, a da zaobidjem moj rezim......zivela 2 meseca na 1200 kalorija i nista. Nije se maklo ni 1 kg...uz vezbanje kod kuce. NISTA
02.02. sam krennula na zumbu (70 kg) a 20tog na stroziji LCHF i evo za mesec dana (03.03.) skinula 4,5 kg
I uvek je najveca muka kako odrzati, a ne kako skinuti. A ja znam da moram da se drzim tog rezima zauvek, samo u blazoj varijanti, ako mislim da ne dobijem 10 kg za 3 meseca. ....ukljucim testa...i sve ode u PM.