- Poruka
- 29.459
a sto se tice uh, da je to tako i d ami ne mozemo da zivimo bez uh ili sa minimalnim kolicinama uh ja bih prva trebalo da budem odavno mrtva. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa toliko se generalno potroši za sat vremena treninga koji je kombinacija snage i kondicije. 350 max.kako tako malo trosis za trening?
Pa toliko se generalno potroši za sat vremena treninga koji je kombinacija snage i kondicije. 350 max.

Ni za intenzivan ne potrošiš mnogo više od toga. Samo što se nakon svakog treninga nastavlja ubrzana potrošnja kalorija, posebno nakon trčanja.
Mislim potraži bilo gde na netu, na žalost ne troše se hiljade kalorija u jednom treningu, koliko god bismo to želeli![]()
Ja i nisam rekla da se unosi ne znam koja kolicina.pa ne radim lose. ti svakako i pored uh kod dugotrajnih treninga ulazis u rezim potrosnje masti, jer ne mozes da pojedes toliko uh koliko organizmu zaista treba za trening. ja mogu brzo d audjem u rezim potrosnje masti, brze od vecine, a misicna masa mi ne manjka, a ni fizicka snaga.
pa malo je za intenzivan trening. kazem ja lepo da je moja potrosnja bila veca.
Naravno. I mene bi sahranili odavno. Organizam sam proizvodi UH iz masti (glukogeneza), kad postoji potreba za njima, posebno za deo mozga koji radi samo na UH.a sto se tice uh, da je to tako i d ami ne mozemo da zivimo bez uh ili sa minimalnim kolicinama uh ja bih prva trebalo da budem odavno mrtva.![]()
kad sat meri vodi racuna i o tempu.Ne razumeš boki, to je ukupna potrošnja kalorija, uključujući i neaktivnu i aktivnu potrošnju. Svi mi dnevno spržimo 1600-2000 kalorija, ali postoji razlika izmedju aktivne i pasivne potrošnje. Ja potrošim 2000-2200 svaki dan. Na trening ne ode više od 300, ali dosta pešačim pa potrošim negde 300-500 aktivnih kalorija.nisam bas obraćala pažnju, ali sat mi meri sve
Pricamo o treningu i potrosnjiNaravno. I mene bi sahranili odavno. Organizam sam proizvodi UH iz masti (glukogeneza), kad postoji potreba za njima, posebno za deo mozga koji radi samo na UH.
Inace sasvim dobro radi i kad ih nema ili ima minimalno
dizala tegove i trcala.Važi. Super za tebene trose se hiljade kalorija, ali nekih 500 sigurno mora.
kao sto rekoh vrv sam imala vecu misicnu masu od prosecne zene i samim tim mi je potrosnja bila veca. ne bi mi onaj decko dzabe reko da hoce da me vodi da mi meri misicnu masu.
hbg....genetika.

Ne prican ni ja o jogi i pilatesu, niti je iko od nas profesionalni sportista....ali ok, svakom svoje.Pricamo o treningu i potrosnji
I to intenzivnim treninzima ne joga i pilates

I trosila hiljadu kalorija na sathbt, a ja sam radila samo jogudizala tegove i trcala.
To kada imate 49kg.Tако је. Прави мушкарац нас носи уз степенице а не задише се.
Takvu ženu bih i ja mogla da nosim, jer mogu da nosim džak od 50kg kukuruza. 

I trosila hiljadu kalorija na sat![]()
Svi imamo te faze kad zadjemo u neke godine, pa se odjednom osecamo starijm... zapravo postajemo svesni svojih godinaBez sve šale, slušala sam kako je sve drugačije kada se pređe pedeseta. Ja bila u fazonu kako da ne, mnogo je važno da li imaš 49 ili 51 godinu. Međutim, život me demantovao. Ja sam samoj sebi ostarila za dve godine.