електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Добро. Сутра нећеш и готово.
Кад год поклекнеш, погледај старе слике.
Кад год поклекнеш, погледај старе слике.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
по режиму 
Mozda je pms.Joj, ja juče i danas jedem kao da nisam normalna.U četvrtak se neću ni meriti. Nemam pojma šta mi je, i baš se osećam bez veze.

Pa nisi valjda vec zavrsila sa tim?Odakle mi pms?
Jesam mudra? Objasnjavam ti ono sto prolazis...
Secam se i jaA to sigurno.
Sećam se kako je smokva pisala kako se zategne za mesec dana vežbanja. Ja moram vežbati dve godine da bih se zategla.![]()

ja sam jela kao prase i malo vezbala i bila sam, al bez sale, prezgodna
i tako do 30.
onda je pocelo da dolazi na naplatu sve i morala sam tri puta vise da vezbam i 3 puta manje da jedem
al mene genetika drzi, moja mama mi je kao sestra
nama ni danas niko ne veruje da mi je mama
al bez zezanja
za baku misle da mi je mama

Ретки су људи који једу шта и колико хоће, ништа не тренирају а изгледају као сајле. Мада их има...
Ја јако дуго већ ништа не радим по том питању. Морам се натерати поново. Ујутру пре посла. Ионако устанем 2,5 сата раније.
Za tu visinu je ta težina sasvim normalna.Ebote, ja ne poznajem ni jednu ženu od 60 godina koja može da potrči kao metak. Oko mene sve neke trome.
P. S. Znam jednu. Ali ona se ne računa. Ima metar i po, i 48kg. Malo jači vetar može da je odnese.
Ok Domaćice, post sam napisala u 3 sata, ne zameri.Ok em. Malo sam karikirala, nisam merila tu ženu. Možda ima metar i šezdeset, i 40kg, ali svakako izgleda da može da potrči kao metak, što bi rekla elektrika.
Nego, ja sam posle 14 nedelja, u odnosu na prethodnu nedelju, 800g i 1cm u struku u plusu. Ebiga, kada ide u minus, ide 200g nedeljno, a u plus ode 800.
Ništa, počinje nova nedelja, idem dalje...