Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da je to neprekidan proces.
Meni prijaju treninzi. Promene na telu se vide, ali nisu drastične. Mislim, ni ne mogu ja očekivati bog zna šta, jer to što ja vežbam nisu neki zahtevni treninzi. U početku mi je bilo preintenzivno, ali vremenom mi je postalo lako. Mogla bih da promenim trening, ali mi ni jedan ne odgovara u potpunosti. Svakom nađem neku vežbu koja mi je preteška, a i inače sam inertna, i volim ono na šta naviknem.
Mnogo sam zadovoljna kako mi izgledaju noge. Baš su vidno vitkije.

Ретки су људи који једу шта и колико хоће, ништа не тренирају а изгледају као сајле. Мада их има...
Ја јако дуго већ ништа не радим по том питању. Морам се натерати поново. Ујутру пре посла. Ионако устанем 2,5 сата раније.

Знам једну жену, стварно. Сада има око 45. Цео живот тако. Сва је жилава и вретенаста. Додуше живи на селу и стално нешто око куће, дворишта. Али раде то и други па нису такви.

А такав је био и мој "отац". Као акробата. Сваки мишић се види а никада се спортом бавио није. Сада је сав спарушен, пропао.

ja sam jela kao prase i malo vezbala i bila sam, al bez sale, prezgodna
i tako do 30.
onda je pocelo da dolazi na naplatu sve i morala sam tri puta vise da vezbam i 3 puta manje da jedem

al mene genetika drzi, moja mama mi je kao sestra
nama ni danas niko ne veruje da mi je mama
al bez zezanja
za baku misle da mi je mama

ja sam jela kao prase i malo vezbala i bila sam, al bez sale, prezgodna
i tako do 30.
onda je pocelo da dolazi na naplatu sve i morala sam tri puta vise da vezbam i 3 puta manje da jedem

al mene genetika drzi, moja mama mi je kao sestra
nama ni danas niko ne veruje da mi je mama
al bez zezanja
za baku misle da mi je mama

I ja sam bila takva, bukv jedem koliko hoću, šta hoću, još gore pijem šta hoću i ništa.
A sad.. :sad2:
Mada ima i do toga ad sam tada ipak više bila u pokretu, u 8 izađem iz kuće, vratim se u 2, šest sati provedem na nogama baljezgajući o smislu života, sad prošetam s detetom i to je sve, a svi znamo kako trogodišnjaci šetaju - svaki grm, svaka buba, svaki list i naravno, svaki br na kući uz hiljadu i jedno pitanje.
Onda on zaspi a ja izmoždena sednem i popijem pivo da se dodatno zabetoniram.
Trenutno mi je najveći uspeh da održavam kilažu da ne iskliznem opet iz koloseka a maštam o danu kad ću i ja kao domaćica da se pohvalim nekim vidljivim rezultatom, makar 5kg.

Ретки су људи који једу шта и колико хоће, ништа не тренирају а изгледају као сајле. Мада их има...
Ја јако дуго већ ништа не радим по том питању. Морам се натерати поново. Ујутру пре посла. Ионако устанем 2,5 сата раније.

Мени је много важније што сам лаконога, скочна и могу да потрчим као метак.
Сад, да ли сам савршена физички - далеко од тога али не стидим се на плажи, толико могу да кажем.

Ok em. Malo sam karikirala, nisam merila tu ženu. Možda ima metar i šezdeset, i 40kg, ali svakako izgleda da može da potrči kao metak, što bi rekla elektrika.
Nego, ja sam posle 14 nedelja, u odnosu na prethodnu nedelju, 800g i 1cm u struku u plusu. Ebiga, kada ide u minus, ide 200g nedeljno, a u plus ode 800.
Ništa, počinje nova nedelja, idem dalje...

Ok em. Malo sam karikirala, nisam merila tu ženu. Možda ima metar i šezdeset, i 40kg, ali svakako izgleda da može da potrči kao metak, što bi rekla elektrika.
Nego, ja sam posle 14 nedelja, u odnosu na prethodnu nedelju, 800g i 1cm u struku u plusu. Ebiga, kada ide u minus, ide 200g nedeljno, a u plus ode 800.
Ništa, počinje nova nedelja, idem dalje...
Ok Domaćice, post sam napisala u 3 sata, ne zameri.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back