електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ма јок. Нисам ја его-триперка.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam takmičarski nastrojenaza ove sve godine, ni jednom nisam uspio da izbrojim koliko sam preplivao. dodjem do 10ak duzina i to je to. izgubim fokus, zabrojim se. zato gledam sat, pa gledam da ne bude ispod pola sata, cesce plivam oko 40min
, moram da znam tačnu dužinu i vreme.Ja sam takmičarski nastrojena, moram da znam tačnu dužinu i vreme.
To i ja radim, trkam se sa sobom. Drugi su mi tu samo kao podsticaj da budem još bolja u svojoj trci.Ја напротив. Трчим своју трку, брига ме за друге. И када сам тренирала стони тенис мрзела сам игру на поене.

To i ja radim, trkam se sa sobom. Drugi su mi tu samo kao podsticaj da budem još bolja u svojoj trci.
trkam se i ja sa sobom, ali ne brojim, nego osjecam napredakTo i ja radim, trkam se sa sobom. Drugi su mi tu samo kao podsticaj da budem još bolja u svojoj trci.
Pa ja tako uživam, meni je kazna da polako plivam, bez cilja.Али чему то? Пливање треба да буде уживање а не коњосање.
Pa ja tako uživam, meni je kazna da polako plivam, bez cilja.
Da, to je drugo.То је базенско пливање па те и разумем. Ја на језеру идем преко па се у повратку задржим на средини где лежим и гледам у небо.

Имаш мотивацију, сањала си онај чудан сан...И моја сестра, цео живот у одбојци. Тако је добила и стипендију и студирала у Америци. Њој је спорт насушна потреба. А трчање ужас.
Док је мени овако смотаној за спортове, групне и са лоптом нарочито, ужасно пријало. Дошла сам у ситуацију да трчим ујутру и после морам и увече, имам пундравце у дупету, не могу дочекати ујутру. Сјајан осећај.
И сад опет ништа. МОРАМ наћи мотивацију.

0...Postoje li neki podaci o tome koliko se energije utrosi pukim odrzavanjem na vodi ispred dela plaze gde se okupljaju znamenite cice u toplesu?![]()

Ma ne verujem. Pa to je kod nas najpopularniji vodeni sport, kad se na plazi pojavi neka Maja iz Direkcije za izgradnju grada sa prijateljicama i kad raskomote bliznakinje mlade tate se nagomilaju ispred njih, decu im ionako paze spasioci.

isto, ja sebi uvek neki mini cilj postavim, tako se motivisem boljetrkam se i ja sa sobom, ali ne brojim, nego osjecam napredak
Ја могу да потрчим из места максималном брзином и да стигнем и одлазећи аутобус али не на дуже стазе. Нити сам тај тип нити видим смисао у тупавом каскању.
Треба само да нађеш нешто што теби на тај начин прија.
Моја тетка је рецимо висока жена (око 180), родила троје деце и увек је била витка. Како су кренули проблеми на послу, тако је почела да се гоји, буквално је крила пуну путну торбу чипса испод кревета. Било је страшно гледати је. И онда јој је кликнуло. Опет има стару килажу, може ући у одећу ћерки (које су згодне и спортисти). Како је скинула не знам, она је чудак, слабо прича о томе. Али одржава бајсом и јогом. На јогу иде код жене која је правник а ради као инструктор. Њена прича је занимљива јер је већ матора ушла у то, око 35. се први пут срела са јогом јер је почела да јој се ствара грба. Сада је права као стрела и заљубљена у тренинг. Никад није касно, ни 6а спорт ни за мењање начина живота![]()

i ja cu kasnije na tupavo kaskanje od oko 7km![]()

Crkla sam, još dolazim sebi. Ali cenim da ću večeras vežbati, dopada mi se vežbanje.
)))