Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И моја сестра, цео живот у одбојци. Тако је добила и стипендију и студирала у Америци. Њој је спорт насушна потреба. А трчање ужас.

Док је мени овако смотаној за спортове, групне и са лоптом нарочито, ужасно пријало. Дошла сам у ситуацију да трчим ујутру и после морам и увече, имам пундравце у дупету, не могу дочекати ујутру. Сјајан осећај.
И сад опет ништа. МОРАМ наћи мотивацију.
Имаш мотивацију, сањала си онај чудан сан... :lol:

Ја могу да потрчим из места максималном брзином и да стигнем и одлазећи аутобус али не на дуже стазе. Нити сам тај тип нити видим смисао у тупавом каскању.

To nije kaskanje, maraton je bio i ostao kraljica atletike, ko je prolazio kroz maratonski zid zna to da ceni i ja u svakom gradu idem da pozdravim maratonce.

Треба само да нађеш нешто што теби на тај начин прија.

Моја тетка је рецимо висока жена (око 180), родила троје деце и увек је била витка. Како су кренули проблеми на послу, тако је почела да се гоји, буквално је крила пуну путну торбу чипса испод кревета. Било је страшно гледати је. И онда јој је кликнуло. Опет има стару килажу, може ући у одећу ћерки (које су згодне и спортисти). Како је скинула не знам, она је чудак, слабо прича о томе. Али одржава бајсом и јогом. На јогу иде код жене која је правник а ради као инструктор. Њена прича је занимљива јер је већ матора ушла у то, око 35. се први пут срела са јогом јер је почела да јој се ствара грба. Сада је права као стрела и заљубљена у тренинг. Никад није касно, ни 6а спорт ни за мењање начина живота :)

Lako je skinula. Telo pamti, ona je bila vitka decenijama. Naročito ako nema poroke. Za moju i njenu gradju joga je savršena. Ispisala bih tri strane pozitivnih stvari koje joga donosi. Nikada se ne setim da slikam ali za mene, u ovim godinama, spage, stoj na laktovima, balans na vrhovima prstiju, nije mi nista...a pored toga prava kičma, nikakva bol, nikada kocenje i samim tim što imaš kompletan odraz na podlogu, punim stopalom i što ti kičma stoji pravo izgleda čovek a i oseća se mnogo mladje.
Meni je joga najsavrsenija aktivnost koja nekako i nije aktivnost, ne osećam da je sport koji se uči...

А сад - бућ!
IMG_20200924_113810.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back