Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da sam smaračica, ali sam toliko zadovoljna svojom transformacijom, i ponosna na sebe, da ne znam šta bih.
Ja pre godinu dana i danas. Da mi je neko rekao da će za tri meseca razlika biti tako očigledna, ne bih mu verovala.

Prilozi

• 1600594574507_copy_800x800.jpg
    1600594574507_copy_800x800.jpg
    88,9 KB · Pregleda: 93
Znam da sam smaračica, ali sam toliko zadovoljna svojom transformacijom, i ponosna na sebe, da ne znam šta bih.
Ja pre godinu dana i danas. Da mi je neko rekao da će za tri meseca razlika biti tako očigledna, ne bih mu verovala.
Ove fotografije ne dočaravaju tu veliku razliku, one prethodne su bile puno bolje. Ne znam zbog čega, odeća, svetlo...Vidi se samo na pantalonama, kod stomaka.

Ajd ne kaki, leba ti.
Šta je tebe iznerviralo?!

Ne kritikujem Domaćicu, nego baš zato što znam koliko joj je uspešna dijeta i koliko se promenila kažem da ove fotografije to ne prikazuju u dovoljnoj meri. Posmatraj fotografije odvojeno od osobe koja je na njima, ne udubljuj se emocionalno u njih. To bi ti trebalo da znaš. Kad kažeš da ti neka fotografija nije uspela ne kažeš time da model nije u redu, nego da fotografija ne prikazuje realno ono što ti vidiš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back