Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Danas uplatila četvrti mesec treninga. I konačno napravila picu, da se počastim za - 10kg. Sada je minus više od 11kg,ali nisam imala vremena do sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BRavo macko!!!Danas uplatila četvrti mesec treninga. I konačno napravila picu, da se počastim za - 10kg. Sada je minus više od 11kg,ali nisam imala vremena do sada.
Bome ako tako nastavis moci ces i nik da menjas u Zadovoljna zavodnica.Ove fotografije ne dočaravaju tu veliku razliku, one prethodne su bile puno bolje. Ne znam zbog čega, odeća, svetlo...Vidi se samo na pantalonama, kod stomaka.Znam da sam smaračica, ali sam toliko zadovoljna svojom transformacijom, i ponosna na sebe, da ne znam šta bih.
Ja pre godinu dana i danas. Da mi je neko rekao da će za tri meseca razlika biti tako očigledna, ne bih mu verovala.

Ih, ja to nikada nisam bila. Ja sam pre drug, brat, ortak, kamiondžija...sve drugo, samo zavodnica ne.Bome ako tako nastavis moci ces i nik da menjas u Zadovoljna zavodnica.
Znam da sam smaračica, ali sam toliko zadovoljna svojom transformacijom, i ponosna na sebe, da ne znam šta bih.
Ja pre godinu dana i danas. Da mi je neko rekao da će za tri meseca razlika biti tako očigledna, ne bih mu verovala.

Šta je tebe iznerviralo?!Ajd ne kaki, leba ti.

Po čemu vidiš moju nervozu? Po tome što pokušavam da objasnim?Koliko vidim ti si se iznervirala, ne ja. Da tupiš, tupiš.
Ali nije tema.

Imaš opciju ignorisanja, reši me se. Da se ne nerviraš.Koliko vidim ti si se iznervirala, ne ja. Da tupiš, tupiš.
Ali nije tema.
Bas me to potreslo.Puko forum zbog ignore opcije.

Al sta cure bratu Tabu uradise, eno ga na temi o bibliji Jehovinih svedoka, tacno ce ga u neku sektu oterati.Regina, ti si baš čudna, rasteraćeš pola foruma.![]()

Imaš opciju ignorisanja, reši me se. Da se ne nerviraš.
Kakav li ti je tek rečnik kada se iznerviraš?!Ja se ne nerviram.
Regina, ti si baš čudna, rasteraćeš pola foruma.![]()
)