- Poruka
- 50.309
Kakav li ti je tek rečnik kada se iznerviraš?!
Kakav mi je rečnik, izvini? Ja ne psujem uopšte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav li ti je tek rečnik kada se iznerviraš?!
a dobro, malo zesci karakter, vise volim da se tako iskaze nesto nego kao kulturica)
Pre je tvoja reakcija bila na tom stupnju nego moja. Normalno sam objašnjavala kako ja vidim i šta vidim. Ti si uskočila kao oparena sa "ne seri!".Ako je pola foruma na emocinolanom stupnju razvoja deteta od 5-6 godina, onda hoću.
rekla je ne kakiPre je tvoja reakcija bila na tom stupnju nego moja. Normalno sam objašnjavala kako ja vidim i šta vidim. Ti si uskočila kao oparena sa "ne seri!".

Pa dobro, ako ne bude Zadovoljna zavodnica, a ono bar Zavodljiva domacica.Ih, ja to nikada nisam bila. Ja sam pre drug, brat, ortak, kamiondžija...sve drugo, samo zavodnica ne.

Iz mirne i samozatajne domacice transformisu se u zrelu i samosvesnu atraktivnu zenu, pretumbaju zivot iz osnova.rekla je ne kaki
Taman još jedan dokaz tog emocionalnog stupnja razvoja za koji misli da se javlja kod drugih, ne kod nje.nek si ti dosla i objasnila nam, onako usput, s visineA forum mu propada jer se masa izignorisala.![]()

nek si ti dosla i objasnila nam, onako usput, s visine![]()
Meni srce puno sto me ignorisu
Ja nikad nisam imala nikoga na ignor listi, evo 15 godina sam ovde, niti cu.
Toliko sam mentalno jaka![]()
takes one to know onePa ko bi odokativno mogao tako dobro da proceni visinu osim kvin-s(i).![]()
Ni to ne pazim.Još sa ignor listom da se mlatim po forumu, samo mi to treba u životu.
Dosta mi je što pazim šta jedem.

takes one to know one![]()
nema tu sta da se mlatis, vrlo je jednostavno staviti je u pogonJoš sa ignor listom da se mlatim po forumu, samo mi to treba u životu.
Dosta mi je što pazim šta jedem.

Verovatno bi jos veci bio bez gacaNemojte da se prepirete, molim vas.
Hoćete da vam okačim još neku sliku pre i posle, pa nju da komentarišete? Imam toga onoliko. Ne smem samo u gaćama, nastaće tajac.
![]()

))))
U četvrtak se neću ni meriti. Nemam pojma šta mi je, i baš se osećam bez veze.