Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam sklona gojenju
i dobro mi je kad ne jedem ništa
jedino što tako ne mogu da živim i posle iscrpljujućih dijeta uvek zakačim neki viru s od pada imuniteta.
ne znam šta je gore, da budem debela ili bolesna

Nije mi nikad bilo jasno što se izgladnjujete dijetama? Organizmu je svašta nešto potrebno da bi imali energije. Poenta je u odnosu tih materija i naravno količini, ali ne da se iscrpljuješ i izgladnjuješ.
Gazirano nikako ne pijem, ali recimo volim testa i slatko. Jedem i ja picu, makarone, pastu, kolače, ali ne natrpam u sebe to svaki dan po ceo dan.

Nije mi nikad bilo jasno što se izgladnjujete dijetama? Organizmu je svašta nešto potrebno da bi imali energije. Poenta je u odnosu tih materija i naravno količini, ali ne da se iscrpljuješ i izgladnjuješ.
Gazirano nikako ne pijem, ali recimo volim testa i slatko. Jedem i ja picu, makarone, pastu, kolače, ali ne natrpam u sebe to svaki dan po ceo dan.
eto zato što smo ..ma pusti, ionako znaš odgovor :lol:

sve volim i sve mi prija ali to uzdržavanje mi je nekada teško padalo.
sada sam ravnodušna prema kolačima ali ponekad kad sam na ivici depresije smažem tart, tart mi je postao omiljen kolač.

Lepo ja kažem da je ovo bio lični blog jedne osobe :lol:

Super, istrajna si i disciplinovana. Nemoj se demoralisati, radi kao i do sada rezultat će doći. Ne može sve odmah.
Nisam demoralisana. Dokle god ide dole, ja sam srećna. Mic po mic, gram po gram, cm po cm, ali ide.
Jutros me u prodavnici neki čovek nije prepoznao. Pitao prodavačicu ko sam. Kada mu je rekla, on se zapanjio. "To ona? Pa šta joj se desilo? Kakva je to žena bila, sada se sva smanjila! Jel bolesna?" :lol:
Komšinica je juče komentarisala kako su mi se noge stanjile. Moja mama pre neki dan mi je rekla kako su mi ruke izmršavile. Ova što mi namešta nokte mi je rekla da izgledam kao da me presa pritisla sa svih strana. :zblesav:
Ja još uvek vidim višak, još uvek nisam zadovoljna. Tj. ne da vidim višak, ja viška imam, to se ne dovodi u pitanje. Ali uzimajući u obzir da sada imam 17kg manje nego u junu prošle godine, razumljivo je što ljudi oko mene misle da je dosta, i da sam stigla do cilja. Ali nisam. Hoću još.

Ја волим кекс уз кафу, бар викендом док се развлачим чупава. И за викенд ми је баш фалио а нисмо имали. А није ми викенд кафа права ако пре ње морам изаћи напоље (да их купим). Имали смо неке данске, путер кексиће у оној металној кутији, а овај мој, уместо да поједе кекс- два уз кафу/чај, он то једе као да је ручак :lol: и за два дана нема. А мени би трајало два месеца...

Poznavao sam svojevremeno par koji je raskinuo kad je cura drasticno smrsala, tipu se nije dopadala u novom izdanju, a realno bolje je izgledala kao zaobljenija.
Realno, ako nekog volim, nije mi bitno da li se ugojio ili je izmršavio. Da li je oćelavio, osedeo, počeo da hramlje... Ne bi mi to dalo povoda da ga ostavim.

Ја волим кекс уз кафу, бар викендом док се развлачим чупава. И за викенд ми је баш фалио а нисмо имали. А није ми викенд кафа права ако пре ње морам изаћи напоље (да их купим). Имали смо неке данске, путер кексиће у оној металној кутији, а овај мој, уместо да поједе кекс- два уз кафу/чај, он то једе као да је ручак :lol: и за два дана нема. А мени би трајало два месеца...
imam odličan recept za danski puter keks, jednostavnije ne može biti za pravljenje, imam i modle, moja deca su ga obožavala, nosili smo ga na izlete u školu uz užinu za kafu na poslu ...
ali od kako su porasli ima nekoliko godina nisam ušla u kuhinju ....
nekako mi je lakše kad kažem sebi pa sve ima da se kupi i nema razlike između domaćeg i konfekcijskog keksa

imam odličan recept za danski puter keks, jednostavnije ne može biti za pravljenje, imam i modle, moja deca su ga obožavala, nosili smo ga na izlete u školu uz užinu za kafu na poslu ...
ali od kako su porasli ima nekoliko godina nisam ušla u kuhinju ....
nekako mi je lakše kad kažem sebi pa sve ima da se kupi i nema razlike između domaćeg i konfekcijskog keksa
Имам и ја моделе, оне као метални шприц па бираш облик. Баш за тај кекс. Али немам проверен рецепт.

Ja imam 5 kg viska od proslog leta,al sam pre neki dan konstatovala da mi je lice jedrije i lepse,nisam usahla.izgleda da cu ostati na ovoj kilazi,samo cu da se zatezem ko pracka.to su planovi.poznajuci svoju slabu volju,nece tu biti nikakve pracke

Имам и ја моделе, оне као метални шприц па бираш облик. Баш за тај кекс. Али немам проверен рецепт.
poslaću ti ako hoćeš!
moje modle su od metala imaju oblik srca zvezde jelke i ...još nečega ne sećam se više i onda zabodeš modlu na razvučeno testo debljine pola cm i posoliš kristal šećerom pre pečenja
ukus puter keksa uz kafu mi je kao jasle u prvoj godini života ...:lol:

ja ne smem da stanem na vagu nakon turske, ali prekjuce sam jedva zakopcala pantalone koje sam kupila u julu :sad2:
doduse, vracam se aktivnom treningu i trcanju, pa cu da se stesem.
al jedem za sve pare :(
ima takvih dana.
jesi jela u turskoj onu njihovu poslasticu sa plavim patliđanom i pavlakom i belim lukom:zaljubljena:
i ja sam se vratila iz turske sa tri kila viška
a ubih se od gicanja po plićaku i opet ništa :lol:

ima takvih dana.
jesi jela u turskoj onu njihovu poslasticu sa plavim patliđanom i pavlakom i belim lukom:zaljubljena:
jela sam svasta, al baklavice zalogajcice najvise :lol:
pa malo neke pite sa tankim korama i orasima, tople se jedu, majko mila kako je to dobro :zaljubljena:, pa malo dzin tonika, pa red slanog, pa red slatkog, pa opet red alkohola. i tako.... :malav:

Ја последњих, можда 5 година, стварно баш уживам у храни. Али увек више волим мало а фино.
Има тренутака када се преједем и периода када се преједам, дам себи одушка, али онда схватим да ми је лепо само док једем. После се осећам тромо и тешко. А шта ће ми то?
И када сам гладна имам утисак да могу више појести од реалног. Рецимо, у ресторану ми порција делује мала, а испостави се да се једва изборим са пола.

Nisam demoralisana. Dokle god ide dole, ja sam srećna. Mic po mic, gram po gram, cm po cm, ali ide.
Jutros me u prodavnici neki čovek nije prepoznao. Pitao prodavačicu ko sam. Kada mu je rekla, on se zapanjio. "To ona? Pa šta joj se desilo? Kakva je to žena bila, sada se sva smanjila! Jel bolesna?" :lol:
Komšinica je juče komentarisala kako su mi se noge stanjile. Moja mama pre neki dan mi je rekla kako su mi ruke izmršavile. Ova što mi namešta nokte mi je rekla da izgledam kao da me presa pritisla sa svih strana. :zblesav:
Ja još uvek vidim višak, još uvek nisam zadovoljna. Tj. ne da vidim višak, ja viška imam, to se ne dovodi u pitanje. Ali uzimajući u obzir da sada imam 17kg manje nego u junu prošle godine, razumljivo je što ljudi oko mene misle da je dosta, i da sam stigla do cilja. Ali nisam. Hoću još.
e nasmeja ova tvoja za nokte.... ljudi su stvarno maštoviti u opisima. Svaka čast na istrajnosti!
Ja se držim na nekom nivou koji sam dostigla posle vanrednog stanja, pošto sam se u vreme istog upropastila nekim domaćim hlebovima, ali nikako da krenem opet malo na dole.

ima takvih dana.
turci ako zenske tursite ne pretvore u trbusne plesacice, nisu bili nikakvi ugostitelji :lol:
ne znam nikog ko se iz turske vratio i da je skinuo kilograme
stvarno im je kuhinja najukusnija na svetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back