Juce sam bila dooobra, pojela tanjir corbe za dorucak, rucak upola manji nego obicno, vecera ponovo tanjir corbe...a setala ukupno 3 sata. Divan dan, topao, vocke procvetale, mirisu, mirisu narcisi, zumbuli i ljubicice, milina setati
Ali su me nocas bolela stopala i tetive oko clanaka, jutros sam ustala sva polomljena
Danas ustala u devet ali sam tek u 11 jela, sipala na tanjir upola manje nego sto obicno sipam, a + sipam dok nisam krenula na dijetu po 2 puta, nekad i treci put

( imala grilovano meso i pomfrit, salata mesavina zelene i lisca maslacka). I na polovini rucka sam bila sita... ali sam pojela sve, jer kao prvo " steta da se baci"

, ali ne zbog cene nego je tako ukusno bilo, a drugo plasila sam se da cu biti gladna i necu izdrzati da ne jedem ponovo posle sat-dva. I nije mi prijalo, jos uvek imam utisak da imam kamenje u stomaku. Gledam proslo je cetiri sata od rucka a nisam gladna uopste.
Pre podne sam oko 40 minuta setala, sad krecam na jos sat vremena
Na koliko dana se vi merite? Jutros kad sam ustala stomak mi " zalepljen za ledja", ne pamtim kad se desilo da jedem kao sinoc u pola sedam i vise ne to vece. I jutros stanem na vagu: 79