gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
Ima,Atkinsonova.proguglaj malo,za mesec dana 15-16kg manjka.
Uzas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima,Atkinsonova.proguglaj malo,za mesec dana 15-16kg manjka.
...lepo Ljubinka..
...ja sam danas 5.ti dan na HI restrikciji i super je...
...sinoc sam se setila Domacice,nema je ovde ne znam zasto...vecerala dva kuvana belanca...pa i nije tako strasno
kako sam milsila..prosto sam zaboravila kako sam nekad kao dete samo belanca i jela..zumanca mi mila nekako suva...
...uglavnom dorucak jaci po pravilima HI, rucak danas sladak upuus sa svinjskom krmenadlom, dve sam iseckala na kockice
izdinstala bez kapi masnoce...i imacu dva, tri dana lep rucak kasikom....malo mi uz to ne ide salata, ali snaci cu se vec nekako,
ako nista drugo na silu malo tek da ne bude bez salate...
...polako se izduvavam...laksa sam, ali je rano za bilo kakve price...dokle cu izdzrati ne znam,ali ako izdrzim do Uskrsa bice
super...posel cemo da vidimo kako dalje...
...vagu nemam, necu ni da je kupujem...mera su mi farmerice koje ne mogu da obucem ili mogu ali me jako zatezu, kad krenu da
spadaju to ce biti to...
dala si mi dobru ideju
posle kupanja probam stvari, da vidim kolko sam se pomakla
mada je 2,5 kg jos rano za slavlje
..ja se svud gojim i tako i mrsavim...najvise u stomaku to jeste, ali i ruke i ramena, pa dodjem ko ragbista...srecom tako i idu dole pa
kad se unormalim mogu da nosim i majice i kosuljice i pantalone...sukanja inace imam najmanje...
- - - - - - - - - -
...ma ja kad to racunam meni dodje da sam skroz ok, dzaba sto po tablici jesam kad sebi nisam....a i nisma bre sve me zateglo...

Вјероватно је до грађе. Имаш вишка свуда распоређеног, и сад се то распоредило на мало са надлактица, мало са груди, стомака, ногу и задњице и са сваког дијела по мало, а ти не запажаш јер очекујеш да видиш озбиљан напредак са рецимо стомака.Tu sam ja, ako neko za mene pita. Nego, došlo proleće, počeli radovi, posla preko glave...Ne stižem ovde ni da pročitam sve,a ne da pišem.
Meni je u petak bilo 5 nedelja HI. Za to vreme sam skinula 9kg, ali slabo u cm. Ja i dalje ne primećujem neku razliku, a ni po garderobi se ništa ne vidi. Što nisam mogla da zakopčam, ne mogu i dalje. Nisu 9kg malo, nisam ja na HI krenula sa 130kg pa da treba da izgubim 20 da bi se primećivalo, ali cm su se zacementirali. Kg i dalje idu dole, ali obimi jok. Reče mi neki na grupi na FB da sam jedna u 10000 kod kojih se to dešava. Bem ti sreću...![]()
Imali neka turbo dijeta ?)))))
.. bas navalili kao da se dogovorili: ko god da mi dodje u kucu - Milka od 300 grama. A verujem da bi se pre odrekao droge onaj sto se drogira nego ja slatkog kad stavis ispred meneOva? http://dijetaplus.com/danska-dijeta-za-13-dana-do-20-kg-manje-cp/
Affro bravo, samo tako
Ja opet brljam - jedan dan bas malo jedem, drugi navalim na slatko.. bas navalili kao da se dogovorili: ko god da mi dodje u kucu - Milka od 300 grama. A verujem da bi se pre odrekao droge onaj sto se drogira nego ja slatkog kad stavis ispred mene
Ali za sad bar nista nisam dodala od tih silnih cokolada.
I slikala sam se da posle vidite koliko sam smrsala. Inace sad mi je BMI 29 ( dobro, mnogo je, ali je bio 31,2, napredujem )
jooj, muke moje.... danas sam rešila da konačno odustanem od hrono ishrane, jer već nekoliko danas sam se vratila svojoj staroj lošoj navici da uveče jedem slatkiše, pa onda nešto slano, pa opet slatko.... jer više ne mogu, posle 2,5 meseca kako sam kao počela s HI, da po ko zna koji put počinjem ispočetka. Jer stalno tako.. par dana kako treba, a onda zabrljam, onako žestoko...
A onda opet mislim, sutra ću da krenem kako treba... Iskreno, to je način ishrane, da ga ne zovem dijetom, koji mi najviše odgovara od svega što sam do sada u životu probala. Jes da su mi neke stvari i dalje glupe i smešne, najviše ono belo i zeleno povrće za večeru, ali ajd kad kažu, može se i tako, može se zasiti sa dva belanca uz puno povrća ili u čorbi od kafiola ... i nedostaje mi pirinač, grašak, boranija i takve stvari, kuvana šargarepa, celer... ali sve to uspevam da ispoštujem. Samo ne treba u kući da imam slatkiše...
Malo mi bilo lakše da priznam kad sam pročitala ovo duušino
- - - - - - - - - -
A što se stomaka tiče, na momente mi se čini da mi nikad nije bio veći (ne računajući trudnoće, naravno). Mislim, uspela sam ja da skinem i 2 kg, ali to su ona najnovija nabačena oko Nove godine

..heheh..
..mislim da ne moras da odustanes skroz, nego da primenis ono sto ti prija kao ja ono pre nove godine...i opet odose kg, i bolje ces se osecati...
..sto se slatkisa tice rekoh sve vas razumem, ja sam bolesnik ako ima u blizini, i nocu ustajem da jedem...e sad nemam bar dok se ne dovedem u red..
...inace mozes i pirinac i boraniju i grasak i sve sto ti nedostaje samo bez hleba..ja sam onda jela i pasulj i svasta nesto, rizoto skoro svake nedelje
ali nisam jela meso uz to, vec salatu samo....
...pokusaj tako..
Danas sam prepešačila više od 10 km u cugu. Bio je Dan pešačenje u organizaciji Planinarskog saveza, na sedam mesta u gradu, pa smo se mm i ja pridružili. U Zemunu se išlo preko Pupinovog mosta, pa nasipom, pored Crvenke, pa do Borče.... i to je bilo oko 9 km, a mi od kuće do mosta imamo skoro 1,5 km.
- - - - - - - - - -
to je ono vanrestriktivno... pa da, možda bi mi tako bilo lakše. Uvek sam mislila da je kad je suviše rigorozno može da bude kontraproduktivno.
Pa nazad autobusom..nisam znala za to, to je interesanto, i sigurno lepo sa planinarima...verovarno je bilo i ovde kod mene, samo sto ja nisam u toku...
..bravo, ne znam kako bi dosla do kuce posle toliko kilometara....

Mrs.Bi , da znas da je i meni lakse kad sam procitala da se jos neko muci sa odvikavanjem od slatkisa.Mislila sam da jedina imam problem. Ali verujem uspecemo, moze se, ja sam pre 6-6,5 godina resila ( zbog zdravstvenih razloga) da nista slatko necu staviti u usta i dve godine, mozda i malo vise, ni zalogajcic nicega slatkog nisam pojela. A onda sam rekla sebi " ma nece me ubiti jedan kolac" i mic po mic - tu sam gde sam. Upravo gledam moj rokovnik: marta 2008 sam imala 83 kg, maja 77 a do jeseni 71. A marta 2010 sam imala 72 kg a vidim sledece merenje februar 2011 -79kg...
Ali trudim se, hocu da prestanem da jedem slatko i svaki dan koji uspem za mene je veeeliki korak.
Affro, ja takodje vise volim crnu cokoladu, kad sama kupim uvek kupujem crnu, ali pojedem i sve drugo kad dobijem
Inace jedino cime mogu da se pohvalim, podseti me Mrs.Bi, jeste da svaki dan hodam, minimum sat vremena, za to vreme predjem oko 5 - 6 km