Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izbacivanje slatkisa i smanjenje hleba definitivno daje rezultate. Iako je minus jedan verovatno na visak tecnosti, pijem dosta vode i caja i time umanjujem glad. I uvescu vocke, bez obzira sta kazu za glik. indeks, ali umereno.

Domacice, svaka cast.
Mileva, to nije za igranje i moras videti sa strucnjacima

...e tako...jos malo pa kraj dana...
...dorucak 2 tosta sa puterom i po 2 koluta domace pecenice + ajvar...
...ruccak krmenadka + baren brokoli + sarena salata od crvenog kupusa i sargarepe...

..a onda dodje komsinica i donee mi dve male vruce projice...pa naravno da nisam odolela:mrgreen:
..nes kafa x2 danas...

...e sta cu za veceru pojma nemam...

...a vi kako ste?

draga zeno, pa kako izdrzis sa toliko malo hrane, prepolovices se :sad2:

...e tako...jos malo pa kraj dana...
...dorucak 2 tosta sa puterom i po 2 koluta domace pecenice + ajvar...
...ruccak krmenadka + baren brokoli + sarena salata od crvenog kupusa i sargarepe...

..a onda dodje komsinica i donee mi dve male vruce projice...pa naravno da nisam odolela:mrgreen:
..nes kafa x2 danas...

...e sta cu za veceru pojma nemam...

...a vi kako ste?
e obrati malo paznju na taj puter i ajvar mislim de to u dijeti,ko marija kad vodi racuna pa ne jede hleb al zato ubija zdenke i kackavalje

draga zeno, pa kako izdrzis sa toliko malo hrane, prepolovices se :sad2:

...kako mislis malo, to je 4 parceta hleba....kad kazem tost, mislim ka kompletan snedvis...ne tostirano parce hleba....:ok: a to j velika razlika....mada
kad bi jela tako kako ti mislis verovatno bi bila i gladna...ovako nisam, tacno izdrzim to vreme koje je predvidjeno izmedju dva obroka...

- - - - - - - - - -

e obrati malo paznju na taj puter i ajvar mislim de to u dijeti,ko marija kad vodi racuna pa ne jede hleb al zato ubija zdenke i kackavalje

...ajvara pojedem kasiku supenu za dorucak....jedna tegla mi traje bas dugo....a putera namazem tek toliko da nije suv hleb...to nije puno provereno....

A meni ovo izgleda kao kolicina koja se inace jede, kada nisi na dijeti.

Bas svi imamo razlicite apetite :)
Уф бWe.
Јутрос смо појели лонче од литру запремине препуно чварака... вероватно сам ја појео око пола киле + огрооомну количину киселог купуса и мало кукурузнА 'лебА.
За ручак подварак с овчетином, мени од свих подварака најукуснији, парче овчетине величине моје кошаркашке шаке и печени кисели коопоос с додатком пиринча + што је још и запржен.
А за вечеру ће бити кисело млеко и поЈгачице с дрождином.
Попио сам јутрос и пиво с кумом док смо расправљали многе важне ствари и кужили свет.

Уф бWe.
Јутрос смо појели лонче од литру запремине препуно чварака... вероватно сам ја појео око пола киле + огрооомну количину киселог купуса и мало кукурузнА 'лебА.
За ручак подварак с овчетином, мени од свих подварака најукуснији, парче овчетине величине моје кошаркашке шаке и печени кисели коопоос с додатком пиринча + што је још и запржен.
Попио сам јутрос и пиво с кумом док смо расправљали многе важне ствари и кужили свет.

Ja sam popila kafu sa mlekom. Dve kriske ananasa, to je 1/4 celog. Parce hleba sa mesom, velicine projice (i slicno je proji u tu smesu ide mleveno meso pa se pece) i solju jogurta. Necu vecerati.

Уф бWe.

zavrsili mi juce sa treningom na bazenu i svaki put odemo posle na pice
prica jedan od momaka kako je nabio holesterol za HI
ja mu kazem , pa jbg smanji malo cvarke i slaninicu za dorucak
a on trepce i kaze - kako bre? skinuo sam 6kg, al nabio holesterol na 8
e jbga :lol:\i sad citam ovo sto si ti napisao, brate slatki 0,5kg cvaraka za dorucak :lol:
mislim, blago tebi sto mozes

...kako mislis malo, to je 4 parceta hleba....kad kazem tost, mislim ka kompletan snedvis...ne tostirano parce hleba....:ok: a to j velika razlika....mada
kad bi jela tako kako ti mislis verovatno bi bila i gladna...ovako nisam, tacno izdrzim to vreme koje je predvidjeno izmedju dva obroka...

- - - - - - - - - -

...ajvara pojedem kasiku supenu za dorucak....jedna tegla mi traje bas dugo....a putera namazem tek toliko da nije suv hleb...to nije puno provereno....
prelij ti blago meni maslinovo ulje na prepecen tost pa zelena salata tuna

e jbga :lol:\i sad citam ovo sto si ti napisao, brate slatki 0,5kg cvaraka za dorucak :lol:

verovatno je da covek radi na svom poslu, mislim ne sedi, krece se, i maipulise cime treba. garantovano se trosi adekvatno ishrani

Juce sam dorucak preskocila, za rucak tanjir makarona + salata od sargarepe i rotkve, vecera isto tanjir testa+ salata. I 5 kolutica keksa sa kremom. I bas sam bila ponosna na sebe ( dobro ajd keksi, doneo mi sin pa morala :D) ne sto nisam vise pojela nego sto nisam bila gladna. Ta vecera je ustvari bila oko sest sati a cini mi se da godinama unazad nisam preskocila obrok oko 10/11/12 uvece.
I znate sta mi se desilo: nisam bila gladna ali celo vreme do spavanja ( oko dva nocas) ja sam mislila na hranu...i razmisljala da ipak odem da pojedem nesto.:dash:
Moj najveci problem je sto jedem jer volim da jedem...i sto jedem kad mi je dosadno. Razmisljala sam nocas kako kad radim nesto - na primer kad krecim- ja ceo dan nista ne stavim u usta, cak i uvece nisam gladna. A kad ne radim svaki cas obilazim kuhinju i trazim sta ima slatko za pojesti.

Danas sam jela dosta manje nego sto inace jedem i cak nisam pojela nista slatko.

- - - - - - - - - -

Ja sam popila kafu sa mlekom. Dve kriske ananasa, to je 1/4 celog. Parce hleba sa mesom, velicine projice (i slicno je proji u tu smesu ide mleveno meso pa se pece) i solju jogurta. Necu vecerati.

Svaka cast, ovo je bas, bas minimalno

Poslednja izmena:
Citam sta dive pise o momku sto je smanjio kilazu a skocio mu holesterol. Nagde sam procitala da holesterol skace ako se ne pije dovoljno vode - nesto da organizam da bi zastitio celije od dehidratacije stvara vise holesterola koji " oblaze" celije i sprecava da gube tecnost. Ne skodi da pije vise vode

Ja sam u petak radila laboratoriju. Pre početka HI sam imala malo povišen holesterol. Sada mi je na donjoj granici, i snizili su mi se trigliceridi, ali oni su i pre HI bili u referentnim vrednostima.

J
Svaka cast, ovo je bas, bas minimalno

Naravno da jede kao ptičica, kada ima 48kg. :) Dve takve, kao ja jedna.

Bogi, :cmok:

Citam sta dive pise o momku sto je smanjio kilazu a skocio mu holesterol. Nagde sam procitala da holesterol skace ako se ne pije dovoljno vode - nesto da organizam da bi zastitio celije od dehidratacije stvara vise holesterola koji " oblaze" celije i sprecava da gube tecnost. Ne skodi da pije vise vode

ma momak meso na jelovniku cita kao cvarak i svinjski vrat
nije do vode :lol:

Pa da, ali ja sam preko nedelje, pet dana na presnoj hrani, a vikendom, tj dva dana jedem termičku hranu.
Čvarci su svakako termički obrađena klopa, ali kiseli kupus koji je pojeden uz njih nije.
Kad dođe topliji deo godine onda je 6 dana presno, a jedan dan su termička jela(obično nedeqom).
Btv pola kile čvaraka optički uopšte ne izgleda veliko, čak i ti kao žensko s manjim rukama bi u dve spojene šake ladno mogla staviti po kile .

prelij ti blago meni maslinovo ulje na prepecen tost pa zelena salata tuna

...ja maslinovo domace koristim samo za zacin za salatu i eventualno kad mariniram neko meso....i to je to...
...neka nema potrebe da zurim za mesec dana cu skinuti bar 3kg...za dva meseca ono sto smatram i da treba da skinem,
nemam ja 15kg viska pa da moram da zivim na takvim rezimima....ovo mi odgovara lepo doruckujem, prija mi, plus sto pijem
lekove ujutro pa bar stitim svoj zeludac, a ne prejedem se nikad...nego samo budem fino sita....5h pauza i da vidis...ide lagano...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back